Subasha 13 Napisano April 28, 2009 U prolazu, 31 postova Lokacija: Velika Plana Prijavi odgovor kao problematičan Ko ce od bendova da svira ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Anka 43 Napisano Maj 1, 2009 U prolazu, 11 postova Lokacija: Nis Prijavi odgovor kao problematičan Sviraju klupska grupa FAR iz Beograda,Bluz Deliversi Pancevo,Two Strokes Nis....to su sigurni sa ostalima smo jos u pregovorima... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tomos_ATX50 1 Napisano Maj 2, 2009 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Zajecar(centar grada) Prijavi odgovor kao problematičan Citiraj Two Strokes Nis....to su sigurni ehej soferi motocikala,eo ja sam sad proveo 3 dana sa two strokes na vrezinu,i mogu reci da je bilo etxra,malo je kisica padala i bilo blata,al ok,jbg ipak je drustvo najbitnije....evo i jedna improvizacija polovine benda Laki i Anastas ;D http://s690.photobucket.com/albums/vv261/tomos_chopper/?action=view¤t=bluz.flv PROPALI BLUZ O PUZU sedim pored Nishave, i pijem rakiju gledam u Puza, tek cu idem na robiju, cu da ga davim u mutnu NIshavu, zaboscu ga u vodu direktno na glavu, ..propali bluz, gadja sekirom, u debelo drvo, al uvek leti, drska prvo, smotan je bate, ko sajla od dzemsa, ne pomaze tu, ni Bog ni pesma, jaoooo propali Bluzzz, Nishavski bluzz ...puz daje guuuzzz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Anka 43 Napisano Maj 20, 2009 U prolazu, 11 postova Lokacija: Nis Prijavi odgovor kao problematičan ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draki 2811 Napisano Maj 20, 2009 Vozac A kategorije :D, 973 postova Lokacija: Beograd - povremeno Bijeljina,RS Motocikl: Suzuki V Strom DL 650 Prijavi odgovor kao problematičan da se ne poklapamo povukao bih ekipu al jbg! ima godine Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rastko Nis 2 Napisano Maj 27, 2009 U prolazu, 72 postova Lokacija: Nis - DURLAN SITY Prijavi odgovor kao problematičan Uf ovo je bre sledeci vikend,vec dugo cvekamo ovako dobar provod u Nishu,inace poshto sam iz nisha ,mogu slobodno da kazem da je ovo pored beer festa jedno od najvecih i naposecenijih desavanja u nishu ,tako da maltene svi ljudi jedva cekaju moto sqp ,ove godine je datum pomeren pa su me milion coveka po gradu bombardovala pitanjima shta je bilo sa sqpom da li je otkazan i te stvari,tako da ljudi bice ovo dobar provod i bajkersa zajebanicja i obavezno navratite.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Anka 43 Napisano Maj 27, 2009 U prolazu, 11 postova Lokacija: Nis Prijavi odgovor kao problematičan Da skup nam se polako priblizava ceo grad nestrpljiv svi bobarduju raznim pitanjima nadamo se dobrom vremenom i dobrim provodom. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dimezmaj 2 Napisano Maj 28, 2009 U prolazu, 2 postova Lokacija: Paracin Motocikl: Suzuki GSXR 750 Prijavi odgovor kao problematičan A be Nis da dodjemo i mi WhiteAngels Paracin sas Cupriski Sljam i Krusevljanski Carapanci :-) Ljudi pozdrav nadamo se dolasku Subotu. DIme Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Anka 43 Napisano Maj 28, 2009 U prolazu, 11 postova Lokacija: Nis Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav bez Sljama nikako,ocekujemo vas....Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lagnjat 62 Napisano Maj 29, 2009 U prolazu, 21 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ove godine ne mozemo doci jer se poklapate sa nasim terminom skupa, a dogodine, BOZE ZDRAVLJA. Vama i vasim gostima zelim lepo vreme i dobru zabavu. Gnjat, LA MOTO Lazarevac. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Anka 43 Napisano Jun 3, 2009 U prolazu, 11 postova Lokacija: Nis Prijavi odgovor kao problematičan Hvala takodje lep provod i nadam se da ce nas vreme posluziti. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan_NI 37 Napisano Jun 5, 2009 U prolazu, 84 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha FZ6 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Sve je zaživelo u Nišu pored vrežinskog bazena i Nišave! Zaista je puno ljudi sa motorima kao i posetilaca koji dolaze! Ja zbog obaveza nisam tamo ali ću sutra popodne biti pa ću preneti deo atmosfere ovde iz mog ugla! Sve pohvale organizatorima na ovako masovnom skupu! Definitivno bi grad Niš i njegovi čelnici morali da shvate značaj ovakvog skupa za Niš i konačno punom snagom podrže pojedince koji se nesebično žrtvuju i zapostavljaju sve svoje privatne obaveze kako bi organizovali ovakav skup. Iz ljubavi prema motorima to i uspevaju i želim da ih sve pohvalim i ako nikog od njih ne poznajem a i nisam Nišlija. Ono što svakako nije zavisilo od njih i na šta su bili nemoćni su rupe na asfaltu, na prilaznom putu, koje noću mogu biti opasne kao i jedna oštra krivina koja je skoro neosvetljena a ko ne zna za nju, noću je "lako može ispraviti". :-\ Nema lepšeg mesta za motoskup, reka, drveće, zelenilo...! Želim svima dobar provod u Niš-u a oni koji nisu došli ove godine pozivam da ovakav skup, koji zrači pozitivnom energijom, ne propuste! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cagivamito 4 Napisano Jun 6, 2009 Svrati ponekad, 261 postova Lokacija: Nis 18000 Prijavi odgovor kao problematičan malopre sam se vratio sa susreta, bilo je odlicno, STRIPTIZ NA NIVOU sve je bilo samo kako se pozeleti moze, osim jednog nesrecnog slucaja, pada sa motorom prilikom tockiranja ali eto desi se skup je extra, organizacija vrh Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Phobos 36 Napisano Jun 6, 2009 U prolazu, 79 postova Lokacija: Nish Motocikl: Yamaha TDM 850 3VD Prijavi odgovor kao problematičan skup je extra, organizacija vrh A nema nijednog WC-a! Sta je bwe na ovom skupu vrh? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lenmi 4 Napisano Jun 6, 2009 U prolazu, 58 postova Lokacija: krusevac Motocikl: virago 535 Prijavi odgovor kao problematičan stize ekipa iz krusevca ;D ;D , pozz za sve bajkere Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan_NI 37 Napisano Jun 6, 2009 U prolazu, 84 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha FZ6 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Citiraj A nema nijednog WC-a! Sta je bwe na ovom skupu vrh? Organizatori su verovatno na sve mislili, sa iskustvom su i sigurno znaju kako se organizuju pravi skupovi. Čuo sam da je za neke stvari obećala opština da će obezbediti i organizovati(medju njima i wc) a koliko su održali svoja obećanja ostaje da se vidi i njima na čast! Dobro druženje i provod sigurno ne izostaju! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Phobos 36 Napisano Jun 6, 2009 U prolazu, 79 postova Lokacija: Nish Motocikl: Yamaha TDM 850 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Citiraj Citiraj A nema nijednog WC-a! Sta je bwe na ovom skupu vrh? Organizatori su verovatno na sve mislili, sa iskustvom su i sigurno znaju kako se organizuju pravi skupovi. Čuo sam da je za neke stvari obećala opština da će obezbediti i organizovati(medju njima i wc) a koliko su održali svoja obećanja ostaje da se vidi i njima na čast! Dobro druženje i provod sigurno ne izostaju! Na ulazu naplatili 400 din. Za to dobijes neku bzvz kapu i 1 (jedan) bon za rucak. Sta da jede suvozac (ili suvozacica) ako nisu iz Nisha kao ja? Meni ovo sve ne smeta toliko ali ovo nije ono sto je najavljeno a jos manje "dobra" ili "vrh" organizacija. Videcemo danas kako ce proci defile. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MILJAN* 157 Napisano Jun 6, 2009 Zainteresovan, 904 postova Lokacija: Šumadija-Pašaluk Motocikl: SUZUKI V- STROM Prijavi odgovor kao problematičan Danas za malo da dodjem ali kad sam ovo procitao........ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan_NI 37 Napisano Jun 6, 2009 U prolazu, 84 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha FZ6 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Današnji defile gradom iz mog ugla: Sledeći nije moj video ali je ipak iz drugog ugla: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6228 Napisano Jun 6, 2009 Svakom po zasluzi, 12455 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Jeste da je defile, ali brate od svih učesnika možda trojica sa kacigom??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
STOLAR 12 Napisano Jun 6, 2009 U prolazu, 11 postova Lokacija: Indjija Prijavi odgovor kao problematičan LEP SUSRET SKUTERASA ..... I PO KOI MOTOR ......... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boban63 62 Napisano Jun 6, 2009 Svrati ponekad, 108 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: Kawasaki versys Prijavi odgovor kao problematičan Citiraj Jeste da je defile, ali brate od svih učesnika možda trojica sa kacigom??? Pa Nis je poznat po tome da niko ne nosi kacigu, ja sam isao 5-6 puta motorom imam tamo tetku i familiju i mislim da sam ja bio jedini sa kacigom. Cak su me i milicajci cudno gledali. Verovatno, "kaciga je za seljake"? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan_NI 37 Napisano Jun 6, 2009 U prolazu, 84 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha FZ6 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Par slika od večeras... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alex018 415 Napisano Jun 7, 2009 AlexTattoo, 120 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha R1 Prijavi odgovor kao problematičan Citiraj LEP SUSRET SKUTERASA ..... I PO KOI MOTOR ......... Bar su pismeniji ako voze skutere od pojedinih kriticara Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alex018 415 Napisano Jun 7, 2009 AlexTattoo, 120 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha R1 Prijavi odgovor kao problematičan Kome je mnogo 400din da dobije ulaznicu za 3 dana, kompletan sou i muzicki program, 1 rucak i majicu ili kacket, on nije morao ni da udje motorom. Upad pesaka je bio za DZ a motor je mogao da se parkira i ispred. Sto se WC-a tice sta vam, u prirodi je mnogo lepse. A na vrezinskim bazenima je ima i na pretek. Inace moj utisak je da nikad nije bilo vise motora i pozitivnije atmosfere. Svaka cast na organizaciji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...