Jump to content

Moto Zajednica

Moto skup NIS 2009

Recommended Posts

• U prolazu, 2 postova

Skup je bio EXTRA... :) Sve pohvale organizatoru... A evo i slicica... :)

P.S. Ima par slicica sa defilea pa moze da se vidi dal je bilo vise skutera ili motora...

Mali predah u nisu na OMV-u... :)

Photo-0207.jpg

Photo-0208.jpg

Photo-0209.jpg

Photo-0210.jpg

Photo-0211.jpg

Photo-0216.jpg

Fotografija0742.jpg

Photo-0217.jpg

Photo-0218.jpg

Photo-0219.jpg

Photo-0221.jpg

Photo-0223.jpg

Photo-0224.jpg

Photo-0222.jpg

DEFILE....

Photo-0225.jpg

Photo-0226.jpg

Photo-0227.jpg

Photo-0230.jpg

Fotografija0752.jpg

Mashine...

Photo-0234.jpg

Photo-0236.jpg

Photo-0237.jpg

Photo-0240.jpg

Photo-0245.jpg

Pozdrav i vidimo se i iduce godine MK SILVER RIDERS Velika Plana... :)

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• U prolazu, 79 postova
  • Motocikl: Yamaha TDM 850 3VD

A nema nijednog WC-a!

Sta je bwe na ovom skupu vrh?

Organizatori su verovatno na sve mislili, sa iskustvom su i sigurno znaju kako se organizuju pravi skupovi.

Čuo sam da je za neke stvari obećala opština da će obezbediti i organizovati(medju njima i wc) a koliko su održali svoja obećanja ostaje da se vidi i njima na čast!

Dobro druženje i provod sigurno ne izostaju!

Na ulazu naplatili 400 din. Za to dobijes neku bzvz kapu i 1 (jedan) bon za rucak. Sta da jede suvozac (ili suvozacica) ako nisu iz Nisha kao ja?

Meni ovo sve ne smeta toliko ali ovo nije ono sto je najavljeno a jos manje "dobra" ili "vrh" organizacija.

Videcemo danas kako ce proci defile.

Da ides malo i da obilazis skupove vido bi da ostali ne daju nista na ulazu a isto naplate 400 din ulaz kod nas je uz ulaznicu se dobijala kapa ili majica.

Posto ti i jos neki ne primecujete nedostatke organizacije verovatno ovaj razgovor nece imati smisla, bice na kraju kao da slepcu pokazujem Pikasa.

• U prolazu, 30 postova

neznam,po meni je bilo super.Takodje znam da uvek u svakoj organizaciji dolazi do malih propusta,PA STA?Ako si brate doso da se druzis i zajebavas nista ti nece smetati,a ako si doso da miniras onda brate nemoj da ides na skupove nego sedi kuci i glancaj motor i sto je najvaznije vozi se sam.Veliki pozzz za komsije i vidimo se opet.P.S. Za Rendija:Drugi put mi dajte nesto brze za 1-1  ;) ;) ;)

• Rider on the storm, 1272 postova
  • Motocikl: Pesadinac

brzinom od 50 km na sat....heheheh ...smor je to... ;D,...i odose rolnice.... ;D 

Jbg,neko mora i to :)

• Drug član, 1306 postova
  • Motocikl: MZ-ts 250/1 (custom)

Ne znam kako bih ocenio ovaj skup... Mnogo motora je bilo ali kao da su, generalno, svi moto-skupovi izgubili onu "tezinu" koju su nekada imali. Nekada je to bio praznik za prave bajkere i rokere (bluzere), sada je to vise izlozba nekih novih jakih motora i cica u tangama.

Jedina pozitivna stvar je to sto sam se sreo sa prijateljima koje dugo nisam video. Lepo vreme je ucinilo da posecenost ucesnika, a narocito setaca bude zaista velika.

Konacno iz mog ugla to izgleda ovako:

-muzika-ekstra (sumnjam da bi bolje moglo) rok i bluz je odzvanjao i ois uvek imam osmeh na licu zbog toga. Problem je sto to, i pored velike posecenosti, nije imao ko da slusa (odnosno da cuje)

-ozvucenje- hm..moglo je malo bolje

- DEFILE  ??? ??? ??? jeli ga bilo...ili je ono bila spontana voznja koja je prekinuta u centru uz neverovatnu zbrku ???????

- malo se treba poraditi na bezbednosti, odnosno eventualno ograditi trakom poligon za "potezanje" (i ako mislim da je kratak za tako nesto)

Jos jedan predlog, mozda bi se trebala odvojiti mesta za parkiranje klasika, custom, sportaka i skutera. Ovako bi se uveo neki red i bili bi preglednije i za ucesnike a na kraju i za posetioce i ljubitelje.

Konacno, moglo je mnogo bolje, a ipak ima pomaka u odnosu na neke ranije skupove, nije problem samo u organizaciji vec i u samim ucesnicima(posetiocima).

Ovo su ipak dobronamerne kritike, pa mislim da se niko nece naljutiti.

Mislim da je ovo najposeceniji skup u Nisu do sada a na ulazu nije bilo nikog da naplacuje posle 21h tako da su svi za dz posle usli...koji su okasnili.   U daljini cuju se,kao gromovi...svi su u glas pevali malopre,ko je bio video je,moto himna,muzika odlicna,sve pohvale samo jedna primedba...mogli su da stave bar nekoliko kanti za odpatke `limenke i pl. case` na par mesta jer ovako od istog nije moglo da se hoda...kako li je bilo curicama na stiklama!?

Bio je veliki kontejner blizu ulaza,a te curice na stiklama trebale su da znaju da idu na moto skup a ne na modnu reviju ili neki kafic.

E, ova ti je na mestu.  ;D

• Zainteresovan, 904 postova
  • Motocikl: SUZUKI V- STROM

brzinom od 50 km na sat....heheheh ...smor je to... ;D,...i odose rolnice.... ;D 

Ti se ne javljaj ;) Obzirom da si clan naseg udruzenja,pod hitno moramo da te prebacujemo na vecu kubikazu. :)

U vezi defilea: na defileu se uvek iz grada prikljuce neka deca na skuterima pa tako da to ne daje pravi profil skupa u pogledu vrste motorcikala.

• Svrati ponekad, 105 postova
  • Motocikl: HONDA CBR 500

Ma manite te prepirke,bilo je kako je bilo i sledeci skup bice jos bolji.

Poenta je druzenje i provod sa prijateljima i prijateljicama, a to sto neko vozi ovakav ili onakav motor ili skuter to je po meni inferiorno,jer svako uziva za sebe ja da nemam ovu trlicu doso bih biciklom ili pesice ali da budem sa drustvom pa makar na pola sata.

Sve je lepo ako se sam organizujes i podesis parametre koji tebi licno odgovaraju a da ne ugrozis ostale, e onda uzivas koliko ti masta dozvoljava.

• U prolazu, 11 postova

Ti se ne javljaj ;) Obzirom da si clan naseg udruzenja,pod hitno moramo da te prebacujemo na vecu kubikazu. :)

U vezi defilea: na defileu se uvek iz grada prikljuce neka deca na skuterima pa tako da to ne daje pravi profil skupa u pogledu vrste motorcikala.

u potpunosti se slazem . nemam nameru  nikoga  vredjam , ali ljudi u lazarevcu su to resili na pravi nacin . motori prvi a skuteri pozadi .

sto se tice Ankinog komentara za mesto na kom se odrzava moto skup u Indjiji , mismo prevazisli takve skupove kao sto je bio sad u NISU

davne 2004 god . skup kakv je bio u 2007 NIS nece napraviti za 50 god. pozzz od MK INDJIJA.

• U prolazu, 84 postova
  • Motocikl: Yamaha FZ6 Fazer

I ako nisam motorista i nov sam ovde ne dopada mi se kako "konstruktivno" polemišete.

Možda mi možete reći koji je osnovni cilj(definicija) moto skupa da vas mogu razumeti?

Da li ću ja, ukoliko organizujem prenoćište i boravak u hotelu visoke klase za sve učesnike, veliki travnati teren sa po jednom palmom na njemu za svakog učesnika i njegov motor, hostese koje će nuditi osveženje učesnicima i rashladjivati ih lepezama, muziku koju će izvoditi najbolje svetske grupe, imati najbolje organizovan moto skup?

Mislim da ne možete omalovažavati organizaciju pojedinih moto skupova jer nemaju svi iste uslove i mogućnosti organizacije(materijalne i društveno razumevanje) i ako znaju kako treba sve to idealno da izgleda.

Na primer, iza organizacije moto skupa u Niš-u stoji 1(JEDAN) čovek i par entuzijasta i zaljubljenika u motore a iza skupa u Indjiji, Opština Indjija i verovatno puno sponzora kao i većina članova MK-a.

Ja sam shvatio da je poenta skupa druženje i razmena iskustva, pa makar ono bilo spontano i totalno neorganizovano(svako ponese u rancu šta će jesti i piti ili usput kupi,ponese jedan šator ili vreću za spavanje).

Ispravite me ukoliko grešim i ukoliko sam pogrešno shvatio moto-bajkere. ???

• U prolazu, 10 postova

A sta ti znaci ovo ispod avatara "BROTHERHOOD". Reda radi ili ima svoje znacenje?

Ceni da bi bio cenjen.

• Zainteresovan, 655 postova
  • Motocikl: XL 1000 V Varadero, crni

I ako nisam motorista i nov sam ovde ne dopada mi se kako "konstruktivno" polemišete.

Možda mi možete reći koji je osnovni cilj(definicija) moto skupa da vas mogu razumeti?

Da li ću ja, ukoliko organizujem prenoćište i boravak u hotelu visoke klase za sve učesnike, veliki travnati teren sa po jednom palmom na njemu za svakog učesnika i njegov motor, hostese koje će nuditi osveženje učesnicima i rashladjivati ih lepezama, muziku koju će izvoditi najbolje svetske grupe, imati najbolje organizovan moto skup?

Mislim da ne možete omalovažavati organizaciju pojedinih moto skupova jer nemaju svi iste uslove i mogućnosti organizacije(materijalne i društveno razumevanje) i ako znaju kako treba sve to idealno da izgleda.

Na primer, iza organizacije moto skupa u Niš-u stoji 1(JEDAN) čovek i par entuzijasta i zaljubljenika u motore a iza skupa u Indjiji, Opština Indjija i verovatno puno sponzora kao i većina članova MK-a.

Ja sam shvatio da je poenta skupa druženje i razmena iskustva, pa makar ono bilo spontano i totalno neorganizovano(svako ponese u rancu šta će jesti i piti ili usput kupi,ponese jedan šator ili vreću za spavanje).

Slazem se u potpunosti sa tobom i trudicemo se da moto skupove vratimo izvornim tj. kakvi su bili devedesetih!

• U prolazu, 11 postova

sto se tice Ankinog komentara za mesto na kom se odrzava moto skup u Indjiji , mismo prevazisli takve skupove kao sto je bio sad u NISU

davne 2004 god . skup kakv je bio u 2007 NIS nece napraviti za 50 god. pozzz od MK INDJIJA.

Jebiga mi nemamo Jesica kao vi koji pita koliko vam treba da budete najbolji,ne kazem ja da je vas skup los samo kazem da je teren nikakav nema ni jedno drvce prosle godine sam dobila opekotine od vaseg skupa 10 dana nisam mogla da spavam...Tako da Indjija ne postoji za mene ove godine svaka vama cast kada je bio skup u zooloskom vrtu to je bio vrh.

• Rider on the storm, 1272 postova
  • Motocikl: Pesadinac

A sta ti znaci ovo ispod avatara "BROTHERHOOD". Reda radi ili ima svoje znacenje?

Ceni da bi bio cenjen.

Ma to je neka sekta :D

• U prolazu, 11 postova

Svaka cast na postu nadam se da ce razumeti gospoda iz Indjije koji komentarisu a nisu ni bili na skupu.

• U prolazu, 17 postova

svaka čast momče,mudro zboriš nema šta.

• Super heavyweight, 641 postova
  • Motocikl: BMW F700 GS

Bio sam na skupu , odlican 5 je ocena , organizacija je na bila nivou , mi bajkeri koji smo bili zadovoljni i lepo se proveli , vreme posluzilo , ambijent odlican i sve je bilo euper sto se mene tice i mojih drugara    :)

Veliki pozdrav za organizatore skupa i vidimo se dogodine  :D

Takodje preporucujem ostalim pojedincima ili moto klubovima da ne talasaju puno o skupu ako nisu bili a ako su bili neka daju svoje misljenje samo bez sarkazma molim ;)

• Svrati ponekad, 197 postova
  • Motocikl: Kawasaki VN800A

I ja sam bio i bilo mi je ok...mislim ako si u drushtvu dobrih devojaka koji je onda skup losh ???  ;D

• Svrati ponekad, 349 postova

nisam bio i nemam prava da komentarishem ali mi bode ochi ova trava,zar nije moglo da se nadje par dobrovoljaca da je pokose?

I ja sam bio i bilo mi je ok...mislim ako si u drushtvu dobrih devojaka koji je onda skup losh ???  ;D

Nego Mare, trebao si da povedes i ostatak ekipe, ali drago mi je da smo se videli.

• Svrati ponekad, 197 postova
  • Motocikl: Kawasaki VN800A

Nego Mare, trebao si da povedes i ostatak ekipe, ali drago mi je da smo se videli.

Hehe...dogodine...mada ce se zberemo svi uskoro na neki

Ceni da bi bio cenjen.

Udruzenje bajkera.Nema masnih i smrdljivih.Sve fini ljudi i zenske. ;D Uglavnom sportski motori.

Nego da pitam upucene:

A zasto ovaj skup nije zvanican tj zasto ga ne stave na godisnji spisak pa ovi iz asocijacije to ne ozvanice?Malo i da pomognu coveku.Imamo 4 grada u Srbiji,od kojih je Nis cetvrti a nema skup vecih razmera,organizacije i podrske.

• U prolazu, 11 postova

Ceni da bi bio cenjen.

Udruzenje bajkera.Nema masnih i smrdljivih.Sve fini ljudi i zenske. ;D Uglavnom sportski motori.

Nego da pitam upucene:

A zasto ovaj skup nije zvanican tj zasto ga ne stave na godisnji spisak pa ovi iz asocijacije to ne ozvanice?Malo i da pomognu coveku.Imamo 4 grada u Srbiji,od kojih je Nis cetvrti a nema skup vecih razmera,organizacije i podrske.

Skup nije zvanican zato sto je moto klub izaso iz MASa zbog ne slaganja politike masa.A kada grad ne moze da da ni dinar za ovu manifestaciju sta tu mas moze.Imamo 4 grada od kojih je Nis ne cetvrti nego drugi po velicini...Ali ove godine smo imali preko 1500 motora registrovanih na ulazu sto znaci da se omasovilo i to je za sve pohvale. ;D

Sa 250,518 stanovnika (popis 2002.) treći je po veličini grad u Srbiji (bez Kosova i Metohije) a ne drugi kako ti navodis.Nisi u pravu a ne bih ti ni ispravljao ovo da nisi ti mene ispravljala a neznas cinjenice.Drugo je to sto i nisam rangirao gradove po velicini vec po redu od vrha na dole pa sam sasvim logicno dosao do juga gde je NIS. :D    Nigde nisam napisao da je cetvrti po velicini.Elem,u vezi skupa i organizacije: zato sam i pitao jer sam cuo da Nis nesto bojkotuju ovi iz MAS-a.

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja