Mariojla 40 Napisano pre 8 sati U prolazu, 2 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Honda CTX700 DCT Prijavi odgovor kao problematičan Ćao ljudi! Treba mi preporuka/savet gde otići da se odradi mali servis za sada, a da mi je negde blizu. Nemam servisnu knjižicu, ali koliko se sećam, radjen je prošle jeseni, kad su zamenjeni lanac i lancanici, i sve što uz to ide. Sad bih da otvorim svoju evidenciju, pa mi treba ko i gde, a da zna i oko DCT filtera šta treba. A i ističe mi registracija za mesec dana, pa bih pred tehnički da ga uradim svakako. Zvala sam MotoBruder, nit se javljaju na telefon, nit odgovaraju na mejl. Hvala vi unapred, nadugačko i naširoko Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6613 Napisano pre 6 sati Svakom po zasluzi, 12509 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan @igorxt, blok 61 NBgd 064-110-8054 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...