Jump to content

Moto Zajednica

castor

Članovi
 • Broj tema i poruka

  1137
 • Pridružio se

 • Posetio poslednji put

Reputacija u zajednici

307 Excelent

O članu castor

 • Rank
  Drug član
 • Rođendan 13.08.1977.

Profile Information

 • Pol
  Muškarac
 • Lokacija
  Beograd
 • Motocikl
  Kawasaki Z750 nigga rabbit edition

Poslednji posetioci profila

3576 profile views
 1. Po meni imaš dva mjesta (barem ): 1. Ispod donjeg trokuta, gdje je i sirena priheftana, samo treba nosač da se nakači, a vidio sam dosta motora da ih tu nosi. 2. Tamo gdje crash pads se ušarafljuju, na ramu. 3. Crash bar i na njemu. Koju god opciju da izabereš, nešto, tj. nekakav nosač moraš da napraviš osim za 3.
 2. Pratim temu od početka i sve se mislim da ćemo ženče i ja da se provozamo do tebe na proljeće po ovaj komplet. Ne vrijedi ništa ovako, mora da se proba. Nadam se da će odgovarati veličina i da neće otići do tada.
 3. Upisan. bjb adresar v2.xlsx - Google Drive DRIVE.GOOGLE.COM
 4. Po meni da ti u odgovarajućem polju u M4 obrascu u CROSO/PIO fondu ne stoji vozač. Za dalje ne znam.
 5. Ispravljeno. bjb adresar v2.xlsx - Google Drive DRIVE.GOOGLE.COM
 6. Ja očekujem da dobijem (manje-više) sve (ali ne u detalje) relevantne informacije vezane za određeni problem ili servis koji treba da se uradi, da zna šta radi i kad je već auto/motor tu na redovnom servisu (a to ja uvijek tražim) da se izvrši (manje-više) kompletan pregled vozila. Iz tog kompletnog pregleda treba da se vidi šta je u kakvom stanju, iznese neko mišljenje šta i kad treba da se zamijeni, popravi i koliko će da me koštaju ruke za to nešto. Dijelove za auto sam nabavljam, jer dobijem račun, za motor po dogovoru. Očekujem da se ispoštuje dogovoreno (termin, trajanje, cijena) i da ukoliko se pojavi nešto novo/nepredviđeno - za isto budem obaviješten. Takođe, očekujem da me taj majstor gleda kao čovjeka, a ne kao govedo, a cijenu nikada ne dovodim u pitanje. Nadam se da cijena odgovara kvalitetu. Ono što ne očekujem je da poznajem materiju bolje od njega i da trebam da ga kontrolišem šta radi i da li to radi kako treba. Da to znam i imam alat i uslove - sasvim sigurno bih to sam radio i ne bih došao kod njega.
 7. Svi su jurili zato što je bilo veoma nespretno i nerazumljivo sročeno obavještenje koje je plasirano u medije. Dok ne počneš da radiš kao šofer sa CDE kategorijom, ne treba ti ni kartica, ni sertifikat. I to je poenta. Dakle, uzmeš od komšije kamion da prevezeš nešto i mogu da ti dućnu svi zajedno, jer ti to nije osnovno zanimanje.
 8. Kolega, upisan si pod rednim brojem 113. S obzirom da se razlikuje samo broj mobilnog telefona, da li da brišem stari ili da dodajem ovaj pored već upisanog?
 9. Početna kvalifikacija je priznata svima koji su položili CDE zaključno sa 30.12.2019. godine i to na osnovu upisanih kategorija u vozačkoj. Koliko ja shvatam, početna kvalifikacija ne može da se izgubi, a profesionalni vozač je samo onaj ko je zaposlen sa tom/tim kategorijom-ama i vodi se na radnom mjestu vozača (dakle živi od tog posla). E, taj ima obavezu pohađanja periodičnih obuka (5 komada u 5 godina) i to je potrebno za obnavljanje kartice. Ko se ne bavi poslom profesionalnog vozača, nema obavezu pohađanja periodičnih obuka i sertifikat koji je dobio ne ističe, a za karticu treba samo da podnese zahtjev za izdavanje nove kartice. Ko se bavi poslom profesionalnog vozača, mora za vrijeme važenja kartice da ide na 5 periodičnih obuka, čime stiče preduslov za obnavljanje kartice. https://cpc.rs/poslovi/profesionalni-vozaci/sertifikat-o-strucnoj-kompetentnosti/
 10. Upisan. bjb adresar v2.xlsx - Google Drive DRIVE.GOOGLE.COM @pajja Nisam iskopirao link, pa te je vodio na drugi fajl, ali mi nije jasno kako. Sada je ispravljeno, ima samo jedan fajl i jedan link.
 11. Upisan. Isti link radi i dalje. bjb adresar v2.xlsx - Google Drive DRIVE.GOOGLE.COM
 12. Upisan. Isti link radi i dalje. bjb adresar v2.xlsx - Google Drive DRIVE.GOOGLE.COM
 13. Zovi ih, ne javljaju uglavnom. Ja sam predao kada je bila frka krajem prošle godine, čekao da jave oko 2 mjeseca i na kraju otišao i uzeo, uz komentar "ih otkada je to gotovo". Što se tiče polaganja, koliko sam ja shvatio ove u AMSS prilikom predavanja, u obavezi za pohađanje nastava i polaganje su samo oni kojima je to zanimanje, dakle ko trenutno vozi. Svi kojima to nije zanimanje koje trenutno obavljaju, ne moraju da idu na predavanja i polaganja. Možda su meni krivo objasnili ili sam ja to krivo zapamtio i zaboravio, ali...
 14. Za slike možeš da koristiš www.postimg.cc, besplatno je...
×

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja