djo 126 Napisano pre 22 sati Svrati ponekad, 128 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: xjr 1200,X cape 700 Prijavi odgovor kao problematičan Kupio sam nedavno novi motor i dok su mi davali papire u salonu su mi na to skrenuli pažnju. U nekim opštinama(tj.Sup-ovima) na papiru sa karakteristikama mora da piše broj osovina 0,a u nekim 2. Tako da sam dobio dva papira,na jednom piše 0 a na drugom 2,pa koji bude trebao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasa.93 3183 Napisano pre 21 sati Drug član, 1402 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha Tracer 700 Traveler 2 Prijavi odgovor kao problematičan Kad te budu pitali koliko osovina ima, ti ima kažeš lepo: “Koliko vam treba?” Daš im posle taj papir koliko traže i to je to. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slobasuper9 3423 Napisano pre 21 sati Drug član, 1283 postova Lokacija: Beograd Motocikl: NEMAM Prijavi odgovor kao problematičan U COC-u piše 2 i tako treba da bude u reg istracionoj i potvrdi o saobraznosti. Makar ih ja sve tako radim. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jovan Ristic 6567 Napisano pre 21 sati Ne silazi, 5342 postova Lokacija: Srbija, Padej Motocikl: Honda VTR1000SP1 (Službeni), Suzuki SV650S, Tomos T15SL, Tomos T011, Tomos APN4 Prijavi odgovor kao problematičan To je neki debil napisao definiciju da je osovina samo ako sa obe strane ima točak. Pošto motocikli nemaju točak na oba kraja osovine, onda nema osovina Zamisliste sad zaprepašćene tog genija kada mu se skine poluosovina od auta i pokaže da nema na oba kraja točak. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 7308 Napisano pre 21 sati Ne silazi, 5246 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan A koliko onda ima tricikl? 0, 1, 2 ili 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
iksde 51 Napisano pre 21 sati U prolazu, 66 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Piaggio free, NX500 Prijavi odgovor kao problematičan Pa polusovina bi tehnički trebala da bude vratilo. Tako da auto ima dve osovine kao i motor ili jednu sa dva točka... uglavnom tricikl tek pravi pometnju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MarkoMoto 904 Napisano pre 21 sati Zainteresovan, 520 postova Prijavi odgovor kao problematičan pre 12 minuta, Jovan Ristic je napisao: Zamisliste sad zaprepašćene tog genija kada mu se skine poluosovina od auta i pokaže da nema na oba kraja točak. A kad mu se skine ovaj misticni deo od motocikla? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djo 126 Napisano pre 21 sati Svrati ponekad, 128 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: xjr 1200,X cape 700 Prijavi odgovor kao problematičan U Batajnici,gde sam kupio motor,na potvrdi o saobraznosti treba da piše 0 a u N.Sadu traže da piše 2. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 7308 Napisano pre 21 sati Ne silazi, 5246 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam već jednom morao da menjam saobraćajnu, ima već nekoliko god. od tad, sa 0 na 2. Naknadno su se kao setili u MUP. O svom trošku naravno. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slobasuper9 3423 Napisano pre 20 sati Drug član, 1283 postova Lokacija: Beograd Motocikl: NEMAM Prijavi odgovor kao problematičan pre 38 minuta, djo je napisao: U Batajnici,gde sam kupio motor,na potvrdi o saobraznosti treba da piše 0 a u N.Sadu traže da piše 2. Na potvrdi treba da piše 2 pošto u COC-u ima 2 osovine. Ima i međuosovinski razmak kao i maksimalna masa i osovinsko opterećenje (za osovine 1 i 2). Automobil takođe ima 2 osovine samo je broj točkova 4 a kod motocikla 2. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JoeD 875 Napisano pre 19 sati (promenjeno) Drug član, 698 postova Lokacija: Niš Motocikl: Honda VFR800 FI Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, boza_kg said: Ja sam već jednom morao da menjam saobraćajnu, ima već nekoliko god. od tad, sa 0 na 2. Naknadno su se kao setili u MUP. O svom trošku naravno. ja sam dva puta tako Jednom dve osovina, jedniom nula Ili kontra. pre nekih 6-7 godina Promenio pre 19 sati član JoeD 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...