Bivši forumaš 14980 Napisano Jul 20, 2011 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Izgleda se Motoholic dzaba mucio... zar si sumnjao da ce ljudi bar malo da se potrude, ako vec oce u ovu temu Sto se palite k`o Hepo kockice.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2020 Napisano Jul 20, 2011 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Izlistah svih 7+1 strana sa fotografijama i nigde ne vidim temu sa naslovom Fotografije nasih motora ili Ovo su nasi motori ili bilo kako... Znaci, otvorite temu gde ce ljudi da kace sve fotke svojih motora, a vi, urednici, onda lepo precistite ovu i one fotke koje ne smatrate umetnickim prebacite u tu novi i aj cao. Isto tako, ako neku od tih 'obicnih' smatrate umetnickom, prebacite i to je to. http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/8056-nasi-ljubimci-slike-motora/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nadalina 883 Napisano Jul 20, 2011 Malo Zlo, 753 postova Lokacija: BGD Prijavi odgovor kao problematičan Ali, nije u fotografiji.... Ona tema sluzi, bar prema mom misljenju, samo da se pokaze ko sta vozi i to je to... A, ako se neko vec potrudi da napravi koliko toliko lepu fotku svog motora, treba ceniti taj trud. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maski 1033 Napisano Jul 20, 2011 chef, 1843 postova Lokacija: na proplanku Prijavi odgovor kao problematičan iz uvodnog posta: Birajte fotografije koje stavljate, da budu kvalitetnije i odabrane, dobro osmisljene i fotografski posebne, to je pun pogodak. Takodje su i komentari u vezi uslikane fotografije pozeljni, mozda se iza nje krije neka interesantna anegdotica Dakle, ideja je da ne pretrpamo ovu temu sa milion svakakvih fotografija sa mobilnih telefona i sa promasenim fokusima, vec da stavimo one koje nam bude to nesto... snagu, moc, linije i oblike... ma znate vec 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nadalina 883 Napisano Jul 20, 2011 Malo Zlo, 753 postova Lokacija: BGD Prijavi odgovor kao problematičan Sve je to kul, i sve to JA razumem.... Ali, jednostavno, sto ljudi- sto cudi, sto ideja, sto vidjenja, razlicitih... Ja sam dala ideju za moguce resenje problema, naaaajjednostavnije moguce i to je to... Znaci, dve zasebne teme, urednik fotografije (Helena, draga, izviiiiini, al` sta da ti radim! ) ce imati malo vise posla zbog premestanja fotki tamo vamo i to je to... I vuk sit i sve ovce na broju! Ajd` uzdravlje! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
darosavac 241 Napisano Jul 22, 2011 Motorista u pokusaju, 282 postova Motocikl: Keeway speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan Evo moje u pokusaju 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djomla199 558 Napisano Jul 23, 2011 Svrati ponekad, 354 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW F650GS twin (800) Prijavi odgovor kao problematičan Evo i jedna moja,jest da nije neki aparat "Canon A-450" ali mi se sviđa. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strasilo 3893 Napisano Jul 24, 2011 Drug član, 2288 postova Lokacija: Podravska pripizdina u HR Motocikl: egzotični GSXR750 K88 Prijavi odgovor kao problematičan Ja se apsolutno mogu složiti s tim da me netko popljuje ko zadnju budalju, ali mi je zaista smiješno kad to napravi netko tko je u temu stavio dvije ili tri fotke koje nemaju baš neku umjetničku notu osim možda sentimentalnu vrijednost samom vlasniku ... btw ... ovo je moto, a ne foto forum i ja svoje fotke nemam niti namjeru stavljeti na neki foto forum jer sam i sam svjestan da to sa nekakvim fotografskim umjećem nema neke pretjerane veza, ali brate mili, amaterske fotke (bez neke velike umjetničke kvalitete) motora na moto forumu su mi uvijek zanimljive za pogledati ... pa evo još jedne od mene.... kom se sviđa neka gleda, kom se ne sviđa, neka pljuje ... :zdravo: 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Loshmi82 350 Napisano Jul 27, 2011 Drug član, 1080 postova Lokacija: Beograd, Vracar... Novi Sad Motocikl: Bev 250ie. Prijavi odgovor kao problematičan Evo jedna sa Avale.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Loshmi82 350 Napisano Jul 27, 2011 Drug član, 1080 postova Lokacija: Beograd, Vracar... Novi Sad Motocikl: Bev 250ie. Prijavi odgovor kao problematičan I jedna malo filtrirana.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Purec92 19 Napisano Jul 27, 2011 Svrati ponekad, 242 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Suzuki GSX-R 750 1995, Cagiva Mito 125 1992-na prodaju Prijavi odgovor kao problematičan Evo jedne "umetnicke" slike mog motora Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kamikaza 61 Napisano Jul 28, 2011 Svrati ponekad, 155 postova Lokacija: Beograd-Lazarevac Motocikl: BMW R 1200GS Prijavi odgovor kao problematičan http://cdn.bjbikers.com/images/imported/Jw/v3Ota_dsc01093vz.jpg Sitonija-Grcka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikolanixy 174 Napisano Jul 31, 2011 Zainteresovan, 550 postova Lokacija: Lajkovac Motocikl: Nemam ništa :( Prijavi odgovor kao problematičan evo jedne motoholic ili neko ko želi nek je oceni interesuje me da li vam se dopada? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Freerider 19 Napisano Avgust 4, 2011 U prolazu, 10 postova Prijavi odgovor kao problematičan Fotografisanje drugara u Januaru 2010. 8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikolanixy 174 Napisano Avgust 4, 2011 Zainteresovan, 550 postova Lokacija: Lajkovac Motocikl: Nemam ništa :( Prijavi odgovor kao problematičan Fotografisanje drugara u Januaru 2010. kad vidim tvoje fotke sramota me da stavim moje ovo je prelepo bravo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4836 Napisano Avgust 6, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 6013 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Fotografisanje drugara u Januaru 2010. Dao bih ti sto pluseva da mogu. K'o god "zastrani" u ovoj temi treba da pogleda ove fotke. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strasilo 3893 Napisano Avgust 6, 2011 Drug član, 2288 postova Lokacija: Podravska pripizdina u HR Motocikl: egzotični GSXR750 K88 Prijavi odgovor kao problematičan Fotografisanje drugara u Januaru 2010. čini se da ti baš nisi potpuni amater ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maski 1033 Napisano Avgust 20, 2011 chef, 1843 postova Lokacija: na proplanku Prijavi odgovor kao problematičan nije moj al eto .... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maski 1033 Napisano Avgust 23, 2011 chef, 1843 postova Lokacija: na proplanku Prijavi odgovor kao problematičan .. isto mesto isto odstojanje .... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mina 545 Napisano Septembar 16, 2011 ♥Amor Vincit Omnia♥, 1524 postova Lokacija: Beograd/Kina Motocikl: Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan Dal su umetnichke il ne...bem li ga...nek oceni neko slobodno Nije moj bajk, al taj dan je 3h bio u mom posedu :moto3: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mootoograf 360 Napisano Septembar 29, 2011 Svrati ponekad, 225 postova Lokacija: Aranđelovac-Beograd Motocikl: BMW 1200 GSA,BMW R 850R ,Honda PCX 125, Liberty 125,Keeway Logic 125,Tomos APN6 Prijavi odgovor kao problematičan 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
indjinma 89 Napisano Octobar 8, 2011 U prolazu, 93 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: S1000xr Prijavi odgovor kao problematičan . 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaRRe 984 Napisano Novembar 11, 2011 Very Funny Rider, 1127 postova Lokacija: NBG Motocikl: ホンダ Tamić Varadero XL Litra '07 Prijavi odgovor kao problematičan Delo ovog iznad 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Oroku 1394 Napisano Novembar 12, 2011 Zainteresovan, 830 postova Lokacija: Sombor Motocikl: XTZ 660 Ténéré Prijavi odgovor kao problematičan Nije bas neka umetnost, al da postavim... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Daniel Šimon 3 Napisano Novembar 13, 2011 U prolazu, 81 postova Lokacija: Kovačica Motocikl: Sprint Prince 125ccm Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...