Jump to content

Moto Zajednica

castor

Članovi
 • Broj tema i poruka

  1142
 • Pridružio se

 • Posetio poslednji put

Reputacija u zajednici

311 Excelent

O članu castor

 • Rank
  Drug član
 • Rođendan 08/13/1977

Profile Information

 • Pol
  Muškarac
 • Lokacija
  Beograd
 • Motocikl
  Kawasaki Z750 nigga rabbit edition

Poslednji posetioci profila

3838 profile views
 1. Promijenjena lokacija @lord_oblivion. Upisani @Jovan Ristic i @Marko05. Link isti: bjb adresar v2.xlsx - Google Drive DRIVE.GOOGLE.COM Pozdrav. Djole
 2. Znam ja da je tako podešeno, zato sam i tražio da se otključa. Ili ova opcija da neko postavi slike. Evo slika: 1. 2. 3. Trebaju da se zamijene postojeće (nedostajuće) prema ovom redoslijedu. Hvala.
 3. Ne znam kako tebi, ali ja ne vidim nigdje ništa što bi mi omogućilo editovanje prvog posta. U Moderation actions imam samo Lock.
 4. Upisan. Link isti: bjb adresar v2.xlsx - Google Drive DRIVE.GOOGLE.COM
 5. Upisani: feniks i Motosedista_moto_seat, vazlan već upisan pod rednim brojem 844. Pozdrav. Djole Link: bjb adresar v2.xlsx - Google Drive DRIVE.GOOGLE.COM
 6. Kad si već sve to odradio, a s obzirom da mene čeka isto na ćaletovom i ženinom aftomobilu, de reci šta si kako radi i koristio. Fala!
 7. HEL crijeva mogu da se kače kako hoćeš - bilo kao fabrička ili dva crijeva od ručice. Zavisi šta želiš, to moraš i da kažeš kada naručuješ. Meni je Milan za Zwekana moga pravio isto kao fabrika - od ručice jedno crijevo do jedne čeljusti, a onda drugo crijevo do druge čeljusti, jer sam ja tako tražio, a moglo je i drugačije.. Meni je logično da se napravi tako, jer su i fabrička gumena takva, pa valjda je to neko pametan smislio i izračunao. Koliki gubitak može da bude u crijevu par mm prečnika? Ne podjebavam, pitam jer me interesuje.
 8. Po meni imaš dva mjesta (barem ): 1. Ispod donjeg trokuta, gdje je i sirena priheftana, samo treba nosač da se nakači, a vidio sam dosta motora da ih tu nosi. 2. Tamo gdje crash pads se ušarafljuju, na ramu. 3. Crash bar i na njemu. Koju god opciju da izabereš, nešto, tj. nekakav nosač moraš da napraviš osim za 3.
 9. Pratim temu od početka i sve se mislim da ćemo ženče i ja da se provozamo do tebe na proljeće po ovaj komplet. Ne vrijedi ništa ovako, mora da se proba. Nadam se da će odgovarati veličina i da neće otići do tada.
 10. Upisan. bjb adresar v2.xlsx - Google Drive DRIVE.GOOGLE.COM
 11. Po meni da ti u odgovarajućem polju u M4 obrascu u CROSO/PIO fondu ne stoji vozač. Za dalje ne znam.
 12. Ispravljeno. bjb adresar v2.xlsx - Google Drive DRIVE.GOOGLE.COM
 13. Ja očekujem da dobijem (manje-više) sve (ali ne u detalje) relevantne informacije vezane za određeni problem ili servis koji treba da se uradi, da zna šta radi i kad je već auto/motor tu na redovnom servisu (a to ja uvijek tražim) da se izvrši (manje-više) kompletan pregled vozila. Iz tog kompletnog pregleda treba da se vidi šta je u kakvom stanju, iznese neko mišljenje šta i kad treba da se zamijeni, popravi i koliko će da me koštaju ruke za to nešto. Dijelove za auto sam nabavljam, jer dobijem račun, za motor po dogovoru. Očekujem da se ispoštuje dogovoreno (termin, trajanje, cijen
 14. Svi su jurili zato što je bilo veoma nespretno i nerazumljivo sročeno obavještenje koje je plasirano u medije. Dok ne počneš da radiš kao šofer sa CDE kategorijom, ne treba ti ni kartica, ni sertifikat. I to je poenta. Dakle, uzmeš od komšije kamion da prevezeš nešto i mogu da ti dućnu svi zajedno, jer ti to nije osnovno zanimanje.
×
×
 • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja