guja011 167 Napisano Septembar 4, 2009 Drug član, 1847 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan moze da se napravi ali i treba malko vremena da se isto ugradi ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Septembar 4, 2009 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Pa ja bih dao levi bubreg da mogu da vidim u kojoj brzini sam... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
guja011 167 Napisano Septembar 4, 2009 Drug član, 1847 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Pa ja bih dao levi bubreg da mogu da vidim u kojoj brzini sam... ;D jel i tebe zanima ili se zezaš? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Septembar 4, 2009 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Možda je zvučalo kao zezanje, no ozbiljno sam mislio Zanima me, naravno, samo ne znam kako bi se to moglo rešiti na Africi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6429 Napisano Septembar 4, 2009 Enduraš, 6393 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan A sto bi ti bio potreban pokazivac u kojoj si brzini kad imas obrtomer ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wice 84 Napisano Septembar 4, 2009 Drug član, 1838 postova Lokacija: obrenovac Motocikl: cbr 600f Prijavi odgovor kao problematičan pa zato sto je mnogo dobra stvar....ja sam to imao na suzukuju iz 85 god fabricki ugradjen i mnogo je korisna stvar... stim sto je tamo bio davac koji je u zavisnosti u kojoj je btzini slao struju na posebnu sijalicu...a koliko sam video ovaj radi na drugom principu tj preracunava odnos brzine i broja obrtaja i na osnovu toga racuna u kojoj si brzini.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Septembar 5, 2009 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Baš tako, korisno je jako. Nije sad da je od životne važnosti, pa čak i bez obrtomera se može voziti Šta će ti obrtomer, kad imaš uši da slušaš broj obrtaja Šala, naravno. A šta bi falilo da imaš neki pokazivač u kojoj si brzini? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
guja011 167 Napisano Septembar 5, 2009 Drug član, 1847 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan ima jedna zanimljiva ideja za transalpa a i afriku ali treba da se proba na nekom bližem primerku. ako bude dobro, znaćeš Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Septembar 5, 2009 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Uuuuu, to bi bilo jako dobro! Ako ideja uspe, vodim na pivo, večeru, kurve... ma SVE ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2021 Napisano Septembar 5, 2009 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Jel tim redosledom? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Septembar 5, 2009 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ma može i "od repa", po želji već ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
guja011 167 Napisano Septembar 5, 2009 Drug član, 1847 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan malo strpljenja "dok zaladni". ako uspe biće na "uGradi sam" principu. imaju dva pacijenta blizu samo da im se gazde malo smire od jurcanja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6110 Napisano Septembar 5, 2009 Svakom po zasluzi, 12435 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Je l' bi moglo to nekako sa dva mikroprekidača da se reši? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zokki 32 Napisano Septembar 5, 2009 Zainteresovan, 587 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Liberty 125 Special Edition Prijavi odgovor kao problematičan Može može, ja videh na netu tako nešto, mada je malo nesigurno tj. može da bude neprecizno zbog veze mikroprekidač- šalt hebl Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wice 84 Napisano Septembar 15, 2009 Drug član, 1838 postova Lokacija: obrenovac Motocikl: cbr 600f Prijavi odgovor kao problematičan pitanje za josku ili za ostale dali je moguce da se malo promeni softver na ovom gadgetu? razmisljao sam recimo da moze da se podesi par nacina rada podmazivaca lanca,i da se jednostavno u toku voznje pritiskom na levi ili desni taster automatski ucita novo podesenje ?recimo pocne da pada kisa jednostavno klik na desni taster i podmazivac pocne da pusta vise ulja kao sto je podeseno u drugom setupu recimo,izadje se iz kisnog dela klik na levi taster i ucita se verzija za suvo vreme Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Septembar 17, 2009 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Evo da se pohvalim Montiran juče gadget na Afriku. Em izgleda, em radi kao ZMAJ! H V A L A J O Š K A !!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
laband 162 Napisano Septembar 17, 2009 Zainteresovan, 774 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1250GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan Daj neku sliku Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6110 Napisano Septembar 17, 2009 Svakom po zasluzi, 12435 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan A ko je odredio mesto? A? Kam gu pivo za to? ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Septembar 17, 2009 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Daj neku sliku Zar me sad terate u garažu, a ja u gaćama?? Oooo, dušmani Ajd sad ću slikati... Arakise, poznato ti je to "od nekle" ? ;D A ko je odredio mesto? A? Kam gu pivo za to? ;D TI, TI ... mesto je izvrsno!!! Na Africi bolje ni ne može da se uglavi... A pivA u subotu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6110 Napisano Septembar 17, 2009 Svakom po zasluzi, 12435 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Ćuti i idi da slikaš...i mene su u gaćama terali do garaže ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Septembar 17, 2009 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Sećam se, zato sam te i pitao da li ti je poznata situacija Evo slika. Motor nisam palio, samo kontakt dao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6110 Napisano Septembar 17, 2009 Svakom po zasluzi, 12435 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Baš je lepo čučnuo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Septembar 17, 2009 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Baš vala jeste Savet svima koji žele da instaliraju gadget na Afriku... TAMO mu je mesto. Bolje zaista ne može! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
laband 162 Napisano Septembar 18, 2009 Zainteresovan, 774 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1250GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan super, svaka čast, Samo Joška nije prijavio verziju RD03 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
joska 63 Napisano Septembar 18, 2009 I=U/R, 2061 postova Lokacija: Temerin Motocikl: Transalp `97 Prijavi odgovor kao problematičan To sto je podeseno je verzija nula.Moze se ustedeti malo mesta u toj verziji u donjem redu,pa mogu lepo stati 4 karaktera. Kome ja napravim gadget,uvek ponudim i opciju za ta cetri karaktera Nista se nemojte osecati uskracenim za nesto,nema nikakve nove funkcije,radi se o istom softveru koji sam postavio zadnji put. A da izgleda ovako,mora se cacnuti u assembler. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...