markodjurovic 818 Napisano Mart 7, 2009 Drug član, 1413 postova Lokacija: Beograd/Kraljevo Motocikl: Husaberg FX 550, Honda Varadero 1000, Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Da vam ispricam moje danasnje iskustvo. Krenuo sam danas po kisi malo da se provozam. Stizem do 25. maja i naravno pada kisa nema skoro uopste ljudi, pomislim e do jaja taman za voznju do ade onako opustenu tamo malo testiranja po bedemu riblji paprikash pa nazad kuci. Medjutim, upravo kod zgrade SC 25. maj u traci za automobile ide neka devojka. Vidim zablenula se negde al drzi pravac (inace ide levom stranom). Ja predostroznostiu radi sirena + ablend + ubacim u drugu tako da motor pocinje da vristi. Brzina je oko 40km/h svetla upaljena i bre cuje se. U jednom trenutku kada sam ja otprilike 2m od devojke ona hvata desno !!!!!???? Skroz iznenada. Znaci sad je ona (bukvalno) metar ispred mene i uopste me ne konstatuje. Ja obe kocnice do kraja, ali gume tvrde (sto bi neki rekli plasticne) i snimim da necu stati na vreme. Guvernala na puno levo i obaram motor. Motor mi pada na nogu i stopalo mi je sad crno ljubicasto. Ej bre da sam je udario ja + motor = 200kg. Usporenje pri udaru bi bilo trenutno pa vi sad izracunajte silu koja bi strefila devojku. Motor je visok 120cm znaci ni jedno rebro joj ne bi ostalo citavo (u najblazem slucaju). Ja sam naravno zavrsio u blatu (a sta ce uopste blato na asflatu pitam se), jakna i kaciga su sacuvale gornji deo tela, dupe malo bridi . Vrhunac je da devojka se u tom trenutku okrece i gleda onako telece i kao "pa ovde skoro pocinje pesacka zona". Rekao sam joj "jbt jel gledash ti uopste kad idesh" i "ajd sad bezi". E sad iz vasheg iskustva me zanima npr da sam zvao muriju (mislim cisto hipoteticki) sta bi se presudilo? U svakom slucaju motoru nista ne fali a meni ce stopalo valjda uskoro prodje i odma stavljam nove gume. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Mart 8, 2009 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Rec 'logika' je kod nas odavno izgubila smisao. Ne postavlja sebi uzalud pitanja na koja odgovori ne postoje. Otidji do lekara da ti pogleda povredu ! Ne svidja mi je boja koze na tvom stopalu, kako si opisao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
arnyman 1729 Napisano Mart 8, 2009 Drug član, 2753 postova Lokacija: MNE-SRB-BIH-CRO (trenutno Herceg Novi)) Motocikl: GPZ 500 Street Twin Prijavi odgovor kao problematičan Dobro ti je rekao, bolje brini za to stopalo... Postoji rupa u zakonu kod nas i pjesaci bukvalno samo sto se ne bacaju pred automobile... P.S. Ja da sam bio na tvom mjestu, ciljao bi u nju da je udarim, ali to sam samo ja... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1973 Napisano Mart 8, 2009 Aktivirao se na času, 3281 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: Tamić XL-1000V Prijavi odgovor kao problematičan Opteretili bi te za izazivanje nezgode zbog neprilagodjene brzine kretanja, popio bi prijavu koja udje u neki prosek od oko 8.000din, a za pešaka bi morao da imaš svedoka da uopšte udje u priču o... S te strane, trenutni zakon nam je baš ''naklonjen'' toliko da je bolje što nisi zvao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Bane 212 Napisano Mart 8, 2009 Drug član, 1126 postova Lokacija: Ljubljana, Slovenija Motocikl: ex MV Agusta 800 Brutale Prijavi odgovor kao problematičan Priznaj lepo da si se zablenuo u njeno dupe i da ništa drugo nisi video Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marisav 7 Napisano Mart 8, 2009 Svrati ponekad, 184 postova Lokacija: atar Stare Pazove Prijavi odgovor kao problematičan grm grm delete Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Komita 6 Napisano Mart 8, 2009 U prolazu, 81 postova Motocikl: Yamaha Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Ma zbog takvih pešaka ima da kupim Falkonca i da namontiram branik od lade napred. ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vlada GS 190 Napisano Mart 8, 2009 Zainteresovan, 709 postova Lokacija: Banovo Brdo - Beograd Motocikl: BMW 1200RT Prijavi odgovor kao problematičan Samo se iznerviram kada procitam tako nesto ???. Ta curka da je normalna, ona bi prisla tebi, i rekla izvini, jer si zbog nje poljubio asvalt. A sta da si nesto "sredio " u stopalu? To sto ti je oteklo tj. promenilo boju, ima, nesto oko trideset koscica.....Jel ti zbog curke treba gips sada ??? . P.... joj materina nesposobna....cuvaj se brate, one su opasnost, ne samo kada voze, ves kada idu i peske. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markodjurovic 818 Napisano Mart 8, 2009 Drug član, 1413 postova Lokacija: Beograd/Kraljevo Motocikl: Husaberg FX 550, Honda Varadero 1000, Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Priznaj lepo da si se zablenuo u njeno dupe i da ništa drugo nisi video nisam Opteretili bi te za izazivanje nezgode zbog neprilagodjene brzine kretanja, popio bi prijavu koja udje u neki prosek od oko 8.000din, a za pešaka bi morao da imaš svedoka da uopšte udje u priču o... S te strane, trenutni zakon nam je baš ''naklonjen'' toliko da je bolje što nisi zvao. I pretpostavljao sam tako nesto. Mozda ne bi bilo lose da se i pesacima npr zabrani da prelaze uliucu sa vokmenom u ushima. Inace otok je od slane vode spao bol se ne pojacava pa se verovatno radi samo o kontuziji, a zbog pada otoka (a mozda i vode a i drugacije je na dnevnom svetlu) "shljiva" izgleda manja pa mi deluje sve OK, a i mogu hodam na spoljnoj strani stopala (ovo ne zakljucujem tek tako imam dosta iskustva sa povredama) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shejtan 379 Napisano Mart 8, 2009 Drug član, 1893 postova Lokacija: NBGD Motocikl: XRV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ajd ti lepo da snimis tu nogu :o A ovu ce vec neki sleper pokupiti ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
enone 10 Napisano Mart 8, 2009 Svrati ponekad, 489 postova Lokacija: Kraljevo<->Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Komsho, brz oporavak, zovem te sutra da idemo na vops. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markodjurovic 818 Napisano Mart 9, 2009 Drug član, 1413 postova Lokacija: Beograd/Kraljevo Motocikl: Husaberg FX 550, Honda Varadero 1000, Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Fala svima. Komsho, brz oporavak, zovem te sutra da idemo na vops. vazi komsho chujemo se Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Forum arhiva 17697 Napisano Mart 9, 2009 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 4869 postova Prijavi odgovor kao problematičan Rec 'logika' je kod nas odavno izgubila smisao. Ne postavlja sebi uzalud pitanja na koja odgovori ne postoje. Otidji do lekara da ti pogleda povredu ! Ne svidja mi je boja koze na tvom stopalu, kako si opisao. Pjesak = Medvjed. ;D Zasticena vrsta u svakom pogledu. > Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...