Bax_89 0 Napisano Octobar 7, 2006 U prolazu, 95 postova Lokacija: Baranda Prijavi odgovor kao problematičan Engine Ducati - L twin cylinder - desmodromic - 2 valves Bore and stroke 94 x 71.5 mm Displacement 992 cc Max power/rpm* 91 HP@ 8500 RPM (67.6 kW @ 8500 RPM) Max torque/rpm* 88.3 Nm @ 4500 RPM (65 ft. lb.) Injection EFI, 45 mm throttle body Emissions Euro 3 Gear box 6 speed Clutch Dry multi-plate with hydraulic control Frame 25/20 mm Chromium Molybdenum (CrMo) alloyed steel trellis with aluminum machined plates Rear frame 35/25/15 mm CrMo steel trellis with aluminum machined plates Wheelbase 1425 mm Front suspension 50 mm Marzocchi upside-down with TiN treatment Fork inclination 24° Rear suspension Straight connection with full adjustable monoshock Front 120 mm Rear 130 mm Avancorsa 100 mm Seat Height 830 mm (32.6") Pedal Height 430 mm from the ground Front brakes 2 Brembo radial calipers - 4 pistons - 4 pads, double full floating, 320 mm disc Rear brakes Single disc 220 mm Tires Front: 120/70/ZR17 - Rear: 180/55/ZR17 Weight 170 kg dry weight Evo prvi pravi konkurent za Aprilia Tuono. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brka 2 Napisano Octobar 7, 2006 Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam za vas, ali ja volim Bimotin izgled jer je specifican u odnosu na sve ostale. Ne razumem samo zasto su kod nas tako malo zastupljene? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
okrad 11 Napisano Octobar 7, 2006 Zainteresovan, 577 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ne razumem samo zasto su kod nas tako malo zastupljene? si im vido cenu :?: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brka 2 Napisano Octobar 7, 2006 Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Ok, cene jesu visoke, ali da li je samo to razlog? I Ducati ima visoke cene, kao i Benelli pa se ponovo vidaju kod nas, sve cesce i cesce. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano Octobar 7, 2006 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan Chija firma ta Bimota? Jel to ima ili je nekad imalo veze sa Hondom? Jer mi se chini da je jedna nosila hondin agregat... :misli: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
snoopuza 3 Napisano Octobar 8, 2006 Svrati ponekad, 205 postova Lokacija: Prijedor Prijavi odgovor kao problematičan Razlog zašto nema Bimote je taj što skorojeviæi slabo ili nikako èitaju a za Dukca su èuli i vidjeli ga u Matrixu. U Bimotu su trpali svakakve mašine od Kawe, Yamahe FZR,i (trenutno) Suzukija TL1000R u modelu SB 8 K Santamonica / Gobert. Zašto ga nema kod nas, pa mogao bi biti razlog i to što za masnih 35.800Evra ne daje ništa više od Dukca koji, iako vrlo skup (999 20.500Evra) ipak košta "nešto manje". Bimotu obièno svrstavaju u moto ezoteriju, pa nije ni èudo da recimo model Tesi 2D košta 39.750Evra, naravno bez poreza, registracije...benziinaa :oops: :oops: . Što se mene tièe... ne moraju je praviti :? . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sparco 149 Napisano Octobar 9, 2006 Drug član, 1249 postova Lokacija: underlittleforest Motocikl: nekakvo motokros sokocalo Prijavi odgovor kao problematičan i za te pare tri nova gsx-r 1000 suzukija ))) eto josh jedan razlog ne kupovine toga motora Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bax_89 0 Napisano Octobar 9, 2006 U prolazu, 95 postova Lokacija: Baranda Prijavi odgovor kao problematičan I meni se cini da je bas cena problem......bolje da kupis od svakog japanca 600R nego ovu Bimotu....Ali uvek ima onih koji mogu(i hoce) da je kupi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
enone 10 Napisano Octobar 11, 2006 Svrati ponekad, 489 postova Lokacija: Kraljevo<->Beograd Prijavi odgovor kao problematičan evojosh jedne bimote bimota tesi d2 model za 2006, ali bili su i slicni pokusaji sa ovakvom prednjom viljuskom jos odavno (valjda 1980) sa modelom TESI 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brka 2 Napisano Octobar 11, 2006 Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Ma bilo kako bilo, nijedan motor nije ni slican Bimoti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RSVMillenian 228 Napisano Octobar 11, 2006 Drug član, 1140 postova Lokacija: Chicago, IL USA Motocikl: 2007 Triumph Daytona 675 Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam za vas' date=' ali ja volim Bimotin izgled jer je specifican u odnosu na sve ostale.Ne razumem samo zasto su kod nas tako malo zastupljene?[/quote'] Zato sto malo malo pa bankrotiraju pa ih onda opet neko kupi proba nesto da uradi pa opet u stecaj i tako vec dosta dugo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bax_89 0 Napisano Octobar 11, 2006 U prolazu, 95 postova Lokacija: Baranda Prijavi odgovor kao problematičan Ma bilo kako bilo' date=' nijedan motor nije ni slican Bimoti.[/quote'] Ne mozes sigurno da je vidis na ulici i kazes KAWAs......aaaa pa to je Bimota. A ova TESI 2D nije za ulicu posto ima jako mali hod kormana....samo za staze. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano Octobar 11, 2006 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan A ova TESI 2D nije za ulicu posto ima jako mali hod kormana....samo za staze. Kako nije... :shock: Pa vi'sh da ima mesto za tablicu.....I to ovu nashu-Bozziju! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AreOut 8 Napisano Octobar 12, 2006 Zainteresovan, 978 postova Prijavi odgovor kao problematičan Sanjam Bimotu, jos od Turbo zvaka... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Raša 54 Napisano Octobar 12, 2006 Drug član, 1854 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan ova tesi d2 izgleda kao... pa ne znam kako izgleda, ne mogu da je iskomentarisem. a ove poluge i zglobovi na prednjem kraju su preterani, ne znam sta su time dobili. ako neko ima ideju ili zna neka objasni. znam samo da ako svaka ta polugica dobije makar malo lufta, kad se sve sabere nema sanse da je nako zadrzi ni na pravcu ni u krivinu. ili je to ono odes na redovan servis ulje+filter+svi zglobovi na prednjem kraju. meni to tako izgleda. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Octobar 14, 2006 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan Sanjam Bimotu' date=' jos od Turbo zvaka...[/quote'] Legendo !!! Gospode, ružnog li motora. I Stroma je zajebao :twisted: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano Octobar 14, 2006 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan ... I Stroma je zajebao :twisted: Cuti Baba' date=' i vidi shta ti vozish.... :twisted: :twisted: Mislim,u redu je kada ljudi voze [i']oldtimere[/i] ali .... :shock: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...