Gost Napisano Avgust 30, 2020 Prijavi odgovor kao problematičan 18 hours ago, alexanto said: @Pingvin37 Opet me pogresno razumes - nigde nisam napisao da ti je nesto poslednji post i sl. Odgovorio si - nisam obrisao i necu. Na moj post koji nije bio kriticki prema tebi, odgovorio si neprimereno, ja sam reagovao mozda impulsivno, jer nisam konfliktan covek. Nema potrebe da se dalje prepucavamo. Pravila postoje za sve, u njima pise: 2. Poštuj pravila kulturnog komuniciranja na internetu: z. Javno komentarisanje odluka Uredništva, uključujući odluke o banovanju Članova, brisanju poruka, i način na koji Uredništvo tumači pravila Foruma. (Ukoliko imaš pitanje u vezi neke odluke Uredništva, pošalji *privatnu poruku* Urednicima ili Administratoru i dobićeš odgovor.) 6. Svaka poruka za koju Urednici smatraju da će narušiti mir na Forumu, iz bilo kog razloga, biće obrisana bez upozorenja i objašnjenja. Samo da napomenem da ti nista nije brisano, da si se ti nekulturno obratio i da ulazis u raspravu sa Urednikom a njemu napominjes da ima "bezbroj nacina da ti se obrati". Dakle, niko ti ne glumi silu. Spusti malo loptu, spustam i ja i sve je OK. Ni ja nisam neki ljubitelj kafe al' popicemo je kad se vidimo. Ili sok ili pivo, sta vec... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4832 Napisano Avgust 30, 2020 BJB Maxi Scooter Club, 6013 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan @castor Ti mislis da je pokazivanje sile post u kojem navodim da za drage slike postoji tema i to sa sve smajlijem - a da je saljiv ton onaj post kojim se on meni obratio sa sve porukom da je obrisao taj post sa slikom, mada mu niko to nije trazio ni sugerisao. Takodje ni ovaj zadnji njegov post nije provokacija i nekulturno obracanje? Ako je tako u pravu si Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
castor 384 Napisano Avgust 30, 2020 Drug član, 1163 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z750 nigga rabbit edition Prijavi odgovor kao problematičan On 8/29/2020 at 12:10 AM, alexanto said: Isuvise si kratko ovde da se takvim tonom bilo kome obracas a kamoli nekom od Urednika. Na ovaj post NECES odgovarati - ovo prestaje sad. Ne, mislim tačno na ovo iznad. Pozivaš se na status moderatora i "naređuješ" drugom rečenicom. A kolega se i dalje šali, tj. pokušava da komunicira na šaljiv način. Zašto si se ti tako postavio od njegovog prvog posta (da te nije prepoznao kao istoričara umjetnosti), je nešto na šta ti imaš odgovor. U sve i jednoj varijanti koju ja poznajem to pozivanje na istoričara umjetnosti je sprnja i zajebancija. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4832 Napisano Avgust 30, 2020 BJB Maxi Scooter Club, 6013 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Kao sto napisah vec - u pravu si Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gost Napisano Avgust 30, 2020 Prijavi odgovor kao problematičan 49 minutes ago, castor said: Ne, mislim tačno na ovo iznad. Pozivaš se na status moderatora i "naređuješ" drugom rečenicom. A kolega se i dalje šali, tj. pokušava da komunicira na šaljiv način. Zašto si se ti tako postavio od njegovog prvog posta (da te nije prepoznao kao istoričara umjetnosti), je nešto na šta ti imaš odgovor. U sve i jednoj varijanti koju ja poznajem to pozivanje na istoričara umjetnosti je sprnja i zajebancija. Bas tako. Al idemo dalje. Da ne spamujemo temu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Numanja 347 Napisano Septembar 3, 2020 U prolazu, 68 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Početnik Prijavi odgovor kao problematičan Ja nemam motor,ali sam ga "pozajmio" od decka od jedne sestre,za fotkicu 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scaffold 684 Napisano Septembar 4, 2020 Zainteresovan, 805 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha R6 Prijavi odgovor kao problematičan On 9/3/2020 at 4:48 PM, Numanja said: Ja nemam motor,ali sam ga "pozajmio" od decka od jedne sestre,za fotkicu Super fotka ,samo skini tu masku Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Numanja 347 Napisano Septembar 4, 2020 U prolazu, 68 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Početnik Prijavi odgovor kao problematičan Pre 4 sati, scaffold je napisao: Super fotka ,samo skini tu masku Moze ovako? 13 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scaffold 684 Napisano Septembar 4, 2020 Zainteresovan, 805 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha R6 Prijavi odgovor kao problematičan To je vec bolje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jovan Ristic 5423 Napisano Septembar 14, 2020 Ne silazi, 4820 postova Lokacija: Srbija, Padej Motocikl: Honda VTR1000SP1 (Službeni), Suzuki SV650S, Tomos T15SL, Tomos T011, Tomos APN4 Prijavi odgovor kao problematičan Nije moj, na testu je, ali mi ispala lepa fotografija. Samo podigao aparat i slikao. Bez filtera, bez ičeg, samo na auto mod i evo je: 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Numanja 347 Napisano Septembar 17, 2020 U prolazu, 68 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Početnik Prijavi odgovor kao problematičan 8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 17034 Napisano Septembar 19, 2020 Vozim motor, nisam BAJKER, 2360 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan Jedna Planinska... 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ficoman 346 Napisano Septembar 19, 2020 Svrati ponekad, 110 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sym Magic SR Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djomla199 558 Napisano Septembar 20, 2020 Svrati ponekad, 354 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW F650GS twin (800) Prijavi odgovor kao problematičan 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bocciaa 101 Napisano Septembar 20, 2020 Svrati ponekad, 189 postova Lokacija: Nikšić,Crna Gora Motocikl: Peugeot Satelis 400cc Prijavi odgovor kao problematičan Послато са SM-N975F помоћу Тапатока 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2833 Napisano Septembar 22, 2020 Drug član, 2750 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan Goc. 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexey 608 Napisano Septembar 22, 2020 Svrati ponekad, 180 postova Lokacija: Surcin Motocikl: Piaggio X8 400 ie Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 8159 Napisano Septembar 26, 2020 Solo Rider, 3155 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 8159 Napisano Septembar 29, 2020 Solo Rider, 3155 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Avala 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Влајко 1533 Napisano Octobar 3, 2020 Никад не једи жути снег!, 723 postova Lokacija: Церовац - Београд Motocikl: Јаворка (ФЈР 1300) Prijavi odgovor kao problematičan Sent from my Redmi 5 Plus using Tapatalk 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 5597 Napisano Octobar 3, 2020 Drug član, 1398 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan Kad vec nisam otišao u NS, aj na Divcibare da se baci koja fotka. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
yogibear 15622 Napisano Octobar 16, 2020 Drug član, 1786 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1250 GSA Prijavi odgovor kao problematičan 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10512 Napisano Novembar 26, 2020 Hronični Motociklopata, 7329 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Al sam bogataš, sad imam dve Kawe 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 17034 Napisano Novembar 27, 2020 Vozim motor, nisam BAJKER, 2360 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan Pre 14 sati, Biker-Boy je napisao: Al sam bogataš, sad imam dve Kawe Bolja ova mala... ps: Jel na prodaju? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10512 Napisano Novembar 27, 2020 Hronični Motociklopata, 7329 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Kad kupim istu takvu u 1:1 razmeri, možda onda Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...