Kizat 7 Napisano pre 6 sati U prolazu, 2 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Voge 300ac Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima, Da se predstavim i ja iako sam pre par godina ostavljao komentare za moj električni Super soco cux. Ja sam Zoran sa Novog Beograda, pratim forum godinama, ali tek sad položio A kategoriju i kupio Voge 300ac. Električni skuter vozim od 2022. i šta god rekli meni je super korisna stvarčica, ali ipak sam uvek hteo da kupim 'pravi motor'. Eto i jedne sličice novog motora. 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 17539 Napisano pre 6 sati Integrisan, 8675 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Dobro došao Vidi da ne voziš baš u plažnoj opremi. Stopala na nogostupima nemoj da ti vise nego se osloni tu negde iza prstiju. Srećno! 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 10244 Napisano pre 6 sati Drug član, 2003 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer, Kawasaki Versys 1000 SE GT Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i dobro nam došao! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kizat 7 Napisano pre 6 sati U prolazu, 2 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Voge 300ac Prijavi odgovor kao problematičan pre 11 minuta, Alekre je napisao: Dobro došao Vidi da ne voziš baš u plažnoj opremi. Stopala na nogostupima nemoj da ti vise nego se osloni tu negde iza prstiju. Srećno! Sve se slažem! Ovo je bilo kad sam probao motor. Sutra idem da kupujem opremu. Hvala na savetima! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...