xpetronije 186 Napisano Ponedeljak u 17:09 Svrati ponekad, 229 postova Lokacija: Lozanj, Gornji Milanovac Motocikl: Yamaha Diversion 900, Kawasaki ZZR 250, Yamaha YZF600R Thundercat, Ninja ZX9R Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam samo zašto su izvedene ove dve žice koje su bile na plus klemi, ne znam jel to treba tako... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
icecool 684 Napisano Ponedeljak u 17:21 Zainteresovan, 511 postova Lokacija: Hamburg Motocikl: Kawasaki ZX9R- Honda XL 1000 V Varadero Prijavi odgovor kao problematičan Nije sigurno da oba idu na plus.Jedan kabel za zvucnike je obeležen plavim a drugi crvenim.Ko zna šta je umetnik hteo ovim reći. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
xpetronije 186 Napisano Ponedeljak u 18:19 Svrati ponekad, 229 postova Lokacija: Lozanj, Gornji Milanovac Motocikl: Yamaha Diversion 900, Kawasaki ZZR 250, Yamaha YZF600R Thundercat, Ninja ZX9R Prijavi odgovor kao problematičan Ne znan, oba su bila na plusu kad sam ga kupio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
icecool 684 Napisano Ponedeljak u 18:25 Zainteresovan, 511 postova Lokacija: Hamburg Motocikl: Kawasaki ZX9R- Honda XL 1000 V Varadero Prijavi odgovor kao problematičan Razumem Te, ali nemogu ništa pametno reći jer nepoznajem taj regler.Treba nam neko ko zna o čemu tu pričamo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
xpetronije 186 Napisano Ponedeljak u 18:27 Svrati ponekad, 229 postova Lokacija: Lozanj, Gornji Milanovac Motocikl: Yamaha Diversion 900, Kawasaki ZZR 250, Yamaha YZF600R Thundercat, Ninja ZX9R Prijavi odgovor kao problematičan Ide ujutru Žiki, pa videćemo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...