Vitez Koja 341 Napisano Petak u 21:08 Zainteresovan, 218 postova Lokacija: Selevac Motocikl: F800GS Prijavi odgovor kao problematičan Koliko si visok? Ja sam nekih 173-5cm i kad sam seo na Adv od drugara bogme, jedva sam prstima dotakao pod Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
malitomic 2634 Napisano pre 18 sati Drug član, 1471 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lanac, kaiš, kardan Prijavi odgovor kao problematičan Pre 10 sati, Vitez Koja je napisao: Koliko si visok? Ja sam nekih 173-5cm i kad sam seo na Adv od drugara bogme, jedva sam prstima dotakao pod Ima me oko 168cm visine Motor je dosao sa Touratech niskim sedistem dok bi sa fabrickim bilo ogromnih problema. Ovako sa obe noge prstima hvatam pod, a kad sednem na pola dupeta skoro celo mi je stopalo na zemlji, a drugo visi u vazduhu. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bobni 850 Napisano pre 3 sati Zainteresovan, 669 postova Lokacija: Nis Motocikl: Apn 6 Prijavi odgovor kao problematičan @malitomicjel odgovara za coveka visne 190 cm? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
malitomic 2634 Napisano pre 2 sati Drug član, 1471 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lanac, kaiš, kardan Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, Bobni je napisao: @malitomicjel odgovara za coveka visne 190 cm? Naravno. Kapiram da bi svi preko 180cm mogli i sa normalnim sedistem da voze Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...