Tajson 2 Napisano Mart 19, 2009 U prolazu, 39 postova Lokacija: Glogonj(opstina Pancevo) Prijavi odgovor kao problematičan I ja takodje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
anton 0 Napisano Mart 19, 2009 Svrati ponekad, 268 postova Lokacija: backa palanka Prijavi odgovor kao problematičan nije ni meni kisa problem.navikao sam da vozim po kisi.nego zbog broja.bolje da bude lepo pa da nas dodje na hiljade.da malo zivne Glogonj. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
forrest gump 14 Napisano Mart 20, 2009 Drug član, 1347 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo/Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan E BOLE ME BAS I DA PADAJU SEKIRE ..... ;D ;D ;D JA JASEM PODIGNUTOG ...... CELA...... ;D ;D ;D ;D "Mi dizemo celo i krocimo smelo....." moja omiljena koracnica :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
anton 0 Napisano Mart 20, 2009 Svrati ponekad, 268 postova Lokacija: backa palanka Prijavi odgovor kao problematičan jos kada bi i drug TITO dosao u Glogonj...na belom konju...kineskom... majku im imperijalisticku ;D ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 6357 Napisano Mart 20, 2009 Drug član, 3037 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Ja na konju, oni dole, bog te je*o, al` me vole Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragonfly 5 Napisano Mart 20, 2009 Svrati ponekad, 261 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ja na konju, oni dole, bog te je*o, al` me vole Spremajmo se mi lagano za Umag . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano Mart 20, 2009 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Ja na konju, oni dole, bog te je*o, al` me vole Spremajmo se mi lagano za Umag . moramo napraviti par uvoda.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragonfly 5 Napisano Mart 20, 2009 Svrati ponekad, 261 postova Prijavi odgovor kao problematičan Moze cisto da promenimo ulje bar jednom pre umaga Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano Mart 20, 2009 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan E BOLE ME BAS I DA PADAJU SEKIRE ..... ;D ;D ;D JA JASEM PODIGNUTOG ...... CELA...... ;D ;D ;D ;D "Mi dizemo celo i krocimo smelo....." moja omiljena koracnica :D jos kada bi i drug TITO dosao u Glogonj...na belom konju...kineskom... majku im imperijalisticku ;D ??? Ja na konju, oni dole, bog te je*o, al` me vole Ja na konju, oni dole, bog te je*o, al` me vole Spremajmo se mi lagano za Umag . Mislim da bi mi trebali da organizujemo jednu turu stazama mladosti Od krenemo lepo od Umaga pa zakosimo do Kumroveca ..... ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aspar 195 Napisano Mart 20, 2009 Zainteresovan, 620 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda ST 1100 Pan Europa Prijavi odgovor kao problematičan Pa to nekako kao stafeta,ti bogca,samo jos pripreme za slet pa da bude u kompletu ugodjaj. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
anton 0 Napisano Mart 21, 2009 Svrati ponekad, 268 postova Lokacija: backa palanka Prijavi odgovor kao problematičan nekada bila ona cuvena pesacenja TITOVIM STAZAMA REVOLUCIJE.seca li se iko toga?DRUG TITO kao da nije nista radio,nego samo isao tim stazama sam dolazio ,kao u sevdalinki.pa sto ne i mi.od Glogonja do Kumrovca...lepa tura.. samo ne zam da li je DUG TITO voleo mangulice sa razanja? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Зорге 695 Napisano Mart 21, 2009 Drug član, 3087 postova Lokacija: The very heart of southern Banat Prijavi odgovor kao problematičan Ау , момцови, ала сте се раске...... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
noveski 150 0 Napisano Mart 21, 2009 Svrati ponekad, 127 postova Lokacija: glogonj, povremeno karaburma Prijavi odgovor kao problematičan cao drugari jel se polako spremate za skup u glogonju samo da nas vreme posluzi bice fest provod da potsetim to je 29.03.09 sve je vec ugovoreno samo su ostali mali detalji koji ce se usaglasiti mozda vec danas,tako da bi bilo lepo da nas bude u sto vecem broju tako uzjasite svoje masine pa pravac glogonj, oni koji nisu sigurni o lokaciji gde se nalazi mogu konktaktirati na broj 060/6270560,ivan.i 060/6273590,srdjan,pa bez razmisljanja pravac glogonj na jedno lepo druzenje. ;)pozz. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
noveski 150 0 Napisano Mart 21, 2009 Svrati ponekad, 127 postova Lokacija: glogonj, povremeno karaburma Prijavi odgovor kao problematičan moto skup kineza,i svih dobronamernih,welkome to glogonj 29.03.09 od10h pa do nezna se ,ajmo palite masine pa put pod noge,konkat tel.060/6270560 ivan,060/6273590 srdjan samo polako ima vremena ne brze od zivota stizeta sigurno zelimo mo vam dobar i miran put.pozz,drugari Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragonfly 5 Napisano Mart 21, 2009 Svrati ponekad, 261 postova Prijavi odgovor kao problematičan pogledajte http://www.aladin.info/vremenska-prognoza/SRXX0003-Pan%C4%8Devo-Srbija Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Зорге 695 Napisano Mart 21, 2009 Drug član, 3087 postova Lokacija: The very heart of southern Banat Prijavi odgovor kao problematičan Глогоњац, 'ај'' кажи где у Глогоњу је "скуп сватова"? Једино ако нећеш у центру да стојиш са таблом... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragonfly 5 Napisano Mart 21, 2009 Svrati ponekad, 261 postova Prijavi odgovor kao problematičan Глогоњац, 'ај'' кажи где у Глогоњу је "скуп сватова"? Једино ако нећеш у центру да стојиш са таблом... zorge dolazis ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Зорге 695 Napisano Mart 21, 2009 Drug član, 3087 postova Lokacija: The very heart of southern Banat Prijavi odgovor kao problematičan Јашта (90%), ал' с "Ладу". ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tajson 2 Napisano Mart 21, 2009 U prolazu, 39 postova Lokacija: Glogonj(opstina Pancevo) Prijavi odgovor kao problematičan mogu da napisem na asfaltu neku strelicu i koliko metara do skretanja za ribnjak sprejem,samo strelica i daljina nisu dovoljni,sta da napisem jos pomagajte Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aky 239 Napisano Mart 21, 2009 Zainteresovan, 649 postova Lokacija: Zemun Motocikl: BMW K1300R, Yamaha X max 300 Prijavi odgovor kao problematičan ma nacicemo vas vec nekako! ajmo sad ko ide od hotela Jugoslavija? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aspar 195 Napisano Mart 21, 2009 Zainteresovan, 620 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda ST 1100 Pan Europa Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je prva vremenska prognoza koja obecava.Pozdrav pa da se gledamo u velikom broju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragonfly 5 Napisano Mart 21, 2009 Svrati ponekad, 261 postova Prijavi odgovor kao problematičan Samo netreba panicariti i mraciti.Vreme je na nasoj strani. ;) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Зорге 695 Napisano Mart 21, 2009 Drug član, 3087 postova Lokacija: The very heart of southern Banat Prijavi odgovor kao problematičan mogu da napisem na asfaltu neku strelicu i koliko metara do skretanja za ribnjak sprejem,samo strelica i daljina nisu dovoljni,sta da napisem jos pomagajte Ево ти снимак, па доцртај или објасни где је планирано место сусрета. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HornY 57 Napisano Mart 21, 2009 Svrati ponekad, 448 postova Lokacija: Beograd - PROFESORSKA KOLONIJA Motocikl: Hornet - paklena pomorandza :) Prijavi odgovor kao problematičan Mozda dodjemo i RS i ja... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tajson 2 Napisano Mart 21, 2009 U prolazu, 39 postova Lokacija: Glogonj(opstina Pancevo) Prijavi odgovor kao problematičan Ovde se nalazi ribnjak,jezero Marko mesto okupljanja drustvanceta u nedelju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...