stari roker 4671 Napisano Septembar 30 motoras, 2565 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan Najjednostavnije resenje je da se poveze na vod od pozicije. Ona ti svakako radi kad upalis motor,a kad je kljuc napolju u tom vodu nema struje. Takodje imas mogucnost da ako kljuc okrenes u "parking" polozaj dobijes struju i u te potrosace ako ti treba na ugasenom motoru. Ja sam kod mene tako spojio usb punjac,punim telefon samo u voznji. Maglenke nemam,ali i njih mozes da spojis preko iste zice. Na kljuc pustis struju u prekidac,sa prekidaca na relej. Relej pali maglenke koje dobijaju struju sa aku preko osiguraca. Relej treba staviti obavezno da se rasterete brava i prekidac. Mozda malo izgleda komplikovano ali nije. Sve se to lepo poveze i radi. I bezbedno je sto je najvaznije. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6542 Napisano Septembar 30 Svakom po zasluzi, 12491 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Eх...није то баш тако једноставно, сваки мотоЈ је другачији да биХ вам о'ма каз'о где да се прикључите. Углавном, најбоље узети пробну лампу и боцкати да се види на ком конектору има струје када дате контакт и да ли се ламипичица малена угаси када искључите контакт. Ја се већином качим на кутиче осигурача, нађем неки згодан осигурач а да није онај од бензинске пумпе, ЕФИ, АБС... и ту залемим жичку која окида реле а реле даје струју геџетима разним. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peppermint 920 Napisano Septembar 30 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: Beograd, Voždovac Motocikl: ex Honda Pantheon 150, CFMoto 300NK Prijavi odgovor kao problematičan @stari roker Sada mi je drugar koji će to povezivati rekao da se on samo brinuo da bi takvo spajanje moglo da utiče na garanciju jer je motor 2024 godište. @Arakis tačno sam znala da je sve to prekomplikovano za nekoga ko se boji varnica , šalim se - nešto će da zbudži pa ako usput dobijem i raketni pogon ima bar da budem jednom najbrža na forumu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6542 Napisano Septembar 30 Svakom po zasluzi, 12491 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Ништа не брините, најгоре што може да се деси је да се нешто запали али са мотора је лако бегање 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lemy 1311 Napisano Septembar 30 Drug član, 1195 postova Lokacija: Novi Sad-Sabac Motocikl: Suzuki DR-Z400, KTM 790 adventure Prijavi odgovor kao problematičan Ako je motor 2024 godište onda se vrlo lako može desiti da već ima pripremljenu instalaciju. Obično budu 2 dzeka, jedan sa stalnom strujom a drugi preko kontakta. Proveri u uputstvu za upotrebu. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...