lord_oblivion 1392 Napisano April 9, 2009 Ne silazi, 6314 postova Lokacija: Meljak Motocikl: KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Pa, verovatno ce usvojiti ono sto njima vise odgovara, to jest policijsku verziju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2027 Napisano April 9, 2009 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Pa, verovatno ce usvojiti ono sto njima vise odgovara, to jest policijsku verziju. Pa ti si napisao juce da je daj predlog stopiran? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dimac 987 40 Napisano April 9, 2009 Drug član, 1372 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Po novom zakonu da li ja dobijam Full kategorije za A, B, C i E?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1392 Napisano April 9, 2009 Ne silazi, 6314 postova Lokacija: Meljak Motocikl: KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Napisao sam da sam to cuo. Odakle kumu info, pojma nemam, verovatno sa tv-a... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
istankov 1043 Napisano April 9, 2009 Zainteresovan, 503 postova Prijavi odgovor kao problematičan http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2009&mm=04&dd=09&nav_id=354745 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pit 237 Napisano April 9, 2009 Drug član, 1779 postova Lokacija: Nis- Bliski istok Prijavi odgovor kao problematičan Koju verziju usvajaju? Onaj dobar predlog ili onaj policijski predlog? Usvajaju verziju gde je vozac kriv uvek jer nije predvideo situaciju....e nazdravlje sad ce biti seksa ,a i ogranicenje od 50 u naseljenom mestu ce sigurno da resi probleme.Od lude drzave se nicemu boljem nisam ni nadao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 7273 Napisano April 10, 2009 Drug član, 3087 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Ma, najbolje je da nam zakon propise da kroz naseljena mesta moramo da guramo motor/kola, ili, ako budu milostivi, da primene zakon sa pocetka veka, da ispred vozila na sopstveni pogon ide covek sa crvenom zastavicom. Ako potrci, da mu se, za kaznu, prebiju noge. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlilis 72 Napisano April 10, 2009 Zainteresovan, 719 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM ima Prijavi odgovor kao problematičan Sta mislite, koja bi brzina bila odgovarajuca kao odgovarajuca za kretanje kroz naseljena mesta? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest farbach Napisano April 10, 2009 Prijavi odgovor kao problematičan 60 je radjeno po fici kome je to bilo pola ukupne brzine i po njegovim kocnicama koje se ne mogu porediti sa najnovijim savremenim kolima. Udesi se ne desavaju zato sto neko ide 65 umesto 60 nego 120 umesto 60. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlilis 72 Napisano April 10, 2009 Zainteresovan, 719 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM ima Prijavi odgovor kao problematičan Nisam znao da se ogranicenja odredjuju na taj nacin. Posto si radio u Svajcarskoj, da li znas podatke vezane za njihova ogranicenja: kolika je dozvoljena brzina u naseljenim mestima i po kom modelu automobila je ona odredjena? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest farbach Napisano April 10, 2009 Prijavi odgovor kao problematičan Saljiv si? Ogranicenje je doneto kada je fica bio top model, od tada su kocnice usavrsene. Tvoju duhovitost cu proveriti kada ti do Crne Gore bude trebalo 12 sati, jer put dobrim delom ide kros naselja. Ponovicu 60 nije prebrzo, vec 100. Mozda se policajac nada da, ako ja budem vozio 50 umesto 60 i onaj sto je jurio 100 smanjice na 80. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pit 237 Napisano April 10, 2009 Drug član, 1779 postova Lokacija: Nis- Bliski istok Prijavi odgovor kao problematičan Nisam znao da se ogranicenja odredjuju na taj nacin. Posto si radio u Svajcarskoj, da li znas podatke vezane za njihova ogranicenja: kolika je dozvoljena brzina u naseljenim mestima i po kom modelu automobila je ona odredjena? A koje ti mislis da bi oghranicenje bilo primereno ,posto pretpstavljam da je i 50 km suvise po tebi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lancia88 83 Napisano April 10, 2009 Drug član, 1465 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, nazalost, upravo se radi o paradoksu da je zaista stari ZOB tretirao ogranicenja brzine prema duzini zaustavnog puta vozila od momenta kocenja i to po kriterijumu prosecno zastupljenog vozila na drumovima. Fica je zaista tu figurisao znacajno, iako nema tacnog modela za konfigurisanje ogranicenja brzine kroz naseljeno mesto, koliko se secam bili su u igri pored Fice i tristac, pezejac, kec i ako se dobro secam Fiat 132. Danas se situacija promenila toliko da danas vise nije kriterijum tehnicke mogucnosti vozila, vec ogranicenje vozaca. Mislim da je ogranicenje i od 60 km/h kroz naseljeno mesto, a kamoli od 50 km/h prosto namamljivanje na kazne jer je tesko izdrzati tu presiju u voznji. Ako tome dodamo i standardne guzve koje svako malo prerastaju u kolapse, jasno je da je ogranicenje u velikoj meri provakativna stvar i proizvod plitkoumnosti Predlagaca...a obzirom da je usvojeno i prihvaceno, i same Vlade koja usvajanjem preuzima ulogu Predlagaca i kao takvog ga tera Skupstini na razmatarnje. Pripremljeni su amandmani na ovo ogranicejne u Skupstini ali ne znam kakvo je raspolozenje za njihovo usvajanje ovog momenta. Po meni, trebalo je drakonski kaznjavati enormna prekoracenja brzine u naseljenim mestima, primera radi, ako je ogranicenje 60 km/h, a vozilo predje 100 km/h, tu nema - zapricao se, nije pogledao brzinomer i slicno. Drasticno kaznjavanje automatski. Pojednostavljenje procedure prenosa vlasnistva za vozilo i ukidanje ovlascenja sem za krug porodice, vec svako na svoje ime registruje. Ne pronadje se par puta na adresi gde je prijavljen, nema produzenja registracije. Nedugo zatim, brzo bi se doveo u red i problem fiktivnih adresa, onda vec mogu da profunkcionisu i kamere i automatski meraci prekoracenja brzine, kazne, sud, pa onda idemo dalje ko bude mogao da to izdrzi. Ovako, tesko da ce se nesto uciniti jer je ogranicenje krajnje provokativno za iole normalnu voznju danas. Put do Crne gore nece biti usporen ovime znacajno jer je u dobrom delu naseljenih mesta ogranicenje ionako 40 ili 50 km/h pa opste ogranicenje ne funkcionise svakako ali to i nije bas nesto posebno bitno za celu pricu. Prevashodno nece valjati za najurbaniji saobracaj sve to. Po meni, rigorozne kazne moraju da se primenjuju i na razvaljivanja zastitne zice izmedju kolovoznih traka tamo gde ih ima, i to na nivou slucajnih ostecenja/probijanja (udes) gde bi kazne bile mozda simbolicne, i za namerna probijanja zice da bi se pretrcavala ulica sto bih karakterisao kao delo protiv bezbednosti saobracaja sa predumisljajem, vrlo surovo. Ako bi se to iskorenilo, moglo bi se sa porastom standarda obezbediti vise deonica kroz grad koje bi mogle imati ogranicenje od 80 km/h jer bi zastitna zica dodatno obezbedila ove deonice od rizika saobracaja pa bi to unekoliko bila kompenzacija za sva druga ogranicenja. Nazalost, ovo je za sada odlozeno uopste kao predlog iz finansijskih razloga, ustvari iz razloga siledzijskog guranja policijskog predloga ZOBS-a.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
castor 384 Napisano April 10, 2009 Drug član, 1163 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z750 nigga rabbit edition Prijavi odgovor kao problematičan Koliko sam ja shvatio iz dosadašnjih najava na talaguzoru, u proceduru ide verzija u kojoj su učestvovati ljudi sa saobraćajnog fakulteta... Ali opet, kakve su nam i država i vijesti, ne bi me čudilo ni da je ušao u proceduru i zakon iz Kenije... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
021 0 Napisano April 10, 2009 U prolazu, 35 postova Prijavi odgovor kao problematičan Mozda gresim, ali... kao sto vec negde napisah na forumu, i u sadasnjem zakonu postoje kazne za masu dela koja se ne primenjuju. U novom zakonu su kazne poostrene, ali nisam video da se mnogo menja u kontroli njihove primene. Sto je veca kazna zaprecena veca je i mogucnost korupcije, a to ce, navodno, biti regulisano nekim drugim podzakonskim aktima. Primer, pre neki dan me na izlazu iz BG ka Pancevu, odmah posle mosta startuje marsovac sa radar pistoljem iz doba Freda Kremenka na kom pise da sam isao 79 km/h (ogranicenje 50). Nasao sam se u cudu, ali se setih da na navigaciji imam maksimalnu brzinu od kad sam krenuo. Ona je bila 62km/h! Sta drugo da mislim nego da je majmun teo da me fenira. Tad se prica promenila u smeru da vidimo da li imate prvu pomoc... Posto dosta putujem po inostranstvu, mahom kolima, zbog psa, imam sve sto se moze zamisliti a da traze negde u Evropi... Zavrsilo se na tome da kad sam mu rekao da odmah idemo kod njegovog nacelnika (10 ujutro, valjda je na poslu) i da malo bolje pogleda da nas je cetvoro u kolima (cetri svedoka, nisam mislio da ga bijemo) onda prilazi "good cop" sa teorijom "Ma, kolko puta da te ucim kako se ponistava ocitavanje...". Super samo sto sam izgubio pola sata u raspravljanju sa budalom. Zivi bili pa videli ali se bojim da ovo sto je sad u predlogu zakona nece dovesti do nekog iole veceg, da ne kazem primetnog, povecanja bezbednosti bar kroz stopu smrtnosti, jer najslabija karika u lancu nije ojacana. Mislim da je tako nesto pokusano u Hrvatskoj pre neku godinu, ali koliko vidim dozivljava fijasko. Saobracaj nije i ne sme biti poligon za pridobijanje glasova politickih stranaka, i da saobracajnice ne smeju biti samo izgovor za skupljanje para, vec da se stvarno moraju popraviti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
arnyman 1729 Napisano April 10, 2009 Drug član, 2753 postova Lokacija: MNE-SRB-BIH-CRO (trenutno Herceg Novi)) Motocikl: GPZ 500 Street Twin Prijavi odgovor kao problematičan Ma dzabe sve, ovaj zakon je uveden samo da bi oni dobili veca ovlascenja i da mogu da nas je.u kako oce, a primjenjivace ga kao i prethodni, selektivno. Zacudice me ako se broj nesreca ne poveca. A ogranicenje za naseljeno mjesto od 50 km/h je s razlogom, jer vise ce vam vremena trebati da odreagujete nego da se zaustavite, tako da tehnologija tu ne igra veliku ulogu. To sto je naseljeno mjesto dje god oni to zamisle to je drugi problem. I problem je sto plavac stoji u steku i naplacuje kazne onima koji voze 65km/h, a u suprotnom smjeru prolecu kamikaze sa +150km/h. I kad njegov kolega proleti kroz crveno, pokupi neko auto i izgazi troje djece, bice kriv vozac zato sto to nije predvidio, a pandur je bio na "zadatku". Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlilis 72 Napisano April 10, 2009 Zainteresovan, 719 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM ima Prijavi odgovor kao problematičan Saljiv si? Ogranicenje je doneto kada je fica bio top model, od tada su kocnice usavrsene. Tvoju duhovitost cu proveriti kada ti do Crne Gore bude trebalo 12 sati, jer put dobrim delom ide kros naselja. Ponovicu 60 nije prebrzo, vec 100. Mozda se policajac nada da, ako ja budem vozio 50 umesto 60 i onaj sto je jurio 100 smanjice na 80. 2007. godine sam putovao u Crnu Goru preko BiH postujuci sva ogranicenja i putovao 14,5 sati; za nepunih 600km i dve neopterecene granice stvarno previse. Ali to se ne popravlja tako sto se podize maksimalna dozvoljena brzina u naseljenim mestima vec savremenim putevima i obilaznicama. Znaci da je problem jako veliki i bice nam vrlo tesko da ga resimo. Samo da dodam ono sto i ti znas, na Zapadu je kroz naseljena mesta ogranicenje isto 50, kroz gradska jezgra 30. Farbach je, kazu, dobar vozac, ima brz refleks, preciznu ruku, ostro oko, nepogresiv osecaj... ali je zato vlilis sasvim prosecan u tome i ima mnogo losije karakteristike od njega. I zato se vlilis uzima kao uzorni primer za npr. odredjivanje maksimalne dozvoljene brzine. Cini mi se da farbach-ove primedbe na ogranicenje brzine izgledaju, otprilike, kao sto bi izgledali motori koje bi ofarbali profeseri Saobracajnog fakulteta. I pit je u istoj prici samo motor treba zameniti sa pogacicom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest farbach Napisano April 10, 2009 Prijavi odgovor kao problematičan Farbach je, kazu, dobar vozac, ima brz refleks, preciznu ruku, ostro oko, nepogresiv osecaj... nije lose, dodao bih samo: "...u njega je snaga gigawattna, a um ostar k'o jezeva brucka" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pit 237 Napisano April 10, 2009 Drug član, 1779 postova Lokacija: Nis- Bliski istok Prijavi odgovor kao problematičan Saljiv si? Ogranicenje je doneto kada je fica bio top model, od tada su kocnice usavrsene. Tvoju duhovitost cu proveriti kada ti do Crne Gore bude trebalo 12 sati, jer put dobrim delom ide kros naselja. Ponovicu 60 nije prebrzo, vec 100. Mozda se policajac nada da, ako ja budem vozio 50 umesto 60 i onaj sto je jurio 100 smanjice na 80. 2007. godine sam putovao u Crnu Goru preko BiH postujuci sva ogranicenja i putovao 14,5 sati; za nepunih 600km i dve neopterecene granice stvarno previse. Ali to se ne popravlja tako sto se podize maksimalna dozvoljena brzina u naseljenim mestima vec savremenim putevima i obilaznicama. Znaci da je problem jako veliki i bice nam vrlo tesko da ga resimo. Samo da dodam ono sto i ti znas, na Zapadu je kroz naseljena mesta ogranicenje isto 50, kroz gradska jezgra 30. Farbach je, kazu, dobar vozac, ima brz refleks, preciznu ruku, ostro oko, nepogresiv osecaj... ali je zato vlilis sasvim prosecan u tome i ima mnogo losije karakteristike od njega. I zato se vlilis uzima kao uzorni primer za npr. odredjivanje maksimalne dozvoljene brzine. Cini mi se da farbach-ove primedbe na ogranicenje brzine izgledaju, otprilike, kao sto bi izgledali motori koje bi ofarbali profeseri Saobracajnog fakulteta. I pit je u istoj prici samo motor treba zameniti sa pogacicom. [/ Zalosnoje sto ti ne kapiras o cemu se ovde radi i pausalno podrzavas ceo zakon ne ulazeci u sustinu koja je glupa i suluda do krajnosti u nekim tackama ko sto je ovo ogranicenje na 50 km.Kolko se secam u C.Gori su ogranicenja 70 i 50 a kod nas je 40 i 60 a kolkiko ce biti po novom izgleda 30 i 50.To samo lud covek moze da propise i da se nada da ce zbog toga povecati bezbednost u aobrcaju.U redu je sankcionisati rigorozno voznju u pijanom stanju ,prolazak kroz crveno,bez vozacke dozvole ,puna linija i sl .Ali i strai zakon je sve to sankcionisao samo sto se nije primenjivao,ovako ostaje da se vidi sta ce da bude u delovima koji su zaista bili problematicni.Ono sto ne valja u nasem sistemu je to sto zakon tesko da ce zakaciti one koji stvarno divljaju i pravbe sranja nego ce zakacito najsiri krug normalni i relativno noirmalnih ucesniika u saobracaju tj opet ce posteni platiti ceh. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zli 412 Napisano April 10, 2009 Svrati ponekad, 474 postova Lokacija: Finger deep within the borderline. Motocikl: Yamaha FZS 1000 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan ako neko ima ideju kad bi se moglo ocekivati da bude na raspravi u skupstini ,bilo bi lepo da podeli sa nama... hv i po! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackbite 7 Napisano April 10, 2009 Drug član, 2265 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan Smanje dozvoljenu brzinu za 10kmh i to ce resiti sve probleme. Kako da ne. A sta je sa ostalim stvarima? Mnogo puta sam video voznju u naseljenom mestu od 80-100kmh gde je ogranicenje 40-60. Na istom mestu prisustvovao padu sa motora, naletanje na pesaka sa smrtnim ishodom, a cuo sam za jos situacija i to mesto bi moglo da se okarakterise crnom tackom i poslati saobracajce da obrate paznju na saobracaj. Par kilometara dalje sam platio kaznu zbog voznje od 72kmh i to me snimili u preticanju, a ne postoji nista sto bi sugerisalo na naseljeno mesto osim table sa imenom grada ispred koje su me i upecali. Zasto stoje tu, a ne tamo mislim da je svima jasno jer od spasavanja zivota slabo moze da se zaradi, a sa druge strane vozaci divljaju kroz naselje jer znaju da tu nema policije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigbad86 825 Napisano April 10, 2009 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan Igleda da ce svi sada kupiti kruzere a prodati zujke pa da se kotrljamo svi zajedno kroz grad onako lagaeeeeze kako i treba Smanjivanje opshte brzine za 10 nije reshenje.... Npr. u mom gradu bi trebalo smanjiti na 40 u nekim ulicama u centru a u nekim selima povecati na oko 70-ak... Stravichno je videti kada neki BMW cepa kroz moju ulicu 70 a u njoj je 60(opshte) a ulica zbog rupa i kvaliteta asvalta (peshake da ne spominjem) nije ni za 35. I tako on mora kroz moju ulicu da "cepa" 90 da bih bio rigoroznije kaznjen!!!!!!!!!!!!!! Ne mogu da zamislim 90 kroz moju ulicu ali sam poprilichno siguran da sam chuo da su ishli toliko(prozor mi je vrlo blizu ulice, zivim u kuci). Ljudi POPUSHILI smo ga kako god okrenemo, jedino nam ostale da na bicikle predjemo ( i dalje cemo biti bajkeri jel da ) ili da predjemo na ful kroserice pa da ne izlazimo na asvalt. Ubedljivo najgora je ona "vozach uvek kriv"... Mene generalno BOLI UVO ja ionako retko kad prelazim 80-ak a kroz grad se kotrljam 40-60kmh, ogranichenja i ne gledam, pravo da vam kazem da me i zabole za njih meni je vazno da sam BEZBEDAN u saobracaju. Idealno reshenje je da svaka ulica ulica ima svoj znak ogranichenja postavljen prema stanju puta i uslovima sobracaja al to je mnogo skupo i nepraktichno. MNOGO JE LAKSHE DA NAS REBNU PO DZEPU!!! Saljiv si? Ogranicenje je doneto kada je fica bio top model, od tada su kocnice usavrsene. Usavrshene da. Dali ti znash da se josh uvek voze ti "top modeli"? I da sada nisu top modeli nego kotrljajuce mashine smrti koje koche samo na prednji desni?Prosechan vek automobila u srbiji je oko 15-ak godina... Moj ima 25 a drugi 20 godina. Ima i mashina sa ABS-om i tim kerefekama. Al te SRBENDE koje ih voze misle poshto imaju ABS i ASS i ESP i ostala fensi tri slova, voze 160 u gradu zato shto fica vozi 60. Mora da misli: "U jbt pa ja vozim 60 a fica vozi isto 60... A njegove kochnice su daleko loshije... Mora ja da cepam bar 80 da nadomestim razliku!" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlilis 72 Napisano April 11, 2009 Zainteresovan, 719 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM ima Prijavi odgovor kao problematičan ... veselo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
crnamrlja 22 Napisano April 12, 2009 Zainteresovan, 755 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Multistrada 950S Prijavi odgovor kao problematičan 12. april 2009. | 01:47 | Izvor: B92 Beograd -- Udruženje vlasnika “vespi” podržava usvajanje novog Zakona o saobraćaju, nadajući se da će motoristi na putevima u Srbiji biti bezbedniji. Vozači ovog kultnog motora, juče su ulicama Beograda, noseći fluoroscentne prsluke, po prvi put ove godine provozali svoje “vespe”. Zvuk male kubikaže i najlepše beogradske “vespe”, različitih modela, i godišta, mogao je da čuje i vidi svako ko se zatekao u nekoj od centralnih ulica. “Vespaši” se nadaju da će sa usvajanjem novog zakona, svest svih učesnika u saobraćaju biti podignuta na viši nivo i da će samim tim motoristi na putevima biti bezbedniji. Najstariji među njima i predsednik udruženja “vespaša” Zoran Lubardić, kaže da svi motoristi moraju da budu zaštićeniji. “Da budu zaštićeniji ako se normalno ponašaju u saobraćaju, kao pešaci da budu zaštićeni. To bi bilo idealno jer mnogi automobilisti uopšte ne fermaju motore i prosto idu da nas sruše, da nas pregaze”, poručuje on. Organizator manifestacije Miloš Radovanović smatra da su ranije akcije “vespaša” bile uspešne. Prošli put apelovali su na motoriste da nose kacige i kako kaže u tome su i uspeli. “Cilj akcije je da motociklisti budu još uočljiviji. To ćemo postići time što ćemo nositi fluoroscentne prsluke. Novi zakon o bezbednosti saobraćaja, koji je u skupštinskoj proceduri, predviđa vožnju sa upaljenim svetlima” , navodi Radovanović. “Naša želja je, možda i apel na parlament, da u taj zakon uvrsti i obavezno nošenje ovih fluoroscentnih prsluka”, predlaže on. Tokom leta i jeseni, vozači “vespi” nosiće svetleće prsluke. Oni pozivaju sve ljubitelje motora da to isto urade, kako na ulicama ne bi stradao ni jedan vozač. Vožnju kroz grad stotinak “vespaša” pratila je saobraćajna policija. <embed src="http://blip.tv/play/AfnKDZD5UA" type="application/x-shockwave-flash" width="640" height="510" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true"></embed> Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigbad86 825 Napisano April 12, 2009 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan Pa ja skoro uvek vozim sa upaljenim svetlima, a na otovorenom putu obavezno. Prsluk nikad ne bih nosio danju, nocu nije frka pogotovu na otvorenom putu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...