zoran032 58 Napisano Maj 28, 2009 Svrati ponekad, 420 postova Lokacija: Beograd - Cacak Motocikl: Suzuki DL650 Vstrom a Honda XRV 750-RD04 u lepom sećanju Prijavi odgovor kao problematičan ...A to sto kaze neko gore da se motori prodaju polovni po smesnoj ceni, pa jeste, i kupuju se novi po smemsnoj ceni 8) e, DzOkS svaka ti je na mestu, milion posto tacno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zippo 45 Napisano Maj 28, 2009 Svrati ponekad, 182 postova Lokacija: Beograd,Srbija Motocikl: Liberty 125&KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj Dzoksov komentar treba naznachiti kao univerzalni odgovor za sva "pljuvanja" po kinezima Prva Shaolin zapovest! :) Bravo Tzare! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan8 3 Napisano Maj 28, 2009 Svrati ponekad, 458 postova Motocikl: gpz 500 s Prijavi odgovor kao problematičan Ima nas i zaludjenih Kineskom mukom. Ja na primer,opet planiram Kineza,kad ovaj prodam,mada ga jos nisam dao u oglase.Evo sta se meni svidja: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aspar 195 Napisano Maj 28, 2009 Zainteresovan, 620 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda ST 1100 Pan Europa Prijavi odgovor kao problematičan Ja se ganjam sa Keeway-om Superlightom 150,cruzer,bez problema.Evo sad za vikend 450km.Dva puta Bgd-Fruska Gora.jednom solo drugi put sa suvozacem.Samo palis i vozis.Brzina mu je tu 80-90km to mu prija.moj je presao 13000km promenjen je regler koji kosta 1080din i lanac 1200din.Polovan moze da se nadje za 900 evrica 2006.-07.Uopste nije los izbor kad se sve sabere. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan8 3 Napisano Maj 28, 2009 Svrati ponekad, 458 postova Motocikl: gpz 500 s Prijavi odgovor kao problematičan Ma nisu oni losi,nego skoro svako pozeli nesto jace,jer samom voznjom stice iskustvo,a samim tim rute su mu sve duze. Nevolja je sto ne uvoze Kineske motore vecih kubikaza.A ima ih. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mlivan 0 Napisano Octobar 11, 2009 U prolazu, 7 postova Lokacija: Beograd - Petrovac Motocikl: zxmco 150-15 Prijavi odgovor kao problematičan Izgovorite slobodno:ZXMCO!!!!!!!!!!!!!!!! Izgovorih najzad! ZXMCO!! ;D Da vas sve obavestim jos pre par meseci sam uzeo od Ivan8 doticni motor I mogu vam reci da sam za sada prezadovoljan... Trenutno nisam u mogucnosti ali postavicu i slicice Inace Ivane malo sam ga i preradio, stavio mu kozne bisage, neke srafove posto plastika lako puca preradio i sl. Sve u svemu motor (masina) radi kao sat, za polovnjaka iz 2005 preziveo je put do Kragujevca i nazat, vise puta odlazak do kuce Petrovac-Beograd... Nije me ni jednom ostavio na putu, i to mogu zahvaliti prethodnom vlasniku... Verujem da ovaj motor moze izdrzati i vece distance, ali naravno bez forsiranja ipak ima samo 150kubika... Jos jednom prezadovoljan! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...