Jump to content

Moto Zajednica

Shark RSI Hologram

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 271 postova

Ajd' kad se svi hvale da to i ja jednom uradim! ::) Nadam se da me ovaj put nece pratiti baksuz. :'( Ujedno hteo bih i da saznam iskustva ljudi vezano za konkretno ovu kacigu, jes da sam je vec uzeo ali nije kasno da se pita a i prikupljeni odgovori ce sigurno koristiti nekome kasnije ko se bude odluchivao za ovakav potez....

Evo za pochetak par slichica i da pochnemo sa komentarisanjem/slushanjem  ;D

Sa slika se ne vidi ali sama shema farbanja je krajnje zanimljiva: kombinacija matt crne i sjajne (gloss) crne boje i naravno sam hologram! 8)

post-1587-12879024289475_thumb.jpg

post-1587-12879024290026_thumb.jpg

post-1587-12879024290576_thumb.jpg

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• U prolazu, 45 postova

Kolega nadam se da cemo ove godine moci da damo pozitivne ocene o ovom modelu.

Lepo izgleda, veoma je prijatna i udobna a u voznji............nadam se sto skorijem saznanju......... ;)

• Svrati ponekad, 271 postova

Evo danas sam bio na sajmu i nisam uspeo da nadjem RSI model?? Ima svega i svachega od Sharka ali nema RSI, ili sam mozhda ja baksuz pa nisam uspeo da nadjem?! U principu nebitno, vazhno je samo da Shark od ovogodishnjih RSI Hologram modela je izbacio D-Tone Hologram koji je po meni ipak lepshi od ove moje Dual Touch Hologram kacige... ::)

Ipak je pri izboru kacige provladao razum (moje devojke naravno, ja sam extremno ne razuman ;D) i odabrane su boje koje su manje vishe univerzalne za svaki motor (boja, R/cruser/skuter...) i nisu one "pucachke". :P

Evo malo o kupovini: Kada kupite Shark kacigu dobicete pored kacige, Shark Warranty Registration Coupon i kao nekakvu karticu (lichi na kreditnu) sa serijskim brojem kacige uz pomoc koje imate pravo da se u roku od 15 dana od kupovine kacige registrujete na sajtu http://www.shark-helmets.com/ i dobijate pravo na garanciju za narednih 5 (PET) GODINA!! :o Zaista ne znam da li je to sluchaj i sa drugim kompanijama ali mene je ovo odushevilo (pogotovo shto su se neki ljudi zhalili na greshke u sistemu za brzo skidanje vizira)! A ako ste mozhda u dalekoj zemlji Francuskoj onda mozhete i da zalepite chetiri reflektne povrshine koje se takodje dobijaju uz kacigu jer tamo zakon tako nalazhe. :P

Crni vizir ne stavljam u veku vishe, imam ga na Nolan X-lite i takva mi sranja pravi pri nocnoj vozhnji da to nije normalno! >:( Ali moram priznati da zaista izgleda opako... ::)8)

• Drug član, 1342 postova
  • Motocikl: ZX10-R

Odavno sam je hteo i kada je doslo vreme za novu....

dobila je pocasno mesto....ako bude sluzila kao stari Marushin, bicu prezadovoljan...

post-220-12879094018147_thumb.jpg

• Drug član, 1448 postova
  • Motocikl: Honda ness 150

charuga? ovde negde u toj prostoriji je i motor?!  ;):D

Bilo je i toga preko zime...dok nisam dobio ultimatum....."ja ili on"... ;)

hahah,ti i on ste se lepo proveli ove godine! bili smo svedoci toga!  ;)

• Drug član, 1342 postova
  • Motocikl: ZX10-R

Evo koje slicice..... cena 28.350,00 dinzi nije puno po meni jel je preko tj. u Svici prilicno na ceni.....

DSCN1185.JPG

DSCN1186.JPG

DSCN1189.JPG

DSCN1187.JPG

DSCN1197.JPG

DSCN1198.JPG

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja