Interceptor BP 15862 Napisano Septembar 28 Ne silazi, 1590 postova Lokacija: Južna Bačka Motocikl: Voge 525 DSX,Ex Honda VT750 ACE Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, miki je napisao: ZOBS dozvoljava do 1/6 dužine tovarnog prostora, zbog rasporeda mase, mada nisam čuo za slučaj da nekog cimaju. Jedino možda ako pokušaš da prevezeš bunt armature 12 u gepeku Golfa 2? Nije baš 12m ali vozio sam pre nekih 15 godina bunt armature 6m dužine u kombiju sa tovarnim prostorom 3m. Vozio lokalnim putem oko 10km po mraku što je i bilo najinteresantnije . Oni što su vozili iza mene kažu da i nisam trebao obeležavati jer armatura se vukla po asfaltu i toliko varničila da je izgledalo kao da imam raketni pogon . Ne mislite da ovo podržavam ili savetujem ali muka natera čoveka na svašta. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sharky - Alex 8492 Napisano Septembar 28 Drug član, 2398 postova Lokacija: Beograd-Borča Motocikl: CFmoto 800MT Prijavi odgovor kao problematičan Koliko je uopste pametno da se gurtnama sabijaju amortizeri kada se vezuje motor? da li se tako ostecuju amortizeri ili ne i da li je bolje da se motor veze za tocak, viljuske pa da on radi slobodno u amortizerima? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan_alumiroi 892 Napisano Septembar 28 Zainteresovan, 632 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: CRF 1100 D Prijavi odgovor kao problematičan Sedne vlasnik ili neko slične težine na motor pa se toliko zategnu španeri. Tako bude dovoljno zazegnuto a amorti su opterećeni kao u vožnji. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gliga 7787 Napisano Septembar 28 Advanced Member, 2643 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kove 450 Rally / CF-Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, Sharky - Alex je napisao: Koliko je uopste pametno da se gurtnama sabijaju amortizeri kada se vezuje motor? da li se tako ostecuju amortizeri ili ne i da li je bolje da se motor veze za tocak, viljuske pa da on radi slobodno u amortizerima? To sa sabijanjem ogibljenja je jedini pravi/bezbedan način za transport. Poenta je da sprečiš pomeranje i skakanje. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...