Dzambo 86 Napisano Mart 31, 2009 Architect, 341 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Tracer 7GT Prijavi odgovor kao problematičan jel ovo bese spisak za kapamu 1. Misha i Ljilja Pei 2. Gremlin i Gremlinka (ako bude dobra Zelenko) 3. dr.Bane 4.Saxi & Saxolina 5. dimac 6.M a R k o 7. Lancia88 x barem 2 (ne znam za ostale koji bi posli da li su za kapamu) 8. thelord 9. kochaMatori (+ kochaMladji opciono - ako tada ne bude u vakumu izmedju prodaje i kupovine motora) mada ne ljutim se ako umesto/pored kapame padne i ariljski specijalitet "jagnjecina u vocu i povrcu" Ja se prijavljujem! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KIKA-Viktorija 33 Napisano Mart 31, 2009 Svrati ponekad, 192 postova Lokacija: Kneževac-Beograd Motocikl: zx400r ninja Prijavi odgovor kao problematičan +1 jos I ja I ja I ja, njam njam, jagnjence i belo vino ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6117 Napisano Mart 31, 2009 Svakom po zasluzi, 12436 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Aham...pa da budeš debelaaaaaa ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Mart 31, 2009 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan njam njam kapama... ;) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KIKA-Viktorija 33 Napisano Mart 31, 2009 Svrati ponekad, 192 postova Lokacija: Kneževac-Beograd Motocikl: zx400r ninja Prijavi odgovor kao problematičan Aham...pa da budeš debelaaaaaa Zelenko Da znas koliko sam ih pjela do sada imala bih 320kg, a video si da nisam d...... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kochaMatori 1108 Napisano Mart 31, 2009 Bona Fides, 1310 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo - Beograd Motocikl: http://www.motoscout.de Prijavi odgovor kao problematičan Aham...pa da budeš debelaaaaaa ;D pa jagnjetina je dijetalna hrana Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KIKA-Viktorija 33 Napisano Mart 31, 2009 Svrati ponekad, 192 postova Lokacija: Kneževac-Beograd Motocikl: zx400r ninja Prijavi odgovor kao problematičan pa jagnjetina je dijetalna hrana to care, imas pice od mene Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
3OPAH 1289 Napisano April 1, 2009 Drug član, 1160 postova Lokacija: Beograd, Čubura Motocikl: BMW F800GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Nema masti to je glavno, samo meso i loj! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kochaMatori 1108 Napisano April 1, 2009 Bona Fides, 1310 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo - Beograd Motocikl: http://www.motoscout.de Prijavi odgovor kao problematičan pa jagnjetina je dijetalna hrana to care, imas pice od mene e to vec nije dijetalno... al lepo ide uz jagu pa ne odbijam nikako - sta vise...uzvracam istom merom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1438 Napisano April 2, 2009 Drug član, 1953 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Ajd nagradno pitanje, ko zna kako se zove jegnje adolescent /nije mlada jagnjetina, nit je ovcetina/ Oces da nam kazes sad? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jamana 43 Napisano April 2, 2009 Svrati ponekad, 434 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Cagiva Canyon Jamana 600 TT Prijavi odgovor kao problematičan Ajd nagradno pitanje, ko zna kako se zove jegnje adolescent /nije mlada jagnjetina, nit je ovcetina/ Oces da nam kazes sad? Siljeze!Prvo S kao Sipak a predzadnje Z kao zito! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
B@ne 307 Napisano April 2, 2009 Drug član, 1520 postova Motocikl: KTM 990 Adventure, KTM Lc4 Adventure-R 640 Prijavi odgovor kao problematičan Шиљеже Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DUKI 215 Napisano April 2, 2009 Drug član, 1404 postova Lokacija: Jagodina,Srbija Motocikl: Moto Guzzi Nuovo Falcone 500 Prijavi odgovor kao problematičan А Бравче,мислим да сам и то чуо у неким крајевима. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uroszemun 0 Napisano April 2, 2009 U prolazu, 71 postova Prijavi odgovor kao problematičan Vidim ja da se pufnastim belim stvorovima ne pise dobro ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuk HM 178 Napisano April 2, 2009 nezavisan, 348 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Nadam se da ću biti u zemlji tada pošto mi je najavljena neka tezga, prvi put da se ne radujem istoj... Ako je ne bude, kao veliki ljubitelj jagnjetine moraću da prenoćim te dolazim sa šatorom ili ću u privatan smeštaj samo ako je u blizini... A mogu i na plac na Kosmaj... Naravno, kupiću i kofer koji ću napuniti pri odlasku, čisto da se ima za tako dug put nazad , ustvari poneću roditeljima malo i sebi da imam za još dan dva... Takođe se prijavljujem za kapamu Ovo će u stvari biti neka vrsta moto skupa te molim da ga odgovorni na forumu stave u kalendar... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bmw 1753 Napisano April 2, 2009 Drug član, 1693 postova Lokacija: Ljubljana Motocikl: BMW R1200C , BMW R1200GS, Yamaha TDM900,Kove 500X, KYMCO S200 People, Suzuki Burgman 650 executive, Tomos Automatic Prijavi odgovor kao problematičan Aham...pa da budeš debelaaaaaa ;D pa jagnjetina je dijetalna hrana to se zove "prasetina light".....a ne dijetalna hrana Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 6554 Napisano April 2, 2009 Drug član, 3046 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Bravo Jamana. Osim klik-klaka, sad imaš i pivo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kochaMatori 1108 Napisano April 2, 2009 Bona Fides, 1310 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo - Beograd Motocikl: http://www.motoscout.de Prijavi odgovor kao problematičan Aham...pa da budeš debelaaaaaa ;D pa jagnjetina je dijetalna hrana to se zove "prasetina light".....a ne dijetalna hrana Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jamana 43 Napisano April 3, 2009 Svrati ponekad, 434 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Cagiva Canyon Jamana 600 TT Prijavi odgovor kao problematičan Bravo Jamana. Osim klik-klaka, sad imaš i pivo Ko mene pivom ja njega jagnjetinom u Jagnjilu! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tomerc 1240 Napisano April 3, 2009 Drug član, 1260 postova Lokacija: Chicago Prijavi odgovor kao problematičan Prijavljujem se! Kapama ili razanj - ne pravim problem! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki59 141 Napisano April 3, 2009 Zainteresovan, 699 postova Lokacija: Srce Srbije pod jakim infarktom-Kosovska Mitrovica Motocikl: Tomos APN6-82,BMW R 1150 RT-03,Kawasaki EN 500-94 Prijavi odgovor kao problematičan Ajd nagradno pitanje, ko zna kako se zove jegnje adolescent /nije mlada jagnjetina, nit je ovcetina/ Kod nas, a i po Pesteru se "ovcije june" (nije jagnje, a nije ni ovca, tj mlada ovca koja se jos nije jagnjila) zove dviska Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jagnjoljub 7 Napisano April 3, 2009 U prolazu, 18 postova Prijavi odgovor kao problematičan Poštovani motoristi, na prvoj, prošlogodišnjoj Jagnjijadi su se nenajavljeno pojavili neki bajkeri, i izazvali opšte zadovoljstvo. Druženje je bilo obostrano korektno i obećali su da će ponovo doći. Ostao nam je kontakt sa Jocom sa Karaburme. Preko njega smo došli do kontakta sa Dejanom i Saletom, i dogovor je pao "Svi na Jagnjijadu". Ovih dana pratim Vaš forum i drago mi je da ima zainteresovanih. Sa Vašim organizatorima ćemo se dogovoriti oko svih detalja vezanih za dolazak i ostalo. U ime nas organizatora Vas sve pozdravljam , unapred želim dobrodošlicu i potrudićemo se da budemo dobri domaćini. Ako bude neki sitniji propust ne zamerite, neće biti nameran. A ispravićemo ga dogodie, jer imamo nameru da ovo postane tradicija. Još jednom Vas sve pozdravljam, a administratora molim, pošto nisam BIKER (bajker), da ne obriše ovaj moj komentar bar dok ne prođe Jagnjijada. Sve najbolje i vidimo se na Jagnjijadi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lancia88 83 Napisano April 3, 2009 Drug član, 1465 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, dobro, oglasio se i organizator i saopstio nam da vidi koliko smo zainteresovani za sve a posebno za jagnjecu kapamu, pa ako je moguce, rado bismo je problai, pojeli i nahvalili nasiroko, jelte. U svakom slucaju, sudeci po ovom preliminarnom upisivanju, bice to lep izlet i mozda zaista uspostavljanje tradicije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djomla 53 Napisano April 3, 2009 Svrati ponekad, 477 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GS 1150 Prijavi odgovor kao problematičan mmmmmmmmm, vrlo smo zainteresovani. A prijavljuju se i gosti iz inostranstva. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano April 3, 2009 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, dobro, oglasio se i organizator i saopstio nam da vidi koliko smo zainteresovani za sve a posebno za jagnjecu kapamu, pa ako je moguce, rado bismo je problai, pojeli i nahvalili nasiroko, jelte. U svakom slucaju, sudeci po ovom preliminarnom upisivanju, bice to lep izlet i mozda zaista uspostavljanje tradicije. Delim tvoje misljenje u potpunosti, mada ne volim nishta da delim - pogotovo kad je jagnjetina u pitanju. O kapami i da ne rpichamo. ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...