Mc SREMac 1142 Napisano Mart 25, 2009 Zainteresovan, 576 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: MS 1000DS, Apeninac Prijavi odgovor kao problematičan I ja volim Istru,i imam rodjake u Puli,nisam dugo bio,a zelim... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bobanfox 5602 Napisano April 16, 2009 Zainteresovan, 670 postova Lokacija: Nürnberg Motocikl: Honda Varadero XL1000VA Prijavi odgovor kao problematičan GS-u može da se divi samo onaj ko nije vozio Varadera 1000, tako da te potpuno razumem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Joseph B. 142 Napisano April 17, 2009 Drug član, 1300 postova Lokacija: Temerin Motocikl: R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan ... Tko kaze da Istra ima samo more? Ima jako puno stvari koje treba obici i vidjeti . Ova voznja je samo prvi dio price o Istri... ... A kad ce sledeca prica? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano April 21, 2009 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan A 2. dio? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mc SREMac 1142 Napisano April 28, 2009 Zainteresovan, 576 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: MS 1000DS, Apeninac Prijavi odgovor kao problematičan A 2. dio? Ja bas hteo da pitam... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vlade 1 Napisano April 28, 2009 Svrati ponekad, 166 postova Prijavi odgovor kao problematičan Zadnji put sam bio u Istri davne 1986.godine. Boravo sam nekih desetak dana u Labinu i Rabcu.Predivno je. Ako se nekada iskombinujem sa vremenom Sasa javljam se i dolazim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Plavuša 0 Napisano April 28, 2009 U prolazu, 60 postova Lokacija: Umag Prijavi odgovor kao problematičan Buje! Poslednji put sam tamo bio pre 18godina Planiram da ove godine to promenim Vjeruj da je sve isto kao i prije 18 godina, samo ima manje mjesta za parkiranje :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Charuga 769 Napisano April 28, 2009 Drug član, 1342 postova Lokacija: Beograd-Srbija Motocikl: ZX10-R Prijavi odgovor kao problematičan Lepo,lepo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mile fazer 4464 Napisano Septembar 17, 2019 Drug član, 2013 postova Lokacija: Pula Motocikl: KTM 1290 SD GT Prijavi odgovor kao problematičan leti to vrjeme. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mile fazer 4464 Napisano Septembar 19, 2019 Drug član, 2013 postova Lokacija: Pula Motocikl: KTM 1290 SD GT Prijavi odgovor kao problematičan ima i ovoga u Istri 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Komsa 1831 Napisano Septembar 19, 2019 Drug član, 1142 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: BMW K1200 RS ;YAMAHA Nouvo Prijavi odgovor kao problematičan Дааааааааааа, Истра је лепа и у континенталном делу, чак занимљивија од приморја које је разумљиво примамљивије, посебно од времена ГП-а Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 5777 Napisano Septembar 19, 2019 Drug član, 1425 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan Ja ozbiljno razmisljam o ovoj turi sledece godine pocetkom juna. Iz Trebinja da produzim na malo ozbiljniji put. U Puli imam blisku rodbinu, a zelja mi da obidjem Plitvicka jezera u povratku. Imao bih devet dana na raspolaganju. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lestra 2359 Napisano Septembar 19, 2019 Zainteresovan, 627 postova Lokacija: Bg-Ar Motocikl: Africa Twin CRF1000L Prijavi odgovor kao problematičan @Marko05 Mastao sam o ovoj turi celo leto ali prc... Srecno! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 5777 Napisano Septembar 19, 2019 Drug član, 1425 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan pre 7 minuta, lestra je napisao: @Marko05 Mastao sam o ovoj turi celo leto ali prc... Srecno! Videcemo, imam jos par ideja. Mozda i tura kroz Albaniju (citao sam jednu na forumu, a i od par ljudi sam ovako cuo da je vrhunska prica), mozda i do Svete Gore, ali mi je jadranska magistrala do Pule favorit. Imam celu zimu da detaljno isplaniram. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
e-mayl 1785 Napisano Septembar 19, 2019 abc, 895 postova Lokacija: Pula Motocikl: BMW GS 1250 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Mala korekcija rute... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 5777 Napisano Septembar 19, 2019 Drug član, 1425 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan pre 15 minuta, e-mayl je napisao: Mala korekcija rute... Ma ovo je neki okvirni plan, pa ako se sve kockice poklope trebace mi brdo saveta u vezi organizacije rute, od izmene putanja, mesta koja se moraju videti, .... pa do smestaja i gde prespavati. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mile fazer 4464 Napisano Septembar 19, 2019 (promenjeno) Drug član, 2013 postova Lokacija: Pula Motocikl: KTM 1290 SD GT Prijavi odgovor kao problematičan mi smo uvjek tu da pripomognemo ako se može samo ne ono tipa " ej mi smo tu negdje blizu i veceras bi spavali u Puli pa ako može neki smještaj za noc dvije " to nece upaliti od 15.7. - 30.8." za sve informacije po pitanju šta vidjeti u Istri, gastro, eno, priroda, nac. parkovi, ceste za jurcanje, plaže, gradici i sela, povjesni spomenici ....... opet smo tu. Promenio Septembar 19, 2019 član mile fazer 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 5777 Napisano Septembar 19, 2019 Drug član, 1425 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan Jasna stvar. Ako uspem da se organizujem zbog odmora i jos sto drugih stvari, tokom zime cu detaljno da razradim plan gde, sta i kako. Brze ce zima da prodje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mile fazer 4464 Napisano Septembar 19, 2019 Drug član, 2013 postova Lokacija: Pula Motocikl: KTM 1290 SD GT Prijavi odgovor kao problematičan Doboj - Banja Luka radije preko Teslica nego preko Prnjavora. Ugodnije je mada je to subjektivno mišljenje i nebitno. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_veseljak 1252 Napisano Septembar 19, 2019 Drug član, 996 postova Lokacija: Banjaluka Motocikl: Triump Tiger 800 XRT Prijavi odgovor kao problematičan Motorom je ljepse preko Teslica sigurno. Prelazi se oreko Borja. Malo je guzva od Matuzica do Jelaha li nista strasno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mile fazer 4464 Napisano Septembar 24, 2019 Drug član, 2013 postova Lokacija: Pula Motocikl: KTM 1290 SD GT Prijavi odgovor kao problematičan 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Black Betty 257 Napisano Septembar 26, 2019 Svrati ponekad, 110 postova Lokacija: Pula Motocikl: Yamaha Tracer 700 Prijavi odgovor kao problematičan Istra obiluje sa relativno dobrom cestama,mada i obiluje sa mnogo kratkih i oštrih zavoja,što se tiče turističkih mjesta oni uvijek nešto nude kroz cijelu godinu,a klima nas mazi i pazi, nisu neke oštre zime pa se zadovoljstvo u vožnji može protegnuti na cijelu godinu,eto nedavno bili Beograđani u Istri pa ih malo prođirao po Istri.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Black Betty 257 Napisano Septembar 26, 2019 Svrati ponekad, 110 postova Lokacija: Pula Motocikl: Yamaha Tracer 700 Prijavi odgovor kao problematičan ....Pretpostavka je majka zajeba 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tobastal 89 Napisano Septembar 27, 2019 U prolazu, 29 postova Lokacija: Hrvatska Motocikl: Honda Varadero Prijavi odgovor kao problematičan On 4/16/2009 at 6:46 PM, Bobanfox said: GS-u može da se divi samo onaj ko nije vozio Varadera 1000, tako da te potpuno razumem Vozim varadero, ali se itekako divim i klanjam GS-u. Moje skromno mišljenje da Vara dobar motor u slučaju ako nemaš para za bolji tj GS .....ili imaš para za GS, ali ga iz neshvatljivih razloga potrošiš na Varadero :O 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...