sinke 451 Napisano April 14, 2010 Zainteresovan, 592 postova Lokacija: BEOGRAD-DORCOL Motocikl: Stalno neki drugi :) Prijavi odgovor kao problematičan Opusteno ,uzivaj,pa se mozda i vidimo i upoznamo ovih dana Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RS 132 Napisano April 14, 2010 Safety bike, 954 postova Lokacija: Beograd - Cerak Motocikl: nekad RS250 i AA500 Prijavi odgovor kao problematičan *hornY* oticicu ovih dana,mozemo i zajedno pa na kaficu posle,inace stalno sam ja u Bg u ,tu zivim vec 27godina Hvala jos jednom xaxaxaxaxaxaxaxaxa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BAKLAVA 11 Napisano April 14, 2010 Svrati ponekad, 180 postova Lokacija: kovin Prijavi odgovor kao problematičan Opusteno ,uzivaj,pa se mozda i vidimo i upoznamo ovih dana ne bi se ja sa njim zajebavao! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tina Bambina 2 Napisano April 14, 2010 U prolazu, 11 postova Prijavi odgovor kao problematičan *hornY* Hvala cuo sam za Tinu,al gde da nadjem te folije, jel to kod nje isto?? koje te folije zanimaju? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Charuga 769 Napisano April 14, 2010 Drug član, 1342 postova Lokacija: Beograd-Srbija Motocikl: ZX10-R Prijavi odgovor kao problematičan Vezano za nalepnice....evo malo polemike sa najvecim i najboljim majstorom za nalepnice sa ovih prostora....inace njegove folije se prave od himena vanzemaljca......i mnogo se trudi: http://www.motoasocijacijasrbije.com/forumm/index.php?topic=4291.0 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sinke 451 Napisano April 14, 2010 Zainteresovan, 592 postova Lokacija: BEOGRAD-DORCOL Motocikl: Stalno neki drugi :) Prijavi odgovor kao problematičan *Tina* Pa kao sto sam rekao fali mi bocna nalepnica ,produzetak one sa rezervoara za Transalpa 88 god. Imas slicicu na mom avataru,ista kolor shema. Izvini jesi ti ta Tina o kojoj pricaju?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HornY 57 Napisano April 15, 2010 Svrati ponekad, 448 postova Lokacija: Beograd - PROFESORSKA KOLONIJA Motocikl: Hornet - paklena pomorandza :) Prijavi odgovor kao problematičan Da ja sam... Ovaj, da to je Tina... idi na www.brandsoftheworld.com tu nadji sta god te pali, izmeri dimenzije, izaberi boje i onda se obrati Tini... A ako budes hteo, mozemo i zajedno da se ne vrtis. xaxaxaxaxaxaxaaxaxaxaxaxaxa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sinke 451 Napisano April 15, 2010 Zainteresovan, 592 postova Lokacija: BEOGRAD-DORCOL Motocikl: Stalno neki drugi :) Prijavi odgovor kao problematičan HAHAHAHAAHA ok Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dutchman 114 Napisano April 15, 2010 Drug član, 1050 postova Lokacija: BGD, Serbia Motocikl: CBR600RR , CBR600F , Burgman400 Prijavi odgovor kao problematičan jel neko razmishljao o tome da postavi bar jednu sliku shta je uradio od nalepnica , svi hvale shto su dobo uradili a niko sliku ne sme da okachi , dajte da vidimo kako to izgleda mozda se nama nesvidi kako izgleda elem ovaj tread je bezvredan bez slika Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HornY 57 Napisano April 15, 2010 Svrati ponekad, 448 postova Lokacija: Beograd - PROFESORSKA KOLONIJA Motocikl: Hornet - paklena pomorandza :) Prijavi odgovor kao problematičan http://www.bjbikers.com/smf/index.php?action=dlattach;topic=33000.0;attach=115544;image a idem danas da pravim neke ludorije za felne i zadnje staklo pa cu okaciti...kuci imam kolekciju rezervnih... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Charuga 769 Napisano April 15, 2010 Drug član, 1342 postova Lokacija: Beograd-Srbija Motocikl: ZX10-R Prijavi odgovor kao problematičan jel neko razmishljao o tome da postavi bar jednu sliku shta je uradio od nalepnica , svi hvale shto su dobo uradili a niko sliku ne sme da okachi , dajte da vidimo kako to izgleda mozda se nama nesvidi kako izgleda elem ovaj tread je bezvredan bez slika Stavljao je covek komplet za Kavu cini mi se neku stariju hiljadarku sa sve linijama na rezervoaru....ispalo je super....potrazi na forumu ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano April 15, 2010 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan jel neko razmishljao o tome da postavi bar jednu sliku shta je uradio od nalepnica , svi hvale shto su dobo uradili a niko sliku ne sme da okachi , dajte da vidimo kako to izgleda mozda se nama nesvidi kako izgleda elem ovaj tread je bezvredan bez slika okacio sam ja yamahu na prethodnoj stranici Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sinke 451 Napisano April 15, 2010 Zainteresovan, 592 postova Lokacija: BEOGRAD-DORCOL Motocikl: Stalno neki drugi :) Prijavi odgovor kao problematičan Okacicu i ja ovih dana kad uradim,samo da me *hornY* ne startuje da kacimo zajedno!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HornY 57 Napisano April 16, 2010 Svrati ponekad, 448 postova Lokacija: Beograd - PROFESORSKA KOLONIJA Motocikl: Hornet - paklena pomorandza :) Prijavi odgovor kao problematičan HAHAHAHA! Horny nije BEEEEEEEE E, ako se ne snadjes oko lepljenja... haahahahahaaha Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
prebo_gromovi 3 Napisano April 19, 2010 U prolazu, 37 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan jel zna neko ko radi nalepnice sa foto stampom? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BAKLAVA 11 Napisano April 19, 2010 Svrati ponekad, 180 postova Lokacija: kovin Prijavi odgovor kao problematičan jel zna neko ko radi nalepnice sa foto stampom? mislis na ploteru? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Charuga 769 Napisano April 19, 2010 Drug član, 1342 postova Lokacija: Beograd-Srbija Motocikl: ZX10-R Prijavi odgovor kao problematičan Bio danas kod Tine....uradio sve nalepnice koje su mi trebale na licu mesta...brzo...efikasno...ljubazno a cena vise nego prihvatljiva....za njih samo + + + + + + + + + Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
prebo_gromovi 3 Napisano April 19, 2010 U prolazu, 37 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan pa valda preko plotera, obican stampac mozda nebi mogao to da uradi, ploter pretpostavljam. Hvala na ideji, sad cu da potrazim stamparije koje to rade, cuo sam za jednu u batajnici. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dutchman 114 Napisano April 24, 2010 Drug član, 1050 postova Lokacija: BGD, Serbia Motocikl: CBR600RR , CBR600F , Burgman400 Prijavi odgovor kao problematičan Xtim Vukice mitrovic neznam broj al od maxima gorkog posle prve raskrsnice prvo dvorishte sa leve strane to je kao parking od zgrade i desno je zgrada pa u prizemlju ... rade digitalnu shtampu i naravno mogu posle i da ti iskatuju nalepnice od toga shto si hteo ... elem preporuka da se radi na kast foliji , livenoj bolje se lepi na krivine itd ... rade vraping kola tako da opushteno ... ja sve planiram krosericu da izlepim al nikako da se smislim shta i kako Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
floyd 498 Napisano April 26, 2010 Zainteresovan, 455 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z1000 Mk2 Piaggio Beverly 250 Prijavi odgovor kao problematičan Ha, gle, tema živa još uvek! Tina, dobrodošla ti na ovaj forum! Rekoh ti ja odmah šta te čeka kad se pročuje! jel neko razmishljao o tome da postavi bar jednu sliku shta je uradio od nalepnica , svi hvale shto su dobo uradili a niko sliku ne sme da okachi , dajte da vidimo kako to izgleda mozda se nama nesvidi kako izgleda elem ovaj tread je bezvredan bez slika Pa stavio sam slike Kawe, imaš je u ovoj temi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dexter 38 Napisano April 28, 2010 West Balkan Rider's, 303 postova Lokacija: Ruma Motocikl: V-Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Kako ovo izgleda Uploaded with ImageShack.us Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
floyd 498 Napisano April 28, 2010 Zainteresovan, 455 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z1000 Mk2 Piaggio Beverly 250 Prijavi odgovor kao problematičan Sjajno urađeno. Kod Tine? Fino si ukomponovao boje nalepnica i fluo-folije na felnama. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dexter 38 Napisano April 28, 2010 West Balkan Rider's, 303 postova Lokacija: Ruma Motocikl: V-Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ma jok, seoska nalepnicarska radnja DEXTREME grafix! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Charuga 769 Napisano April 28, 2010 Drug član, 1342 postova Lokacija: Beograd-Srbija Motocikl: ZX10-R Prijavi odgovor kao problematičan Tina... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HornY 57 Napisano April 29, 2010 Svrati ponekad, 448 postova Lokacija: Beograd - PROFESORSKA KOLONIJA Motocikl: Hornet - paklena pomorandza :) Prijavi odgovor kao problematičan Meni se cini da pise Ninja a ne Tina, ali nema veze. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...