Kizat 9 Napisano pre 16 sati U prolazu, 2 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Voge 300ac Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima, Da se predstavim i ja iako sam pre par godina ostavljao komentare za moj električni Super soco cux. Ja sam Zoran sa Novog Beograda, pratim forum godinama, ali tek sad položio A kategoriju i kupio Voge 300ac. Električni skuter vozim od 2022. i šta god rekli meni je super korisna stvarčica, ali ipak sam uvek hteo da kupim 'pravi motor'. Eto i jedne sličice novog motora. 4 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 17541 Napisano pre 15 sati Integrisan, 8676 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Dobro došao Vidi da ne voziš baš u plažnoj opremi. Stopala na nogostupima nemoj da ti vise nego se osloni tu negde iza prstiju. Srećno! 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 10249 Napisano pre 15 sati Drug član, 2005 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer, Kawasaki Versys 1000 SE GT Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i dobro nam došao! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kizat 9 Napisano pre 15 sati U prolazu, 2 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Voge 300ac Prijavi odgovor kao problematičan pre 11 minuta, Alekre je napisao: Dobro došao Vidi da ne voziš baš u plažnoj opremi. Stopala na nogostupima nemoj da ti vise nego se osloni tu negde iza prstiju. Srećno! Sve se slažem! Ovo je bilo kad sam probao motor. Sutra idem da kupujem opremu. Hvala na savetima! 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Paf 942 Napisano pre 4 sati Svrati ponekad, 118 postova Lokacija: Zadar Motocikl: V-Strom 1000 XT Prijavi odgovor kao problematičan Podsjećaš me na mene, nekad sam ja vrtio te Puchove,automatike,biciklete,motorice,a uvijek sam htjeo nešto bolje, većei tako prva stigla Jawa 350 sport twin, pa 3 V-Stroma 650 promjenio, te sad na V-Stromu 1000XT.,jesam na penzione motoru,al mi je legao i uživam to želim i tebi...pozdrav gdje god bio... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markommarko 1258 Napisano pre 3 sati Zainteresovan, 525 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NX 500 Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodošao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SikiNs 122 Napisano pre 3 sati U prolazu, 25 postova Lokacija: Ronchi dei Legionari Italia Motocikl: Benelli TRK 702 X Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...