dukaduledudica 0 Napisano Mart 14, 2009 U prolazu, 15 postova Lokacija: Kraljevo Prijavi odgovor kao problematičan Hellooooo rodjaci!!! U dilemi sam velikoj. Zamenio bih motor u uzeo bih neki enduro,uoban za duga putovanja! Citajuci forum i raspitujuci se unaokolo zakljucih da je TRANSALP pravi izbor (okoliko ne gresim). Uzeo bih motor star 2-3 god. sa malo kilometara i platio vise,nego potpuno nov i izgubiti za za godinu dve 50% vrednosti. Nazalost takav motor ne mogu naci. ono sto sam uspeo ovde naci su 2-3 motora,stara 8-10 godina sa cenom 3-4 hiljade. Dilema, da li duuuuboooookoooo zavuci ruku u dzep i kupiti nov,ili se upustiti u rizik polovnjaka i ustedeti 3-4 hiljadarke? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misko_kolo 1297 Napisano Mart 14, 2009 Nadrkani komšija, 1231 postova Lokacija: Đeram Motocikl: Bandit 1200S Prijavi odgovor kao problematičan Ako mogu da ti pomognem, novo je- novo! Kad god neko postavi takvo pitanje, ja citiram g-dina FORD-a. Na pitanje novinara, koji je najbolji auto na svetu (aludirali su na njegov model T), on im je odgovorio-NOV! Ako misliš da duže voziš jedan motor, onda ti je najbolje (ako si u mogućnosti) da kupiš nov koji ti se najviše dopada. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KTM+A 543 Napisano Mart 14, 2009 Drug član, 1359 postova Prijavi odgovor kao problematičan zavisi sta planiras na leto da radis da se vozis ili da juris delove i cucis oko motora . jasam i yugica prodao 5 god starog ali tek kad je bilo neisplativo popravljati . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Mart 14, 2009 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan po meni je nov TRANSALP uzasno ruzan,nisam skoro ruzniji motor video,onaj okrugli far je unakazio motor... e sad sve je stvar ukusa...meni su generalno svi modeli za 2009. godinu ruzniji od prethodnih.....u kvalitet sto je verovatno i bitnije ja necu da ulazim,mada ebes ti motor koliko god da je kvalitetan kad je ruzan kao djavo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rusic 261 Napisano Mart 14, 2009 Prekidach, 1093 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin CRF1000L & Suzuki DR 650 SE Prijavi odgovor kao problematičan ^ +1 od mene... stvarno je jadan novi TA... "kvalitet" izrade je katastrofalan.... izgleda, nekako, jeftino... za te pare mozhe chovek da bira kod konkurencije... strom, versys, tenera,... ja vozim mator TA i obozhavam ga... nekako mi je i lepshi od ovog novog... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aspirinikus 240 Napisano Mart 14, 2009 Zainteresovan, 630 postova Lokacija: Nis Motocikl: crf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Zavuci ruku u dzep i kupi novu masinu.Sto se tice estetike to je samo tvoj izbor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maliratac 18 Napisano Mart 14, 2009 U prolazu, 12 postova Lokacija: Sutomore Motocikl: Yamaha YBR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Ako mogu da ti pomognem, novo je- novo! Kad god neko postavi takvo pitanje, ja citiram g-dina FORD-a. Na pitanje novinara, koji je najbolji auto na svetu (aludirali su na njegov model T), on im je odgovorio-NOV! Ako misliš da duže voziš jedan motor, onda ti je najbolje (ako si u mogućnosti) da kupiš nov koji ti se najviše dopada. Ima izuzetaka: Od novog auta, bolji je polovan "Mercedes" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kuratista 4 Napisano Mart 14, 2009 Svrati ponekad, 301 postova Lokacija: Valjevo Prijavi odgovor kao problematičan Ja se nimalo nebi bunio da vozim tog RUZNOG i NOVOG TRANSALPA!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6388 Napisano Mart 15, 2009 Enduraš, 6381 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Nov Transalp nije ono sto je nekad bio, pokusava da se odrzi na trzistu zbog stare slave, a svi testovi i poredjenja sa konkurentima kazu da nudi daleko manje od toga koliko kosta, a kosta najvise od sve konkurencije. Potrazi malo po netu testove i videces o cemu pricam. Znaci moje misljenje je NE nov Transalp. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZoranEN 0 Napisano Mart 15, 2009 U prolazu, 28 postova Lokacija: Loznica Prijavi odgovor kao problematičan Nekad se govorilo Brene je Brena al' dva put' je dva put',onaj sto sam ga sinoc gledao na sajmu nije ni za K....,ali to je sad opsti trend u zivotu.Ja sam mosljenja da je bolje naci stariji model u extra stanju(samo treba biti strpljiv) nego se izkeziti za nov sa kojim posle 1 god. gobis onoliko vrednosti . Pare su tvoje i ti biras "muziku" ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pit 237 Napisano Mart 15, 2009 Drug član, 1779 postova Lokacija: Nis- Bliski istok Prijavi odgovor kao problematičan Pretposlednji transalp je perfektan motor i vizuelno i kvalitet mu je odlican.Ja bih ti savetovao taj model da nadjes a sto manje predjenih kilometara i da uzivas .Kad oces da ga menjas lako ces ga prodati. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
3OPAH 1268 Napisano Mart 15, 2009 Drug član, 1151 postova Lokacija: Beograd, Čubura Motocikl: BMW F800GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Ako mogu da ti pomognem, novo je- novo! Kad god neko postavi takvo pitanje, ja citiram g-dina FORD-a. Na pitanje novinara, koji je najbolji auto na svetu (aludirali su na njegov model T), on im je odgovorio-NOV! Ako misliš da duže voziš jedan motor, onda ti je najbolje (ako si u mogućnosti) da kupiš nov koji ti se najviše dopada. Naravno. Da dopunim: a Fordov odgovor, na pitanje a sta je bolje od nnovog, on kaze: DVA NOVA! ;-)) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Head 27 Napisano Mart 15, 2009 Svrati ponekad, 306 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ako mogu i ja da dopunim mada je off.Gospodin Henri Ford se nije vozio u Fordu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
baneBP 1256 Napisano Mart 15, 2009 Zainteresovan, 926 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: Suzuki VStrom 650XT M0 Prijavi odgovor kao problematičan Uzmi novu Tenerku, napuni rezervoar i pravac kraj sveta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3237 Napisano Mart 15, 2009 ЗЕЉКАМП, 1820 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Moj predlog je, ako imas para, onda novo?! Mada pogledaj Tenere ili Stroma, mnogo su mi lepsi od Transalpa a kvalitet je od prilike isti. Moj glas za Yamaha Tenere. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dukaduledudica 0 Napisano Mart 15, 2009 U prolazu, 15 postova Lokacija: Kraljevo Prijavi odgovor kao problematičan Prijatelji,uneste mi konfuziju! Zbog ranijih losih iskustava sa polovnim kolima,i losih trgovackih sposobnosti,NOV ce najverovatnije biti,a i ne mislim ga menjati biducih 7-8 god,tj.do god se ne kvari (hvala na pitanju,ko god je to postavio). V-STROM- super izgleda,ali moze li on malo sici sa asfalta,mislim ga malo i po prasnjavim putevima poterat (daleko od off-a,ali planiram Srbiju obici sa njim,i po asfaltu i po makadamu). Mogu li one njegove gume tako nesto izdrazati? Kakav je po kvalitetu i po udobnosti,to mi je najbitnije? TENERE - mozda kavalitetan, ali izgled mi bas ne prija.Daleko da je ruzan,ali.... i jos 1 cilindara....ne ide mi nikako. SORRY VERSYS-nista ne znam o njemu.Na sajmu ne izgledase lose. I tu gledajuci slike sa sajta,ne znam moze li malo van asfalta Hvala svima na savetima,ALI hajte jos malo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Mart 15, 2009 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan mislim ga malo i po prasnjavim putevima poterat (daleko od off-a,ali planiram Srbiju obici sa njim,i po asfaltu i po makadamu). TENERE Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
3OPAH 1268 Napisano Mart 16, 2009 Drug član, 1151 postova Lokacija: Beograd, Čubura Motocikl: BMW F800GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Da se stvar pojednostavi: APRILIA PEGASO 650 Trail Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shejtan 378 Napisano Mart 16, 2009 Drug član, 1893 postova Lokacija: NBGD Motocikl: XRV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam koliki ti je duzet, ali po meni ako ces da uzimas novog, trebao bi da uzmes u obzit BMW F800GS Za 1.500-2.000 vise dobijas MNOGO bolji motor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rusic 261 Napisano Mart 16, 2009 Prekidach, 1093 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin CRF1000L & Suzuki DR 650 SE Prijavi odgovor kao problematičan i josh samo malo i josh samo malo koji smo skotovi.. ne pomazhemo liku ni malo dodaj josh koju HILJADU evra i kupi KTM 990 Adventure i da te vidi bog Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shejtan 378 Napisano Mart 16, 2009 Drug član, 1893 postova Lokacija: NBGD Motocikl: XRV 750 Prijavi odgovor kao problematičan i josh samo malo i josh samo malo koji smo skotovi.. ne pomazhemo liku ni malo dodaj josh koju HILJADU evra i kupi KTM 990 Adventure i da te vidi bog Pa uvek moze skuplje :D Al realno za oko 1.500 moze da uzme 800GS koji je definitivno bolji i od tenere, i od stroma, i od transalpa.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6388 Napisano Mart 16, 2009 Enduraš, 6381 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Slazem se u potpunosti sa shejtanom, samo bih dodao - mnogo bolji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KTM+A 543 Napisano Mart 16, 2009 Drug član, 1359 postova Prijavi odgovor kao problematičan i uvek na kraju ono ako neznas sta valja pitaj koliko kosta , ni ja se narazumem mnogo u kroseva pa uzeo ktm ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abdullah100k 8 Napisano Mart 17, 2009 IRON WILL, 972 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Voleo bih da imam motor Prijavi odgovor kao problematičan Nikako novog Transalpa, sav je od plastike, pre je V-strom za lagano off nego novi TA... nizak, plastican i slab... Iako ce me kazniti bichevanjem ovi moji iz CEKTE, bolja je nova Tenera iako ima samo jedan klip... okej... spreman sam za kaznu ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dukaduledudica 0 Napisano Mart 17, 2009 U prolazu, 15 postova Lokacija: Kraljevo Prijavi odgovor kao problematičan Ama ljudi,ja se trudim da ustedim koju paricu a vi odoste na 10 hiljada i kusur evrica za GS ! I Filip Visnjic bi video da je to najbolji motor,ali.... Ja uz natezanje cu da izguram na 7,max 8 somica,sa sve registracijom,ni dinar vise!!! dajte sto o stormu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...