Jump to content

Moto Zajednica

Velika tura "Planine Srbije" sa izlaskom na Midžor

Recommended Posts

• Çelebi, 2415 postova
  • Motocikl: Imam

Ovaaajjjj, aj da preskocite Midžor i Babin zub motorima. Bolje peške. Ja bio tamo više puta u raznim god. dobima UAZ-om i Nivom i nešto ne bi išao motorom da me neko pita. Najverovatnije vam se neću pridružiti ali prosto kažem šta mislim. U svakom slučaju, želim vam dobar provod jer je tamo prelepo. I da znate, kad jednom tamo odete, ima da vas vuče da odete ponovo i ponovo... sigurno ćete uživati za sve pare. Uzdravlje.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svrati ponekad, 211 postova
  • Motocikl: ETV1000 Capo di tutti capi

Obliznja kafana na toj destinacije je ''Kamiondzije'' u Svrljigu . ;)

Cek polako, prvo ide Meda u Zajecaru :)

Uuu, Meda! :)

Rebarca (k)od Mede.. uuu...  8)

• Svrati ponekad, 296 postova
  • Motocikl: Y-A-M-A-H-A TDM 850 4tx Fazer fz6s

Posto sam i ja iz ovih nekih krajeva blizu Babinog Zuba , mogu da potvrdim to sto je reko Mich...put je vrlo zeznut za neke teze Off motore...a i ruta za 2 dan je jako dugacka i smorna jer od Kopaonika pa do babinog Zuba ima dosta krivina i naravno mnogo borbe sa motorom tako recimo da od podnozja , glavnog puta , pa do hotela na Babinom Zubu ima 25 km krivudavog puta i uspona na 1650 mNV a posle od hotela do Midzora sa enduro gumama pa nazad do hotela...pa vi ste mrtvi...od voznje :o  nema sanse da sutra krenete jos duzu turu do BGD ...Za ovu turu treba jos 2 dana +...Sa srecom

• Svrati ponekad, 102 postova
  • Motocikl: fazer 600

Posto sam i ja iz ovih nekih krajeva blizu Babinog Zuba , mogu da potvrdim to sto je reko Mich...put je vrlo zeznut za neke teze Off motore...a i ruta za 2 dan je jako dugacka i smorna jer od Kopaonika pa do babinog Zuba ima dosta krivina i naravno mnogo borbe sa motorom tako recimo da od podnozja , glavnog puta , pa do hotela na Babinom Zubu ima 25 km krivudavog puta i uspona na 1650 mNV a posle od hotela do Midzora sa enduro gumama pa nazad do hotela...pa vi ste mrtvi...od voznje :o  nema sanse da sutra krenete jos duzu turu do BGD ...Za ovu turu treba jos 2 dana +...Sa srecom

Ма ко није пробао, није ни успео  ;):)

У сваком случају, ако ми буде одговарао термин , рачунајте и на мене

• Svrati ponekad, 412 postova
  • Motocikl: Suzuki V_Strom DL 1000

ovako sam ja putovao pre 2 god...  :-\

Lele Bobane, kad se samo setim, smrc rasplakacu se. Moj prvi motor, prva veca voznja a tu se i upoznasmo. Moramo da napravimo reprizu u toku maja.

I naravno najbolje za kraj, gasiranje na ivici litice pod kvacilom a bez padobrana  ;D Ti Dozene znas na sta mislim.

post-5879-12879029834659_thumb.jpg

• Svrati ponekad, 296 postova
  • Motocikl: Y-A-M-A-H-A TDM 850 4tx Fazer fz6s

@ lalajko

ovo sto smo isli , tada smo vozili motore, ali jedva ,a sada kad idemo e' tad cu morati da iznesem moj motor ( XJ )  ;D ali ima neke granice dokle ide, videcemo slike ;)

Kako ste ih izneli gore? :)

Znas, kad pogledas predeo izgleda kao ravna livadica a to sam tad i ja pomislio. Lele kako sam se zaj*b*.

• U prolazu, 93 postova

Status projekta je još uvek na čekanju. Čekam da završim neke stvari na motoru, a to se brate odužilo...

Dakle, i dalje stoji obećanje najave 3-4 nedelje ranije, kako bi zainteresovani mogli da se organizuju.

• U prolazu, 93 postova

Motor sređen ali mislim da je sada previše vruće (tj. velike su temperaturne razlike) za neku ovakvu akciju.

Planirani polazak je 5. septembra a povratak 7. U slučaju lošeg vremena polazak će biti pomeren za narednu nedelju. Prvobitni termin je bio 28-30. avgusta ali Belgrade Foam Fest mi pomrsi račune :).

Što se tiče dela puta od Temske do Babinog Zuba, nisam siguran u kom je stanju jer tuda nikad nisam prolazio leti. Moguće je da nije baš pogodan za R motore. Ako je neko bolje poznaje uslove na ovom delu neka se javi. Inače, celokupna planirana ruta je po asfaltu; kratke off-road ekskurizje na Kopaoniku i Staroj planini su potpuno opcione.

Sredinom avgusta ću napraviti prvi presek prijavljenih zbog rezervacije smeštaja u planinarskim domovima.

Pozdrav!

• Integrisan, 8365 postova

Što se tiče dela puta od Temske do Babinog Zuba, nisam siguran u kom je stanju jer tuda nikad nisam prolazio leti. Moguće je da nije baš pogodan za R motore. Ako je neko bolje poznaje uslove na ovom delu neka se javi. Inače, celokupna planirana ruta je po asfaltu; kratke off-road ekskurizje na Kopaoniku i Staroj planini su potpuno opcione.

Pogledaj moj putopis sa Stare planine na http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=38223.0

Bio sam pre nekih mesec dana i imas dosta informacija...

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja