ALPENGIRL 28 Napisano Septembar 30 (promenjeno) U prolazu, 1 post Lokacija: NOVI SAD Motocikl: u procesu kupovine Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima, ja sam član ovog foruma od 2007. godine ! ali sam konačno i tek sada položila za A2, i u procesu sam kupovine motora. Ako neko želi da mi pomogne sa savetima i predlozima, nek se oseća slobodnim da me kotnaktira, rado ču ceniti svaku pomoć. Imam veliku molbu : da neko ko ima malo slobodnog vremena i dobre volje, a iz Novog Sada je ili okoline, želi da mi pomogne da malo uvežbam i savladam menjač (jer sam polagala na automatiku nažalost, nijedna autoškola u Novom sadu nema motor za A2 sa menjačem), bila bih JAKO JAKO ZAHVALNA. Unapred se radujem budućim vožnjama, druženjima, okupljanjima! Lepa vožnja svima, i jedva čekam da se pridružim. Promenio Septembar 30 član ALPENGIRL 8 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexandra995 7093 Napisano Septembar 30 Drug član, 1681 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Yamaha Fazer FZ6 S2 ABS '08 Prijavi odgovor kao problematičan Dobro nam došla! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 10914 Napisano Septembar 30 Drug član, 2098 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 SE GT '19 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i dobro nam došla! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 11283 Napisano Septembar 30 BJB Maxi Scooter Club, 6881 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: AA500/MT450 Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodošla na ove stranice! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SlobodanBRE 21 Napisano Septembar 30 U prolazu, 0 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Uskoro... Prijavi odgovor kao problematičan Prvo, čestitam na položenom vozačkom! Dobrodošla! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 12417 Napisano Septembar 30 Hronični Motociklopata, 8012 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Frezer 600 Plavi Grom Prijavi odgovor kao problematičan Dobro nam došla 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SikiNs 148 Napisano Septembar 30 Svrati ponekad, 25 postova Lokacija: Ronchi dei Legionari Italia Motocikl: Benelli TRK 702 X Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosla 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nuk 1014 Napisano Septembar 30 Drug član, 879 postova Lokacija: NS Motocikl: Voge SR3, Aprilia Scarabeo 125, Voge DS625X Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodošla! Ja sam rad da izađem u susret, slobodno me kontaktiraj na PP. 4 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markommarko 1539 Napisano Septembar 30 Drug član, 632 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NX 500 Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodošla @ALPENGIRL Videćeš, lako je koristiti manuelno kvačilo, kao na autu. Već posle pola sata biće kao da si na njemu učila i polagala. Koji motor planiraš da kupiš? 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ALPENGIRL 28 Napisano Septembar 30 U prolazu, 1 post Lokacija: NOVI SAD Motocikl: u procesu kupovine Prijavi odgovor kao problematičan Kupila danas evo Hondicu cb500f , jakooo sam sreecna 17 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexandra995 7093 Napisano Septembar 30 Drug član, 1681 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Yamaha Fazer FZ6 S2 ABS '08 Prijavi odgovor kao problematičan pre 35 minuta, ALPENGIRL je napisao: Kupila danas evo Hondicu cb500f , jakooo sam sreecna Nek je sa srećom! Da vidim sa ovim mojim ženama da te ubacim u Viber grupu, ima nas preko 100, sigurno ćeš da nađeš žensko društvo za vožnje. Momci stop... 4 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 8817 Napisano Septembar 30 Ne silazi, 3754 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, sretno. Imam drugaricu u Ns pa ako hoces prosledim kontakt, hoce ona da pomogne. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 10251 Napisano Septembar 30 Ne silazi, 3438 postova Lokacija: Niš; youtube.com/@adv_zivke Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Dobro došla, u zdravlju se vozila! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 10420 Napisano Octobar 1 Ne silazi, 4123 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 1000 Kiklop aka Belka, Sym ST200 aka Robb Prijavi odgovor kao problematičan 9 hours ago, Alexandra995 said: Nek je sa srećom! Da vidim sa ovim mojim ženama da te ubacim u Viber grupu, ima nas preko 100, sigurno ćeš da nađeš žensko društvo za vožnje. Momci stop... Prvo, komšijka, dobro došla Jako mi je drago što sve više i više devojaka viđam u gradu na motorima. Ako negde zapne, i treba neka pomoć, rado ću pomoći.. Nego... 100 žena u Viber grupi.. Sudeći po onoj viber grupi od vrtića u kojoj sam bio sa još 15 mama, 100 žena koje se dopisuju... Ja tako zamišljam pakao 14 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexandra995 7093 Napisano Octobar 1 Drug član, 1681 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Yamaha Fazer FZ6 S2 ABS '08 Prijavi odgovor kao problematičan pre 21 minuta, Andrej_Hotstepper je napisao: Prvo, komšijka, dobro došla Jako mi je drago što sve više i više devojaka viđam u gradu na motorima. Ako negde zapne, i treba neka pomoć, rado ću pomoći.. Nego... 100 žena u Viber grupi.. Sudeći po onoj viber grupi od vrtića u kojoj sam bio sa još 15 mama, 100 žena koje se dopisuju... Ja tako zamišljam pakao I ja sam juče videla jednu ženu na polaganju za A kategoriju. Ej, pa i ja slabo ulazim u grupu... 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markommarko 1539 Napisano Octobar 1 Drug član, 632 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NX 500 Prijavi odgovor kao problematičan Šta je uradila ona iz Vranja, što nije mogla za A da nađe školu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexandra995 7093 Napisano Octobar 1 Drug član, 1681 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Yamaha Fazer FZ6 S2 ABS '08 Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, markommarko je napisao: Šta je uradila ona iz Vranja, što nije mogla za A da nađe školu? Na vezi smo, nije našla školu, svi su je odbili. Ja ne mogu da verujem, iskreno... 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markommarko 1539 Napisano Octobar 1 Drug član, 632 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NX 500 Prijavi odgovor kao problematičan Ccc, neverovatno. Kakva smo mi država... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ALPENGIRL 28 Napisano Octobar 1 U prolazu, 1 post Lokacija: NOVI SAD Motocikl: u procesu kupovine Prijavi odgovor kao problematičan 10 hours ago, RankoBg87 said: Pozdrav, sretno. Imam drugaricu u Ns pa ako hoces prosledim kontakt, hoce ona da pomogne. da, da , naravno. može Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ALPENGIRL 28 Napisano Octobar 1 U prolazu, 1 post Lokacija: NOVI SAD Motocikl: u procesu kupovine Prijavi odgovor kao problematičan 10 hours ago, Alexandra995 said: Nek je sa srećom! Da vidim sa ovim mojim ženama da te ubacim u Viber grupu, ima nas preko 100, sigurno ćeš da nađeš žensko društvo za vožnje. Momci stop... daaa 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mirkos 17 Napisano Octobar 1 Svrati ponekad, 100 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Honda Goldwing 1800 GL Prijavi odgovor kao problematičan Srećnoooooo!!!! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mirkos 17 Napisano Octobar 1 Svrati ponekad, 100 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Honda Goldwing 1800 GL Prijavi odgovor kao problematičan 11 hours ago, ALPENGIRL said: Kupila danas evo Hondicu cb500f , jakooo sam sreecna Honda je Honda, sve ostalo su motori! 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexandra995 7093 Napisano Octobar 1 Drug član, 1681 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Yamaha Fazer FZ6 S2 ABS '08 Prijavi odgovor kao problematičan pre 27 minuta, ALPENGIRL je napisao: daaa Pusti mi poruku na Viber, pa te ubacujem, čim upadneš samo se predstavi. 0604144405 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 10420 Napisano Octobar 1 Ne silazi, 4123 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 1000 Kiklop aka Belka, Sym ST200 aka Robb Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, Alexandra995 said: Na vezi smo, nije našla školu, svi su je odbili. Ja ne mogu da verujem, iskreno... Čekaj, šta?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexandra995 7093 Napisano Octobar 1 Drug član, 1681 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Yamaha Fazer FZ6 S2 ABS '08 Prijavi odgovor kao problematičan pre 8 minuta, Andrej_Hotstepper je napisao: Čekaj, šta?? Da, da... Čak sam pitala drugara iz Vranja za preporuku, i ta škola je odbila... Ne znam, jedino da dođe kod nas u Leskovac, ovde može da bira. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...