piki 20293 Napisano Ponedeljak u 08:16 Ne silazi, 1516 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: Honda Africa CRF 1000 L Prijavi odgovor kao problematičan Glasanje, prisutnost na brojanju, posle 20h svako u svom mestu na ulici sa kukom i motikom da se odbrane brojači i sutra ujutru svi za Bg, jer rik neće objaviti nista nego samo šiptar, a svi znamo sta će objaviti. I to vam je to , da vam pojednostavim pisanije i palamudjenje jer ide od potpuno euforičnog do potpuno defetističkog i gubi se fokus. I da napomenem , motori vise nisu bitni, ostavite ih kući i budite spremni. Ako nas izadje na ulicu kao 15 marta to je gotovo, decu vise nećemo slusati da se povučemo, niti će deca to ponovo traziti. Zajebite malu decu , kučiće, stare majke i slično. Njima tada nije mesto na ulici. Jednostavno. 5 1 10 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
piki 20293 Napisano Ponedeljak u 08:55 Ne silazi, 1516 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: Honda Africa CRF 1000 L Prijavi odgovor kao problematičan Da dodam, jebem ti zivot kad moras da se slozis sa svakom rečju krimosa SLAVIJA INFO (@slavijainfo) • Instagram reel WWW.INSTAGRAM.COM 245 likes, 9 comments - slavijainfo on September 14, 2026: " Medeni otkriva kako Vučić planira najveću izbornu kradju️". 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 23626 Napisano Ponedeljak u 09:17 Integrisan, 9148 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, piki je napisao: I da napomenem , motori vise nisu bitni, ostavite ih kući i budite spremni. Motori su samo sredstvo. Za mobilne timove, ko želi (a i sam sam taj), super su. Za sve drugo, potpuno nebitni. Mi kao grupa, potpuno nebitni. Izaći i 25-og i posle... Ključno. Stvarno ključno. Nemojte mislite drugi će, šetao sam pa šta je bilo, ja jedan ne menjam ništa. Bla bla. Ovog puta jedini izlaz da sve bude mirno i glasovi odbranjeni je brojnost. A jedino mirno može (moje mišljenje, ne bih u polemiku). 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
piki 20293 Napisano Ponedeljak u 09:23 Ne silazi, 1516 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: Honda Africa CRF 1000 L Prijavi odgovor kao problematičan pre 4 minuta, severian je napisao: Motori su samo sredstvo. Za mobilne timove, ko želi (a i sam sam taj), super su da , za vas iz Bg i NS jesu dobra sredstva, ja sam gledao iz ugla nas provincijalaca, nama ne treba, vijaćamo ih peške 2 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vaske4s 3551 Napisano Ponedeljak u 10:13 (promenjeno) Drug član, 1063 postova Lokacija: Novi Beograd,Blok 63 Motocikl: Yamaha R1 Prijavi odgovor kao problematičan Mnogo je ovde pisanja o 25.10. koji ce svakako biti najvazniji datum, tada ce svako morati da odradi svoj deo i onoliko koliko moze shodno svom karakteru...naslov teme je 25.10. i jasno je da je to dan kada ce sve kulminirati, ali ne treba izostaviti iz vida, naprotiv, do tog dana ima jos mnogo, mnogo vremena i treba napraviti jos mnogo, mnogo, mnogo koraka koji taj dan treba da nam olaksaju (ili daleko bilo, otezaju)....ne mozemo cekati taj dan i da 15 godina pasivnosti ili veoma, veoma slabe aktivnosti pojedinaca, pretvorimo u toliku kineticku energiju u danu, da se ne moze zaustaviti ovaj talas...svakog sata i dana je potrebno dodavati ''gas'' da bi ''top speed'' bio onakav kakav treba u trenutku kada je to najvaznije...da se jos malo posluzimo moto terminologijom, ne dobija se trka u jednoj krivini, pa ni u jednom krugu...svaka je vazna, cak i ako u nekoj napravis gresku, ima ih jos dosta da tu gresku kompenzujes da bi na kraju prosao kroz cilj na mestu na kom zelis da budes...tako da, ajmo krivinu po krivinu, svaki sat je krivina bliza kraju kruga, a svaki dan krug blize cilju...bez straha i pametno ... Promenio Ponedeljak u 10:27 član Vaske4s 8 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jack Daniels 618 Napisano Ponedeljak u 19:47 Svrati ponekad, 177 postova Lokacija: Batajnica Motocikl: BMW F650gs Prijavi odgovor kao problematičan Evo,danas smo otpratili glasove do RIK-a.Bilo je prelepo.Jedan korak je učinjen,sledi teži deo.Do pobede 9 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
max80 3736 Napisano Ponedeljak u 20:28 Drug član, 861 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Tracer 7 na drumu, Katana i Fazer u srcu Prijavi odgovor kao problematičan 11 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kkovic 831 Napisano Ponedeljak u 23:26 Drug član, 199 postova Lokacija: NBG Motocikl: TBD Prijavi odgovor kao problematičan On 13. 9. 2026. at 19:53, Marko05 je napisao: У целој Србији је лоше, не зато што је он на власти, него што су око њега сви неспособни, класична мантра просечног ћација. U principu jeste mantra takva ali je on postavljao imbecile svuda namerno da bi sve sjebali. To sada više nije bitno ali nerealno je da direktor epsa ne bude inženjer, da niko ne zna da napravi bezbedan tunel ili prostiji građevinski objekat. Razumem da mora da ima imbecile da bi opstao na vlasti ali negde mora biti neko ko ima adekvatno znanje i može da upravlja kompleksnim sistemima. On 13. 9. 2026. at 20:11, Marko05 je napisao: Излазност од 80-85% њега руши без обзира на сву крађу. 85% čega? Znaš da na biračkom spisku ima više imena nego punoletnih građana u Srbiji, znaš i ko ih je upisivao… Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 25269 Napisano pre 18 sati Integrisan, 8218 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Kwikasfuki 600 Prijavi odgovor kao problematičan Daj boze da bude 70%. Mislim da je to maksimala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ser 9716 Napisano pre 17 sati -, 2022 postova Motocikl: / Prijavi odgovor kao problematičan Da jebote, u birackom spisku je upisano 6.7 i nesto miliona, a 6.5m ukupan broj stanovnika 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 5222 Napisano pre 17 sati Drug član, 3184 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X, SVT650X...VOGE DS900X Prijavi odgovor kao problematičan On 14. 9. 2026. at 8:17, severian je napisao: Najvažnija poruka, po mom mišljenju, je izaći i glasati. I onda izaći i braniti rezultat. Koliko treba puta izaći. Nije svako za ostalo, ko jeste bravo, ali za ova dva... moraće baš svako. I neće niko osim vas, nas svih. Zaista će morati svako da mrdne pozadinu. To je poruka. Jer, ako rezultat bude branilo milion ljudi na ulici, biće sve mirno, a jedan čovek biće na jednom malom avionu za UAE. Meni je nekako važniji taj ''dan posle'' odlaska tog aviona. Nekako stičem utisak da ćemo nakon toga (ako uopšte dođe do tog scenarija) imati pun k...ufer problema koji će nas jedan za drugim opaljivati po glavama a neće imati veze sa ovim trenutnim. Zaista mislim da će nakon ovog biti još gore jer u suštini mi nemamo nikog adekvatnog jer će svaki sledeći biti sličan. Možda zvučim nenormalno ali moje neko iskustvo i trenutno osećaj mi govori da mi kao nacija nismo ni u najavi spremni na suštinsku promenu iz korena. A i da jesmo ta promena podrazumeva nekoliko generacija da zagine zarad onih budućih a to znači opasne promene koje uključuju bolne procese. Nekako to ne vidim ni kod studenata na žalost. Želja je tu ali suštinski to treba da pokrenu stariji jer ta deca manjkaju u životnim iskustvima što je logično. Koliko zadovoljstvo ide u pravcu skidanja ovog trenutnog toliko se sve srozava spoznajom da nema tu suštinski boljitka. Kao što sam ranije pisao...Kurta i Murta... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 25269 Napisano pre 17 sati Integrisan, 8218 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Kwikasfuki 600 Prijavi odgovor kao problematičan Tužilac Marković: Nije upotrebljen zvučni top 15. marta, svi učinioci će biti procesuirani, niko se neće izvući N1INFO.RS Zamenik glavnog javnog tužioca u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu Miodrag Marković izjavio je za RTS da je tužilaštvo prikupilo veliki broj dokaza na osnovu k Zasto SNS reciklira pricu o zvucnom topu sada? Sta se sprema? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Interceptor BP 15696 Napisano pre 16 sati Ne silazi, 1552 postova Lokacija: Južna Bačka Motocikl: Voge 525 DSX,Ex Honda VT750 ACE Prijavi odgovor kao problematičan pre 9 minuta, mick je napisao: Meni je nekako važniji taj ''dan posle'' odlaska tog aviona. Nekako stičem utisak da ćemo nakon toga (ako uopšte dođe do tog scenarija) imati pun k...ufer problema koji će nas jedan za drugim opaljivati po glavama a neće imati veze sa ovim trenutnim. Zaista mislim da će nakon ovog biti još gore jer u suštini mi nemamo nikog adekvatnog jer će svaki sledeći biti sličan. Možda zvučim nenormalno ali moje neko iskustvo i trenutno osećaj mi govori da mi kao nacija nismo ni u najavi spremni na suštinsku promenu iz korena. A i da jesmo ta promena podrazumeva nekoliko generacija da zagine zarad onih budućih a to znači opasne promene koje uključuju bolne procese. Nekako to ne vidim ni kod studenata na žalost. Želja je tu ali suštinski to treba da pokrenu stariji jer ta deca manjkaju u životnim iskustvima što je logično. Koliko zadovoljstvo ide u pravcu skidanja ovog trenutnog toliko se sve srozava spoznajom da nema tu suštinski boljitka. Kao što sam ranije pisao...Kurta i Murta... Ne želim da verujem da misliš kao što zvuči ovo napisano. I da, biće gore i biće mnogo novih problema koji su gurani pod tepih i veštački održavan privid normalnog stanja. Ko misli drugačije živi u paralelnom svetu ali jednom se mora prelomiti i krenuti od početka. Da li će biti snage i volje na nama je a da će biti teško tu ne treba imati sumnje. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 23626 Napisano pre 16 sati Integrisan, 9148 postova Prijavi odgovor kao problematičan Dodao bih, mada se slažem sa svakim slovom, kako sastav studentske liste ustvari uliva veliki optimizam i poverenje. Lista je zaista, zaista dobra. Veliku su odgovornost preuzeli na sebe ti ljudi, ali mislim da su je svesni i da veoma umeju. Zaista ima puno i strasti i kompetencije na toj listi. 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 5222 Napisano pre 16 sati Drug član, 3184 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X, SVT650X...VOGE DS900X Prijavi odgovor kao problematičan pre 4 minuta, Interceptor BP je napisao: Ne želim da verujem da misliš kao što zvuči ovo napisano. I da, biće gore i biće mnogo novih problema koji su gurani pod tepih i veštački održavan privid normalnog stanja. Ko misli drugačije živi u paralelnom svetu ali jednom se mora prelomiti i krenuti od početka. Da li će biti snage i volje na nama je a da će biti teško tu ne treba imati sumnje. Ma to gore se podrazumeva jer da bi bilo bolje mora biti lošije. Samo imam dozu predustrožnosti i nekog za mene opravdanog straha jer sam imao prilike da doživim sve ovo ranije par puta. A kako nas istorija uči da se ista ponavlja...izvlačim zaključke šetnjom ulicama grada kad vidim šta se oko mene događa. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 5222 Napisano pre 16 sati Drug član, 3184 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X, SVT650X...VOGE DS900X Prijavi odgovor kao problematičan Upravo sada, severian je napisao: Dodao bih, mada se slažem sa svakim slovom, kako sastav studentske liste ustvari uliva veliki optimizam i poverenje. Lista je zaista, zaista dobra. Veliku su odgovornost preuzeli na sebe ti ljudi, ali mislim da su je svesni i da veoma umeju. Zaista ima puno i strasti i kompetencije na toj listi. Brate moj...ja ti mogu reći oko struke...kardiolozi nikako nisu ljudi za bilo kakav vid vođstva ne bih da elaboriram jer nemam vremena. Ako kažem da radim direktno sa njima, veruj mi ti ljudi su prilično opičeni i nikako nisu za vođenje velikih sistema. To su ljudi gori od ovih sadašnjih Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 23626 Napisano pre 16 sati Integrisan, 9148 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pa baš i nije lider. Namerno je on izbačen na vrh liste, a ne neko jako ime, kako bi se pokazalo da lidera nema. Ne razmišljaj u tim kategorijama. Ja prvi sam bio vrlo skeptičan prema tome kako će lista izgledati. Ali, zaista izgleda dobro. Skidam kapu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 23626 Napisano pre 16 sati Integrisan, 9148 postova Prijavi odgovor kao problematičan pre 5 minuta, mick je napisao: To su ljudi gori od ovih sadašnjih A, ovo se duboko ne slažem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 5222 Napisano pre 16 sati (promenjeno) Drug član, 3184 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X, SVT650X...VOGE DS900X Prijavi odgovor kao problematičan pre 11 minuta, severian je napisao: Pa baš i nije lider. Namerno je on izbačen na vrh liste, a ne neko jako ime, kako bi se pokazalo da lidera nema. Ne razmišljaj u tim kategorijama. Ja prvi sam bio vrlo skeptičan prema tome kako će lista izgledati. Ali, zaista izgleda dobro. Skidam kapu. Ma realno lista je u ovom trenutku nebitna, meni je važno ono što ide nakon te liste. Ovo što su studenti recimo izbacili vezano za zdravstvo...veruj mi nema blage veze sa vezom. A oko kardiologa...videćeš. Svakako neka ide ka promeni ali 12 meseci nakon promena možemo da se osvrnemo. Ti to verovatno gledaš iz ugla pacijent/lekar ili si se konsultovao sa nekim iz struke pa si stekao određen stav što je ok. Ja ti govorim iz direktnog profesionalnog kontakta. Hirurzi, kardiolozi, anesteziolozi su posebna fela ljudi koji da bi bili takvi moraju biti u glavama drugačiji jer oni bukvalno drže život u svojim rukama...dakle bukvalno. Da li ti je poznat neko sa takvim karakteristikama (da ne bude zabune ne mislim na bilo kog čoveka na kugli zemaljskoj ). Prosto ti ljudi su sami po sebi ekscentrici i opasni rudari u svojim strukama, radni konji koji nemaju baš mnogo takta i živaca za stvari koje ih se ne tiču pa u skladu sa tim ide i kratak fitilj sa određenom vrstom ponašanja. Kažem...da sačekamo da vidimo pa da prodiskutujemo nemam naravno ništa protiv u ovom trenutku sve je bolje nego ovo. Samo mi je u glavi taj problem Kurta-Murta. Promenio pre 16 sati član mick Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 11091 Napisano pre 16 sati BJB Maxi Scooter Club, 6845 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: AA500/MT450 Prijavi odgovor kao problematičan Najvažniji posao udbe od raspada SFRJ je da se ostane na tekovinama iste: Da bi isti vladali unedogled, ključni zadatak je bio ubediti svekoliko srBstvo "da su svi isti" i da promene ne donose ništa. Čista LAŽ toliko puta dokazana u istoriji. Ubedjen sam da Srbija ulazi u novo, bolje i svetlije poglavlje svoje istorije! Neka sam naivan, to je moje pravo... 7 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 7830 Napisano pre 16 sati Drug član, 1697 postova Lokacija: Ужице Motocikl: CF Moto 450MT Prijavi odgovor kao problematičan Шта после...? Само да ми дође то после и све ћу лакше. Свако у свом домену, у складу са својим могућностима... на локалу и шире. По мени је битно да ова група људи успостави неке системе вредности, норме, правила у свим сферама. Лично сам спреман наредних десет година да живим на води и хлебу, ако ће нам те једанаесте бити иоле боље. Ми, Ужичани, се на локалу озбиљно спремамо за све што доносе ове промене. Ради се на плановима, идејама, лустрацији, одговорности... идеја постоји а и људи за реализацију. Мислим да је кључно да свако своје своје двориште на локалу почисти да би се покренули даље као народ и држава. 7 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 5222 Napisano pre 16 sati Drug član, 3184 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X, SVT650X...VOGE DS900X Prijavi odgovor kao problematičan pre 4 minuta, alexanto je napisao: Najvažniji posao udbe od raspada SFRJ je da se ostane na tekovinama iste: Da bi isti vladali unedogled, ključni zadatak je bio ubediti svekoliko srBstvo "da su svi isti" i da promene ne donose ništa. Čista LAŽ toliko puta dokazana u istoriji. Ubedjen sam da Srbija ulazi u novo, bolje i svetlije poglavlje svoje istorije! Neka sam naivan, to je moje pravo... Uhhh ne znam šta da ti kažem. Meni je u glavi 9. Mart, 5. Oktobar i sve između toga. Pa od tog Oktobra do današnjeg dana. Eto u tih 30 kusur godina...svi bejahu isti zar ne? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 23626 Napisano pre 16 sati Integrisan, 9148 postova Prijavi odgovor kao problematičan Razumem da ti tako liči, to je tvoje pravo na kraju krajeva, ali objektivno - ni blizu. A pogotovo ova lista, nema nikakve veze ni sa tim koji nisu bili isti. Ako smo ikada imali šansu za reset, sada je ta šansa. Čak mnogo bolja nego za Djindjica... 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Interceptor BP 15696 Napisano pre 16 sati Ne silazi, 1552 postova Lokacija: Južna Bačka Motocikl: Voge 525 DSX,Ex Honda VT750 ACE Prijavi odgovor kao problematičan Pa baš i ne. Ali previše je oportunista i ne samo u politici već i u narodu. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DigitalShaman 58 Napisano pre 16 sati U prolazu, 26 postova Lokacija: Vladimirci Motocikl: Moto Morini Atrhike 450 Prijavi odgovor kao problematičan Duboko urezan kult ličnosti, večito potrban mesija koji vodi stado... a kad ne valja onda je kurta-murta i ćuti može i gore, e pa može i bolje, nije poenta da li će doći kurta ili murta poenta je u tome da može, treba, i mora da se menja vlast a ne da jedni te isti sede u skupštini 40 godina. 1 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...