stari vujadin 12 Napisano Mart 16, 2009 Zainteresovan, 738 postova Lokacija: Severni pol Motocikl: MZ ETZ 250, Yamaha XT600, DL650 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Imam skinutu glavu sa ventilima od XT600. Ima tu nekih stvari koje sam ne mogu da uradim pa trazim nekoga ko moze. Znaci treba mi da se proveri koliko je glava iskrivljena i ako treba da se ravna. Da se premere i prekontrolisu ventili i sicevi ventila, zamene gumice ventila, da se malo ocisti od naslaga karbona itd. Treba mi i da se premeri cilindar i mozda jos ponesto cega sad ne mogu da se setim. Ako je problem navesti konkretan kontakt zbog reklamiranja, moze i PP. Hvala! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
R1-Alone 0 Napisano Mart 16, 2009 Svrati ponekad, 169 postova Lokacija: MC Joker Prijavi odgovor kao problematičan Nemam pojma nista o njima, ali znam da imaju dino sto, shto je meni trebalo za Power Commander, i da su u Temerinu pa mozes da pokusas http://www.mcm-racing.rs/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari vujadin 12 Napisano Mart 16, 2009 Zainteresovan, 738 postova Lokacija: Severni pol Motocikl: MZ ETZ 250, Yamaha XT600, DL650 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan E, da, zaboravih da napisem - interesuje me prvenstveno Beograd. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
R1-Alone 0 Napisano Mart 16, 2009 Svrati ponekad, 169 postova Lokacija: MC Joker Prijavi odgovor kao problematičan E, da, zaboravih da napisem - interesuje me prvenstveno Beograd. Heh onda nista. Mozda bude nekom drugom korisno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari vujadin 12 Napisano Mart 16, 2009 Zainteresovan, 738 postova Lokacija: Severni pol Motocikl: MZ ETZ 250, Yamaha XT600, DL650 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan R1, hvala ti u svakom slucaju! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 6053 Napisano Mart 16, 2009 Drug član, 3015 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Preko puta Cvetkove pijace, tamo gde su busevi i Matijevic, tu je ulicica, a u njoj... sredili su mi glavu za Kawu, odlicno, pravili vodjice itd. Cena je bila veoma ok. Samo, ne znam kako se zovu, ali znam da mnogi majstori za motore rade obradu kod njih. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 30 Napisano Mart 16, 2009 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan "Misic" u Dimitrija Tucovica sa desne strane malo pre gradske bolnice. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KTM+A 543 Napisano Mart 16, 2009 Drug član, 1359 postova Prijavi odgovor kao problematičan u zemunu jakuba kuburovica uzbrdo ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JIMMY_MANIJAK 1 Napisano Mart 16, 2009 U prolazu, 58 postova Lokacija: BEOGRAD Prijavi odgovor kao problematičan Za glawe za auta znam da su extra MR na autoputu e sad neznam da li rade glawe za motore. mogu sutra proweriti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari vujadin 12 Napisano Mart 16, 2009 Zainteresovan, 738 postova Lokacija: Severni pol Motocikl: MZ ETZ 250, Yamaha XT600, DL650 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Hajde plizzzz. Ako ima neki telefon... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
soony 217 Napisano Mart 17, 2009 Svrati ponekad, 493 postova Lokacija: Beli grad Motocikl: strom 650 vs aprilia 650 Prijavi odgovor kao problematičan ... servis crnobrnja u vojvode stepe tel: 065/555-1000 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bata gpz 5 Napisano Mart 17, 2009 Svrati ponekad, 264 postova Lokacija: Banovo Brdo Prijavi odgovor kao problematičan Najnajnajbolji je Djekic u Sarajevskoj. Kada vrati glavu,... :o :o kao nova.Upakovana,svi kanali sijaju,uslajfovani ventili,... Kad odneses,pregleda je i sve ti kaze posteno. Ja sam (na autu) skinuo glavu i odneo.Planirao sam sve da promenim. Ventile,vodjice,gumice,hidro podizace,....sve sta treba. Rekao je da su samo gumice lose.Otisao kupio gumice (nemoj da kupujes bilo koje),on ce ti i reci koje. Idi tamo veruj mi. Ja sam "cvileo" kad mi je vratio glavu. ...kako je uradi.. :o 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari vujadin 12 Napisano Mart 17, 2009 Zainteresovan, 738 postova Lokacija: Severni pol Motocikl: MZ ETZ 250, Yamaha XT600, DL650 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Hvala svima! Javicu sta sam uradio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pižon 240 Napisano Januar 22, 2015 Zainteresovan, 649 postova Lokacija: Beograd, Vinca Motocikl: yamaha FZ6 fazer Prijavi odgovor kao problematičan Buca u Sarajevskoj bez konkurencije!!! Covek je BOG za glave!!! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majesty 250DX 148 Napisano Februar 28, 2015 Moto servis, 592 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Majesty 250DX, Burgman 650 EXE Prijavi odgovor kao problematičan Najnajnajbolji je Djekic u Sarajevskoj. Kada vrati glavu,... :o :o kao nova.Upakovana,svi kanali sijaju,uslajfovani ventili,... Kad odneses,pregleda je i sve ti kaze posteno. Ja sam (na autu) skinuo glavu i odneo.Planirao sam sve da promenim. Ventile,vodjice,gumice,hidro podizace,....sve sta treba. Rekao je da su samo gumice lose.Otisao kupio gumice (nemoj da kupujes bilo koje),on ce ti i reci koje. Idi tamo veruj mi. Ja sam "cvileo" kad mi je vratio glavu. ...kako je uradi.. :o Ko nije cuo za Bucu (Djekica) taj nije osetio cari pravog majstora svog zanata Meni radio nekoliko glava za automobile i nekoliko za skutere... Sve naj imam da kazem za Bucu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djbuca 1 Napisano Octobar 21, 2015 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan Najnajnajbolji je Djekic u Sarajevskoj. Kada vrati glavu,... :o :o kao nova.Upakovana,svi kanali sijaju,uslajfovani ventili,... Kad odneses,pregleda je i sve ti kaze posteno. Ja sam (na autu) skinuo glavu i odneo.Planirao sam sve da promenim. Ventile,vodjice,gumice,hidro podizace,....sve sta treba. Rekao je da su samo gumice lose.Otisao kupio gumice (nemoj da kupujes bilo koje),on ce ti i reci koje. Idi tamo veruj mi. Ja sam "cvileo" kad mi je vratio glavu. ...kako je uradi.. :o Buca u Sarajevskoj bez konkurencije!!! Covek je BOG za glave!!! Najnajnajbolji je Djekic u Sarajevskoj. Kada vrati glavu,... :o :o kao nova.Upakovana,svi kanali sijaju,uslajfovani ventili,... Kad odneses,pregleda je i sve ti kaze posteno. Ja sam (na autu) skinuo glavu i odneo.Planirao sam sve da promenim. Ventile,vodjice,gumice,hidro podizace,....sve sta treba. Rekao je da su samo gumice lose.Otisao kupio gumice (nemoj da kupujes bilo koje),on ce ti i reci koje. Idi tamo veruj mi. Ja sam "cvileo" kad mi je vratio glavu. ...kako je uradi.. :o Ko nije cuo za Bucu (Djekica) taj nije osetio cari pravog majstora svog zanata Meni radio nekoliko glava za automobile i nekoliko za skutere... Sve naj imam da kazem za Bucu. Hvala, hvala svima na poverenju . Pozdrav svima na forumu Buca Djekic 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Golub 1641 Napisano Octobar 22, 2015 -+-, 1005 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha ♥ Prijavi odgovor kao problematičan - Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4177 Napisano Octobar 22, 2015 Ne silazi, 6542 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan Nije poenta gde već kako se radi. Servis Đekić je naj stariji te vrste u Beogradu i porodične tradicije, započeo ga je Borin-Bucin otac. Tu se rade takmičarske glave koje ne može, ne ume a i neće svako da uradi kako treba. Moja preporuka ne samo po komšijskoj liniji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pižon 240 Napisano Novembar 1, 2015 Zainteresovan, 649 postova Lokacija: Beograd, Vinca Motocikl: yamaha FZ6 fazer Prijavi odgovor kao problematičan Vidjao sam Bucina umetnicka dela... nema boljeg!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavragavra 24 Napisano Jul 17, 2018 U prolazu, 10 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R 1100 RT Prijavi odgovor kao problematičan pomoc gde se radi remont radilice motocikla 125cc hvala svima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Prašinar 529 Napisano Jul 17, 2018 Svrati ponekad, 161 postova Lokacija: Srbija Motocikl: Ktm exc-r 450 Prijavi odgovor kao problematičan Imaš gore predloga,meni su radili u Kuli,odlično odradili. MRG Kula Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavragavra 24 Napisano Jul 17, 2018 U prolazu, 10 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R 1100 RT Prijavi odgovor kao problematičan 5 minutes ago, Prašinar said: Imaš gore predloga,meni su radili u Kuli,odlično odradili. MRG Kula Hvala na predlogu probaću da ih kontaktiram Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krmco 2610 Napisano Jul 17, 2018 Drug član, 1002 postova Lokacija: Beograd,Zvezdara,Ub Motocikl: yamaha super tenere 1200 Prijavi odgovor kao problematičan Ove nedelje u mrg kuli su na kolektivnom godišnjem odmoru. Ja sam uzeo lanac i lančanike prošle nedelje kod njih pa spomenuše zbog dostaveПослато са SM-J730F уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djbuca 1 Napisano Jul 17, 2018 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan 3 hours ago, gavragavra said: pomoc gde se radi remont radilice motocikla 125cc hvala svima Koji je tacno agregat? Da li je ovaj model? Buca Djekic Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavragavra 24 Napisano Jul 17, 2018 U prolazu, 10 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R 1100 RT Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, djbuca said: Koji je tacno agregat? Da li je ovaj model? Buca Djekic Agregat je 125cc 10 kw mislim da je rafilica otprilike kao na slici Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...