KoleD 531 Napisano Sreda u 16:23 Svrati ponekad, 346 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Suzuki Bandit GSF 650; BMW F800 GT Prijavi odgovor kao problematičan @Bojan_Jgd Ovde ima dobrog materijala za @Влајко i onu temu sa mapama. Ako ti nije teško bilo bi dobro da se upiše. Poslato sa BRP-NX1M pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan_Jgd 2600 Napisano Četvrtak u 07:55 Drug član, 1713 postova Lokacija: Jagodina,Serbia Prijavi odgovor kao problematičan Zaboravio sam još jednu stvar. Vozači u Bugarskoj. Iskustvo nam je super pozitivno. Čim primete motor pomeraju se blago desno da možete da ih obiđete. Uglavnom svako na otvorenom putu a u gužvama obavezno. Ovakvo mi je iskustvo i u Albaniji (Tirani) jedino što Albanci imaju taj fazon da pretiču iako mu ideš u susret i ablenduju da ti daju do znanja da preticanje završavaju. Tako da je meni utisak da su naši vozači najgori po tom pitanju. Valjda neka frustracija ili šta li....ono...."sad sam jači i nema ti da prođeš". Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...