Jump to content

Moto Zajednica

a ko brine o pesacima

Recommended Posts

• Drug član, 1413 postova
  • Motocikl: Husaberg FX 550, Honda Varadero 1000, Honda CRF300L

Da vam ispricam moje danasnje iskustvo. Krenuo sam danas po kisi malo da se provozam. Stizem do 25. maja i naravno pada kisa nema skoro uopste ljudi, pomislim e do jaja taman za voznju do ade onako opustenu tamo malo testiranja po bedemu riblji paprikash pa nazad kuci. Medjutim, upravo kod zgrade SC 25. maj u traci za automobile ide neka devojka. Vidim zablenula se negde al drzi pravac (inace ide levom stranom). Ja predostroznostiu radi sirena + ablend + ubacim u drugu tako da motor pocinje da vristi. Brzina je oko 40km/h svetla upaljena i bre cuje se. U jednom trenutku kada sam ja otprilike 2m od devojke ona hvata desno !!!!!???? Skroz iznenada. Znaci sad je ona (bukvalno) metar ispred mene i uopste me ne konstatuje. Ja obe kocnice do kraja, ali gume tvrde (sto bi neki rekli plasticne) i snimim da necu stati na vreme. Guvernala na puno levo i obaram motor. Motor mi pada na nogu i stopalo mi je sad crno ljubicasto.

Ej bre da sam je udario ja + motor = 200kg. Usporenje pri udaru bi bilo trenutno pa vi sad izracunajte silu koja bi strefila devojku. Motor je visok 120cm znaci ni jedno rebro joj ne bi ostalo citavo (u najblazem slucaju). Ja sam naravno zavrsio u blatu (a sta ce uopste blato na asflatu pitam se), jakna i kaciga su sacuvale gornji deo tela, dupe malo bridi :).

Vrhunac je da devojka se u tom trenutku okrece i gleda onako telece i kao "pa ovde skoro pocinje pesacka zona". Rekao sam joj "jbt jel gledash ti uopste kad idesh" i "ajd sad bezi". E sad iz vasheg iskustva me zanima npr da sam zvao muriju (mislim cisto hipoteticki) sta bi se presudilo?

U svakom slucaju motoru nista ne fali a meni ce stopalo valjda uskoro prodje i odma stavljam nove gume.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 2888 postova
  • Motocikl: Kliks

Rec 'logika' je kod nas odavno izgubila smisao. Ne postavlja sebi uzalud pitanja na koja odgovori ne postoje.

Otidji do lekara da ti pogleda povredu !  Ne svidja mi je boja koze na tvom stopalu, kako si opisao.

• Drug član, 2753 postova
  • Motocikl: GPZ 500 Street Twin

Dobro ti je rekao, bolje brini za to stopalo...

Postoji rupa u zakonu kod nas i pjesaci bukvalno samo sto se ne bacaju pred automobile...

P.S. Ja da sam bio na tvom mjestu, ciljao bi u nju da je udarim, ali to sam samo ja...

• Aktivirao se na času, 3281 postova
  • Motocikl: Tamić XL-1000V

Opteretili bi te za izazivanje nezgode zbog neprilagodjene brzine kretanja, popio bi prijavu koja udje u neki prosek od oko 8.000din, a za pešaka bi morao da imaš svedoka da uopšte udje u priču o... S te strane, trenutni zakon nam je baš ''naklonjen'' toliko da je bolje što nisi zvao.

• Zainteresovan, 709 postova
  • Motocikl: BMW 1200RT

Samo se iznerviram kada procitam tako nesto  ???. Ta curka da je normalna, ona bi prisla tebi, i rekla izvini, jer si zbog nje poljubio asvalt. A sta da si nesto "sredio " u stopalu? To sto ti je oteklo tj. promenilo boju, ima, nesto oko trideset koscica.....Jel ti zbog curke treba gips sada >:( ??? >:(. P.... joj materina nesposobna....cuvaj se brate, one su opasnost, ne samo kada voze, ves kada idu i peske.

• Drug član, 1413 postova
  • Motocikl: Husaberg FX 550, Honda Varadero 1000, Honda CRF300L
Priznaj lepo da si se zablenuo u njeno dupe i da ništa drugo nisi video

nisam ;):D  ::)

Opteretili bi te za izazivanje nezgode zbog neprilagodjene brzine kretanja, popio bi prijavu koja udje u neki prosek od oko 8.000din, a za pešaka bi morao da imaš svedoka da uopšte udje u priču o... S te strane, trenutni zakon nam je baš ''naklonjen'' toliko da je bolje što nisi zvao.

I pretpostavljao sam tako nesto. Mozda ne bi bilo lose da se i pesacima npr zabrani da prelaze uliucu sa vokmenom u ushima.

Inace otok je od slane vode spao bol se ne pojacava  pa se verovatno radi samo o kontuziji, a zbog pada otoka (a mozda i vode a i drugacije je na dnevnom svetlu) "shljiva" izgleda manja pa mi deluje sve OK, a i mogu hodam na spoljnoj strani stopala (ovo ne zakljucujem tek tako imam dosta iskustva sa povredama)

• Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 4869 postova

Rec 'logika' je kod nas odavno izgubila smisao. Ne postavlja sebi uzalud pitanja na koja odgovori ne postoje.

Otidji do lekara da ti pogleda povredu !  Ne svidja mi je boja koze na tvom stopalu, kako si opisao.

Pjesak = Medvjed. ;D Zasticena vrsta u svakom pogledu. >:( >:(>:(

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja