malitomic 2571 Napisano juče u 09:03 Drug član, 1470 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lanac, kaiš, kardan Prijavi odgovor kao problematičan Na prodaju moje lepi zeleni Versys Kupio sam nesto preko, za sta sam gotovo siguran da mi nece odgovarati, pa da probam da prevarim sebe i ostavim ga ako prodam Versys. Glupo zar ne, pa jeste, sta da radim Versys sam uvezao iz Ch prosle godine sa 4666km, a sad je na nekih 8500km. Uradio mu odmah mali servis sa zamenom svih tecnosti i filtera, a pre oko 1500km zamenio ponovo ulje i f.ulja. Versys je dosao sa lepom originalnom opremom - Kofer sa nosacem(Givi V47) - Povisen vizir - Centralni sender - Originalno nisko gel sediste - Crash pad zastite motora i jos par sitnica Od kad je kod mene i ja sam dodao par meni korisnih sitnica -Stitnike rucki (kina) - Rajzer volana Sw Motech -Maglenke Bmw org idu na nove modele 1250/1300gs 900/1000Xr - 12v usb - Podmazivac lanca (kopija Kobra Nemo) Motor je spusten i pozadi (sertifikovani blok za zadnju viljusku), i napred, propustanjem stapova kroz trouglove. Bez problema ga vozim ja koji sam ispod 170cm, dok bi podizanjem to bio motor i za vozace 'normalne' visine Od ulaganja, trebalo bi promeniti gume, jos uvek su fabricke na njemu, i regiatracija koja ce biti u Septembru. Mehanicki je perfektan, dok estetski ima par tackica sa obe strane od izvrtanja u mestu Za sad par slika sto ih imam u telefonu, a ako se smislim i dam redovan oglas bice i detaljnih fotki Cena za forum 6000e 0604421566 Milan 9 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zoleprole 130 Napisano juče u 09:50 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: Kać Motocikl: Kawasaki EN500 Prijavi odgovor kao problematičan I koja je sad visina sedišta? Mada i godina proizvodnje bi možda značila nešto potencionalnim kupcima. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasa.93 3181 Napisano juče u 09:53 Drug član, 1401 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha Tracer 700 Traveler 2 Prijavi odgovor kao problematičan Godina proizvodnje piše u naslovu - 2018. 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
malitomic 2571 Napisano juče u 10:18 Drug član, 1470 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lanac, kaiš, kardan Prijavi odgovor kao problematičan pre 24 minuta, zoleprole je napisao: I koja je sad visina sedišta? Mada i godina proizvodnje bi možda značila nešto potencionalnim kupcima. Samo sediste je od fabrickog nize 2,5cm cini mi se, pa jos oko 3 cm dole na viljuske, dodje na oko 5-6cm nize od fabrike koja je 86cm valjda, ispravite ako neko zna, sedim na WC šolji Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zoleprole 130 Napisano juče u 11:06 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: Kać Motocikl: Kawasaki EN500 Prijavi odgovor kao problematičan 84 cm je fabrički, izvinjavam se nisam primetio godinu u naslovu. Znači sad je sedište 78-79, koliko si ispod 170 i kako sad dodiruješ nogama zemlju? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
malitomic 2571 Napisano juče u 11:36 Drug član, 1470 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lanac, kaiš, kardan Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, zoleprole je napisao: 84 cm je fabrički, izvinjavam se nisam primetio godinu u naslovu. Znači sad je sedište 78-79, koliko si ispod 170 i kako sad dodiruješ nogama zemlju? Ne stojim punim stopalima , ali se osecam sasvim sigurno. Visine sam, iako se nisam merio deceniju bar, oko 168cm. Nadjoh negde da su te visine bili Brus Li, sad, Lionel Mesi, a boga mi i i topdžija Ron Džeremi 1 6 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 17445 Napisano juče u 12:03 Drug član, 1992 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan Na koga si ti od pomenute trojice povukao? 1 4 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
malitomic 2571 Napisano juče u 13:47 Drug član, 1470 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lanac, kaiš, kardan Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, bajker71 je napisao: Na koga si ti od pomenute trojice povukao? Na ovog poslednjeg nisam sugurno 6 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boxi87 153 Napisano pre 9 sati BJB Maxi Scooter Club, 156 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW F650GS 2005 Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam čoveka lično @malitomic ali sam kupio F650GS koji je on uvezao, pretresao, servisirao i posle nekog vremena prodao Darku (ne znam nik na forumu) a on meni... Sudeći po stanju motora i Darkovoj priči rekao bih da je @malitomic ozbiljna picajzla i ovim putem želim da mu se zahvalim na dobrom motoru i dam preporuku za kupivinu! 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bobni 736 Napisano pre 7 sati Zainteresovan, 582 postova Lokacija: Nis Motocikl: Apn 6 Prijavi odgovor kao problematičan Jbg gde si bio na prolece,lep motor i mnogo lepa boja.srecna prodaja 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
malitomic 2571 Napisano pre 7 sati Drug član, 1470 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lanac, kaiš, kardan Prijavi odgovor kao problematičan @Boxi87 Hvala drug, ali je ipak glavni ' krivac' sto si ti kupio dobar motor upravo Dare @eGoooD. On je njega imao dosta duze od mene i bas se lepo naputovao. Nedavno smo se i culi pa mi je rekao da si imao nekakvu nezgodu sa motorom pa se i nadam da je sve ok. Svako dobro Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...