Jump to content

Moto Zajednica

pitanje u vezi kawasakija

Recommended Posts

• Drug član, 1854 postova

imam jedno pitanje za poznavaoce kawasakija. skinuo sam sliku zzr600 2003-4 godiste i uporedio sa ovim iz 94, vizuelno nema razlike pa me interesuje da li se ovaj model proizvodio desetak godina nepromenjen ili ipak ima neke razlike. stvar je u tome sto treba da nabavljam delove za svoj motocikl (uglavnom preko neta i iz inostranstva) pa me interesuje da li moram da se vezujem striktno za godinu proizvodnje ili ne. najvise me interesuju razlike u oklopima (izgleda da su isti), far, usisnici i sl.

ko zna nesto na ovu temu neka napise.. bice mi od pomoci.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• U prolazu, 94 postova
  • Motocikl: imam ih vise

mislim da moras da se vezes za godinu proizvodnje ako narucujes delove za motor sto se tice plastike fara mislim da su isti.

ovde u svici ako nemas sobracajnu ili broj rama imas ceo teatar oko narucivanja delova, jer oni hoce kad ti prodaju delove da je 100% ok ne interesuje ih da ti samo uzmu lovu pa se posle slikaj ako ne pase

• Drug član, 1854 postova
mislim da moras da se vezes za godinu proizvodnje ako narucujes delove za motor sto se tice plastike fara mislim da su isti.

ovde u svici ako nemas sobracajnu ili broj rama imas ceo teatar oko narucivanja delova' date=' jer oni hoce kad ti prodaju delove da je 100% ok ne interesuje ih da ti samo uzmu lovu pa se posle slikaj ako ne pase[/quote']

ma ja bih delove uzimao breko ebay-a ili bih iscimao nekog u svabiji isl da nabavi sa otpada, ovo narucivanje novih delova je krajnja opcija posto mi ne trebeju delovi za masinu vec kojekave plastike.

• Svrati ponekad, 205 postova

Haaaaajdiihooooooou! Ovde ste se zavukli aaaaaaa!?!? Sreæa pa nije bilo mnogo modela ZeZe 600. U katalozima koja sam ja imao u rukama pisalo je 91-92 i 92 pa dalje.ZZR 1100 se nije radio poslije 98. jer je dobio veæeg brata od 1200ccm, a 600 Tvoj motor je tipa D a raniji model je tipa C. Tip D ima drugaèije otvore za usis vazduha, manje plastike ispod sjedišta jer je na novom modelu otvoren ram i nešto ublažene linije plastika oko stop svjetla, završetka repa i kraæi vizir. Kod plastika ti je važno da ne promašiš u deset godina pa da ti ne doðe plastika sa motora od 1999. i poslije. Nego, da ne turpijam (po navici, hehehe) otiði na www.bikez.com i tamo upiši koji motor hoæeš da naðeš. Dalje je sve luk i voda. Ako ne upali sa originalnim plastikama, tražiæemo zamjenske, odnosno tražiæemo plastièare koji rade oklope. Pozdraaavèiiiiiæ!

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja