Kiro 153 Napisano Jun 23, 2007 Drug član, 1334 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSA Prijavi odgovor kao problematičan To bi bilo stvarno lepo da svi oce da se pozdrave...Jbg, mene reeeetko kad al ko mi je kriv kad vozim scoot, ni ja ne bi pozdravio sebe da sam na njihovom mestu ;D Al ako vidite nekad decka od 2 m i cirka 100 kg kako mu upravljac maaalog, zuto-plavog scootera viri iz bulje, svirajte! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest gasa Napisano Jun 24, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan danas na putu od moje kuce do bataje i nazad, javio sam se svakome cak i na apencima, a polovina njih me bledo gleda.... uglavnom su mi se javljali oni koji me poznaju, a tek po neki nepoznati ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sci 26 Napisano Jun 26, 2007 Drug član, 1414 postova Lokacija: Beograd (zvezdara) Prijavi odgovor kao problematičan Mi smo veoma gord, iliti egoistican narod i u tome je sav problem. JA da se tebi javim, i to prvi. Nikad. Ako imas slabiji motor, sto bi ti se javljao. A ako imas jaci onda sam ljubomoran pa ti se zbog toga necu javiti. Svi nesto gledaju i cekaju da im se onaj drugi javi pa ce mu mooozda kad razmisle odpozdraviti. Meni je normalno da se svi ozbiljni bajkeri sa opremom javljaju uvek, sto na zalost nije slucaj. Sminkerima se ne javljam, jer oni i nisu bajkeri i bajk ih i ne zanima kao prevozno, vec kao sredstvo dokazivanja i lecenja kompleksa i sto je najvaznije osnovno sredstvo za startovanje riba (on 150kg na r1, a ona 40 iza njega, bas lep par) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sci 26 Napisano Jun 27, 2007 Drug član, 1414 postova Lokacija: Beograd (zvezdara) Prijavi odgovor kao problematičan Cast izuzecima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vudu 6 Napisano Jun 27, 2007 U prolazu, 96 postova Lokacija: Valjevo Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam se vracao sa skupa u Trebinju preko Hrvatske i CG i posteno me je zabolela ruka od javljanja,a skoro da ne mogu da se setim da mi neko nije otpozdravio.Takodje mnogi bajkeri su mi se i prvi javljali,uglavnom podizanjem ruke. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
daco 11 Napisano Jul 31, 2007 Svrati ponekad, 274 postova Lokacija: bijeljina i prasnjavi drumovi Prijavi odgovor kao problematičan ja sam neko ko ima obavezu sedmicno jedan sat i to srijedom ostali dio vremena sam pretezno na motoru,ponekad se vozim magistralnim putevima i po 250 kilometara a da ne sretnem ni jednog motoristu i kad izgubim nadu u daljini ugledam svjetlo jednog fara srce mi zaigra od srece lagano usporim i podizem ruku u znaku pozdrava umjesto uzvratnog pozdrava samo kratak preziran pogled u mnogim slucajevima i bez pogleda,porazen postidjen i povrijedjen nastavljam dalje sa misljenjem takvi su sporski motoristi(ne svi) u nedelju sam se vracao iz b.crkve u kuzminu sretnem oko 6 motora sve sam ih pozdravio a ni jedan mi nije odgovorio,sta sad da radim da ih i dalje pozdravljam ili da budem kao i oni...a svi tvrde da su pravi bikeri ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mika 3 Napisano Jul 31, 2007 Svrati ponekad, 118 postova Lokacija: Zirovnica, Kragujevac Prijavi odgovor kao problematičan Oni koji voze brzo nemogu da te pozdrave a ovi što soliraju mogu da dignu ruku i da te pozdrave.Ja mislim da je to u pitanju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
thelord 98 Napisano Jul 31, 2007 Stomatolog na motoru, 1522 postova Lokacija: NBGD Motocikl: Transalp XL600V-X Prijavi odgovor kao problematičan Ovakva tema je vec postojala ali sta sad nek admini sjedine ako oce ;D Tuzno je sto si u pravu i sto su ovakve situacije sve cesce na ulicama, mada cesce gradskim nego magistralnim. ja cu se uvek javljati iako cesto zavrsavati "podvijena repa" ali bas me briga njihova steta jer oni nikada nece imati taj divan osecaj da vidis bajkera kako jos iz daljine dize ruku a ti odgovaras, a ja cu imati bar ponekad kad sretnem pravog bajkera na drumu a ne na njih. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2024 Napisano Jul 31, 2007 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Sta te briga Daco! Pozdravljaj i dalje, ti i ljudi koji te poznaju znaju koja si ti velicina! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
daco 11 Napisano Jul 31, 2007 Svrati ponekad, 274 postova Lokacija: bijeljina i prasnjavi drumovi Prijavi odgovor kao problematičan Oni koji voze brzo nemogu da te pozdrave a ovi što soliraju mogu da dignu ruku i da te pozdrave.Ja mislim da je to u pitanju. tako bih volio da si u pravu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
The_Dog 0 Napisano Jul 31, 2007 Svrati ponekad, 129 postova Lokacija: Wien Prijavi odgovor kao problematičan e ovako da i ja kazem koju do sada svaki vozac iz republike BiH me je pozdravio bilo na skuteru sporskom enduru............... NASI samo me je jedan pozdravio u Majuru (mesto kod sabca) i to sa narandzastim pffffffffff kavasaki koji neznam i jos jedan pozdrav kod rumske raskrsnice od yamahe R1 NS table ostalo NISTA da li se nema kulture to jest starih bajkera ili .........neznam mozda su dobila deca motore od roditelja i misle samo si oni pa oni ............. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
daco 11 Napisano Jul 31, 2007 Svrati ponekad, 274 postova Lokacija: bijeljina i prasnjavi drumovi Prijavi odgovor kao problematičan posebno mi cini zadovoljstvo pozdraviti vozace na nizoj kubikazi pretezno to budu pocetnici ili mladji tj.buducii bikeri vidim im osmijeh i zadovoljstvo na licu i u ogledalu ih vidim da dugo gledaju za mnom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest gordanmg Napisano Jul 31, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan posebno mi cini zadovoljstvo pozdraviti vozace na nizoj kubikazi pretezno to budu pocetnici ili mladji tj.buducii bikeri vidim im osmijeh i zadovoljstvo na licu i u ogledalu ih vidim da dugo gledaju za mnom Mene licno ispunjava zadovoljstvo kad mi se neko javi u prolazu i nikad mi nije tesko da se javim na bilo koji nacin!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sergio 2328 Napisano Jul 31, 2007 hoochie coochie man, 1239 postova Lokacija: BG/ZG Motocikl: Harley Davidson Road King Classic '07 & Honda CB750K '81 Prijavi odgovor kao problematičan kad sam se vozio kroz Pulu (u kolima) ispred bili momak i devojka na motoru .... momak vozi, a devojka dize ruku bajkerima koji idu u susret kul .. zar ne ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Squirrel 93 Napisano Jul 31, 2007 Svrati ponekad, 208 postova Lokacija: SRB Uzice Rade-Squi... Prijavi odgovor kao problematičan Moje misljenje je da uvek treba pozdraviti i otpozdraviti jer to govori o nasoj kulturi vaspitanju i postovanju to je mali znak dobre volje koi puno govori o nama, zato Daco samo nastavi oni pravi ce uvek otpozdraviti a oni ostali ce se vec nauciti redu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
novajlija 2 Napisano Avgust 1, 2007 U prolazu, 77 postova Lokacija: BG Prijavi odgovor kao problematičan Prosle nedelje sam imao kraci put do Valjeva, i na moje veliko zadovoljstvo iskustva sa pozdravima su bila odlicna! Kada sam krenuo ka Valjevu, prva omanja "horda" na koju sam naisao je bila nedaleko od Ere. Znajuci da u poslednje vreme, u pozdravu se pre naidje na "ler",nego na otpozdrav, nekako mi je bilo glupo da prvi mlatim rukom, ali to nije sprecilo te momke koji su zujali na R-ovima, da mi se prvi jave tako sto su svi redom izbacili levu nogu, sto me odusevilo skroz! Na dalje, kao i u povratku iz VA, nije se desilo da je neko prosao(a bilo je dosta motorista),a da nismo pozdravili jedni drugima. Jedino gde su ljudi bili nezainteresovani za "naklonost", je samo Valjevo i lokalni "trkaci". Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TomoB 1618 Napisano Avgust 1, 2007 Skilled Rider, 1613 postova Motocikl: Pijađo Ćao Prijavi odgovor kao problematičan kad sam se vozio kroz Pulu (u kolima) ispred bili momak i devojka na motoru .... momak vozi, a devojka dize ruku bajkerima koji idu u susret kul .. zar ne ? Kul!??? Pa moja žena to sve vreme radi, to je uslov, da se vozi samnom!!! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wulfy 207 Napisano Avgust 1, 2007 Drug član, 1592 postova Lokacija: Budva - MNE Motocikl: Aprilia Pegaso 650 Strada Prijavi odgovor kao problematičan Ja nemam zenu, ali zato truba ili podignuta lijeva ruka odrade posao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Joseph B. 142 Napisano Avgust 1, 2007 Drug član, 1300 postova Lokacija: Temerin Motocikl: R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan Kad se sretnemo na otvorenom putu , bez obzira sto se ne znamo, od mene sigurno imate pozdrav rukom ( u tesnim situacijama bar ablend)! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Petar 31 Napisano Avgust 1, 2007 Svrati ponekad, 156 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Dovoljan je i taj klim glavom. Uglavnom ne pozdravljam po gradu zbog velikog broja motora, niti neozbiljne likove bez kacige i u majici na autoputu i sl. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
quasaar 1027 Napisano Avgust 1, 2007 Călător motocicleta, 2361 postova Lokacija: Novi Sad / Mlecni Put Motocikl: Bez... jednog dana ponovo :) Prijavi odgovor kao problematičan Nema lepseg osecaja nego kada , pogotovo, u stranoj zemlji naletis na drugog motorasa koji ti ide u susret i mahne ti! Istog momenta se osetim kao da sam kod kuce, ma gde da se tog trenutka nalazim. Uvek pozdravim ili odpozdravim svakome. Jedini preduslov je da taj neko ima bar kacigu NA GLAVI. Ako bar to nema, od mene nece dobiti cak ni nezainteresovani pogled! A sto se tice ovoga da me neko ne odpozdravi!!! Pa moje misljenje je da taj onda i nije pravi, t.j. nije jedan od NAS, kulturnih, iz stare skole bajkerskog bontona. Ja time ne gubim nista, a on gubi moje postovanje! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Cubric Napisano Avgust 1, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Kada vozim po gradu uglavnom ne pozdravljam (osim one koje poznajem), obicno pored sve guzve ne bih ni stigao da se javim. Na otvorenom putu se uvek pozdravljam, kako stignem (klimanjem glavom, blicom...), i uglavnom mi odpozdrave. (kad sam bio mali, roditelji su me uvek ucili da treba da se javim prolaznicima, kazu to je odraz tvog vaspitanja i kulture, pa ako uzvrate pozdrav, uzvrate...) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aki 86 Napisano Avgust 1, 2007 Super heavyweight, 641 postova Lokacija: Nis Motocikl: BMW F700 GS Prijavi odgovor kao problematičan Ima situacija kada mozzes i da padnesh kada otpozdravljash druge motoriste u nezgodnim situacijama, ali ako su uslovi dobri uvek pozdravim na putu, u gradu redje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 36 Napisano Avgust 1, 2007 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Ma u Beogradu niko ne pozdravlja... Ja dignem levu ruku i budem iskuliran ili me gledaju kao vanzemaljca... Nisam za diskriminaciju ali mislim da se kulturnije ponašaju ljudi sa većim - skupljim motorom (naravno, u većini slučajeva, bez isključivosti). Najviše sam nekulture, zavisti i trkačkih ambicija osetio kod skuteraša kojima je najveći životni uspeh ako u zaletu na semaforu preteknu kultni MZ. Nekada se komšiji smrt krave priželjkivala, sada su to mehanički konji. OK, volim i ja da sašijem Bembaru ali samo kada je murja u pitanju! Na otvorenom putu manje je manjih motora i oni koji su na njima povinuju se pravilima, pisanim i nepisanim a predpostavljam i da zaista pripadaju srcem moto zajednici pa motor i nema neke veze sa tim. Ipak i na žalost, malo ih je. Nekako, onaj koji da velike pare na motor nije sa motorom kupio samo gomilu gvožđa, vuče to i druge stvari, spreman je da se prilagodi, doneo je odluku pa se opredelio za sve to... Mnogo mi je žao što uopšte nemam ovakve stavove i prezirem kriterijum materijalnih vrednosti ali šta ću, imam takva iskustva i sve što sam rekao, rekao sam protiv sebe i svojih uverenja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
daco 11 Napisano Avgust 1, 2007 Svrati ponekad, 274 postova Lokacija: bijeljina i prasnjavi drumovi Prijavi odgovor kao problematičan znaci da i dalje pozdravljam... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...