mixa 1130 Napisano Mart 31, 2009 Ne silazi, 5527 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Da, taj. Evo i kompletne vijesti. http://www.sportklub.info/index.php?option=com_content&task=view&id=7928&Itemid=1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 7450 Napisano Mart 31, 2009 Drug član, 3120 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Jeeee, Miha, imas pivo od mene /ili pice po izboru :D/ Naravno, i Tzok Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1130 Napisano Mart 31, 2009 Ne silazi, 5527 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Ne, molim te miso insistiram da zajedno sa Tzokom sljustimo vise od nekoliko piva, a Tzok moze i nesto drugo ako hoce. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 7450 Napisano Mart 31, 2009 Drug član, 3120 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Svakako podrzavam. Moze u Trebinju, moze u Bg, meni je svejedno . . Samo se pitate ti i Tzok Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misko_kolo 1302 Napisano Mart 31, 2009 Nadrkani komšija, 1231 postova Lokacija: Đeram Motocikl: Bandit 1200S Prijavi odgovor kao problematičan Ipak je istina! Bogu hvala da su se setili! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1130 Napisano Mart 31, 2009 Ne silazi, 5527 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Ali meni ni sada nije jasno da se to uopste i dovodilo u pitanje!?!? Pa nije to prenos trece Uzbekistanske bocarske lige, vec najznacajnije moto takmicenje. Ili sam zastranio, pa mi se to cini cudno? Nego eto, sada vise necu da razbijam glavu, rijeseno je. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 7450 Napisano Mart 31, 2009 Drug član, 3120 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Ma, izgleda da, bez obzira na to sto je najznacajnije moto takmicenje, ne donosi dovoljno prihoda. Sama TV formira znacaj dogadjaja prema svom prihodu. Ili su im ovi iz GP mnogo zacepili za prava /ovima sa Eurosporta/. A opet, iste TV mogu da popularisu neki sport koji je potpuno negledljiv, samo radi toga sto se njima isplati. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tzok 1 Napisano April 1, 2009 U prolazu, 77 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CB500XA Prijavi odgovor kao problematičan Svakako podrzavam. Moze u Trebinju, moze u Bg, meni je svejedno . . Samo se pitate ti i Tzok ja bi rakijicu ako mozhe ;D. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 7450 Napisano April 1, 2009 Drug član, 3120 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Naravno, samo kazi.... Sljiva, dunja, kajsija... Sve ce ti nadjem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tzok 1 Napisano April 8, 2009 U prolazu, 77 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CB500XA Prijavi odgovor kao problematičan Eh da, ako neko hotje da se reklamira na prenosima mozhe da mi pusti pp ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GixxerK6 820 Napisano Maj 4, 2009 Drug član, 1442 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 1290 SDR V3 Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj Sport klub ću sigurno pamtiti jer sam bio spreman na sve da ne ostanem bez prenosa jer ne mogu da zamislim vikend kada se vozi Moto GP a da nisam odgledao trku. Svaka čast SPORT KLUBU njima bi dao Tijanićevu pretplatu jer sam se već spremao da Dorni dam oko 90eur Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1130 Napisano Maj 4, 2009 Ne silazi, 5527 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan A dobili smo pride jos jednog komentatora pride. Da li neko zna, ko je onaj drugi cikica? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GixxerK6 820 Napisano Maj 4, 2009 Drug član, 1442 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 1290 SDR V3 Prijavi odgovor kao problematičan Drugi komentator po naglasku bi rekao da je neki "LALA" iz Vojvodine, ne znam ko je... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djeneral 1457 Napisano Maj 4, 2009 Drug član, 1390 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FZS1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam ko je ali i dalje se divim visokom kvalitetu informacija koje obojca dele sa jadnim gledaocima Ali...nista se ne zalim samo dok ima gde da gledam prenos ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1973 Napisano Maj 4, 2009 Aktivirao se na času, 3281 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: Tamić XL-1000V Prijavi odgovor kao problematičan Dali postoji termin ''Repriza''?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djusi_998 460 Napisano Maj 4, 2009 Ducatista, 2921 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: beše Ducati 998 Prijavi odgovor kao problematičan Bila danas oko 18h. Sto se tice samih komentatora... Pa ono, onaj lik koji je radio prenose i ranije je ok. Trudi se covek, mora da mu se oda priznanje na tome, e sad, sto je vecina nas navikla da prati prenose na Eurosportu koje su radila ona 3 genijalca je nesto drugo. Iskreno, vise bi voleo da i dalje imam mogucnost da pratim trke sa Moody / Rider / Mamola kombinacijom, ali u nedostatku toga zadovoljavam se i ovim. Primera radi, mom caletu ne smetaju ovi nasi jer i oni mogu da mu plasiraju neke informacije koje on ne zna. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1973 Napisano Maj 4, 2009 Aktivirao se na času, 3281 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: Tamić XL-1000V Prijavi odgovor kao problematičan Bude svaki ponedeljak oko 18, ili je danas praznik? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1130 Napisano Maj 4, 2009 Ne silazi, 5527 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Bude svaki ponedeljak oko 18, ili je danas praznik? Sport Klub tu nema bas neko pravilo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djusi_998 460 Napisano Maj 4, 2009 Ducatista, 2921 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: beše Ducati 998 Prijavi odgovor kao problematičan Bude svaki ponedeljak oko 18, ili je danas praznik? Danas je bilo u tom terminu. Ne znam kakvi su im planovi za buducnost... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djeneral 1457 Napisano Maj 4, 2009 Drug član, 1390 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FZS1000 Prijavi odgovor kao problematičan Bude svaki ponedeljak oko 18, ili je danas praznik? Imenjace, imaš snimak trke za sat vremena (00:15h) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tzok 1 Napisano Maj 6, 2009 U prolazu, 77 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CB500XA Prijavi odgovor kao problematičan http://www.sbb.co.yu/sk/index.php ili http://www.sportklub.info/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...