Jump to content

Moto Zajednica

PREDLOG ZA CLANOVE KLUBOVA

Recommended Posts

• Zainteresovan, 641 postova
  • Motocikl: TDM 850, DKW RT175

Postovani ljubitelji dvotockasa, kako nam se sezona primice i vec se planiraju putovanja na prve susrete, voleo bih da iznesem jedan predlog za sve organizatore skupova u svojim mestima.  Naime, pomislio sam na sve goste nekog skupa koji bi voleli ostati duze od jednog dana a nemaju nacina da prenoce (nemaju kamp opremu, iz zdravstvenih razloga ne mogu spavati na otvorenom, neko dolazi sa devojkom koja ne moze provesti noc pod vedrim nebom ili na kraju ako lose vreme narusi nocenje u satoru...). Ovo bi moglo biti mesto da neko ponudi prenociste takvim osobama a iz tog je mesta!  Pa kao predlagac, za nas skup u Temerinu ( 10.11.12. 7. 2009) u organizaciji mog kluba M.C. PATRIOTS, ponudio bih prenociste za dve osobe koje bi se pronasle u gore navedenoj prici.  Naravno se nadam da ima jos neko iz kluba ko je istog misljenja kao ja pa bi se mozda naslo jos koje mesto. 

Ako postoji dobra volja jos nekog clana nekog drugog kluba, koji organizuje skup, neka se vikne!

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Vozac A kategorije :D, 956 postova
  • Motocikl: Suzuki V Strom DL 650

Tibore ja bih dosao sa sestrom pa onda nisam bas za opciju sator! Pa da li bi mogao da mi nadjes mjesto za prenociste! Mi bi dosli u petak a u subotu bi se vratili nazad!

• Svrati ponekad, 434 postova
  • Motocikl: Cagiva Canyon Jamana 600 TT

Postovani ljubitelji dvotockasa, kako nam se sezona primice i vec se planiraju putovanja na prve susrete, voleo bih da iznesem jedan predlog za sve organizatore skupova u svojim mestima.   Naime, pomislio sam na sve goste nekog skupa koji bi voleli ostati duze od jednog dana a nemaju nacina da prenoce (nemaju kamp opremu, iz zdravstvenih razloga ne mogu spavati na otvorenom, neko dolazi sa devojkom koja ne moze provesti noc pod vedrim nebom ili na kraju ako lose vreme narusi nocenje u satoru...). Ovo bi moglo biti mesto da neko ponudi prenociste takvim osobama a iz tog je mesta!   Pa kao predlagac, za nas skup u Temerinu ( 10.11.12. 7. 2009) u organizaciji mog kluba M.C. PATRIOTS, ponudio bih prenociste za dve osobe koje bi se pronasle u gore navedenoj prici.  Naravno se nadam da ima jos neko iz kluba ko je istog misljenja kao ja pa bi se mozda naslo jos koje mesto. 

Ako postoji dobra volja jos nekog clana nekog drugog kluba, koji organizuje skup, neka se vikne!

Ti si genijalac!I meni je ovo palo na pamet ali nisam hteo da predlazem kad nemam mesta da ugostim nekog.

Ovu ideju bi trebalo debelo razraditi...

pa ja kontam da onaj ko organizuje skup i nema nesto vremena da provodi kuci! :) salim se, ali obicno klub koji broji 20 clanova vise ili manje moze da obezbedi krevet bar za jednu, osobu kao sto je slucaj sa DRAKI-jem. ali eto broj odgovora govori o (ne)aktuelnosti ove teme.

draki, javi mi samo kad stizete.....

Sve cu da ti javim sutra! Nemas brige! Kako idu pripreme?  ;)

evo sad sam stigao, otpao sam....... sutra prepodne postave sator, binu i spremno je, ako hoces mozete i sutra doci! kako god....

Tibore druze, ipak necemo moci da ostanemo na nocenju posto cemo morati isti dan da se vratimo za Bijeljinu! U Temerin dolazimo da vas posjetimo ali bicemo samo koji sat! Hvala ti sto si izasao u susret i ponudio nam prenociste, ali jbg kada obaveze diktiraju zivot i sve! Valjda ce te jednom doci u Ljeljencu i tada cu se svim Temerincima oduziti za sve! Puno pozdrava i sutra se vidimo!

dzaba sam spremao.....  ;D

bas mi je zao, ali nema veze, drugi put......

A sta da se radi, i meni je zao! Ima godina :D dolazicemo sigurno joooooooos godina :D

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja