Jump to content

Moto Zajednica

Ukraden motor Honda CBF1000

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 214 postova
  • Motocikl: Yamaha FZ8
50 minutes ago, Pevac said:

Pa mnogo bi manje krali kad bi znali da mogu zivot da izgube. Da ostanu vise njih pored onoga sto kradu drugi ne bi tako olako isli

Ne postoji država na ovoj planeti (uključujući i taj famozni SAD na koju se svi pozivaju, a pod utiskom Holivudskih filmova) gde možeš bez posledica da ubiješ čoveka da bi zaštitio materijalnu imovinu.

Ako ćeš da upucavaš nekoga zbog auta ili motora, slobodan si da to uradiš i sada, snosićeš jednake posledice i u Srbiji kao da si i u Teksasu, nema nikakve razlike.

Promenio član Danko
  • Sviđa mi se 1
  • Podržavam 2

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Andragog, 5808 postova
  • Motocikl: MV AGUSTA 1000 EXC450

Nije krađa, pozajmica, tako nazivaju... 😐

Promenio član srbac
  • Sviđa mi se 1

• Integrisan, 7919 postova
  • Motocikl: Kwikasfuki 600
1 hour ago, Danko said:

Ne postoji država na ovoj planeti (uključujući i taj famozni SAD na koju se svi pozivaju, a pod utiskom Holivudskih filmova) gde možeš bez posledica da ubiješ čoveka da bi zaštitio materijalnu imovinu.

Ako ćeš da upucavaš nekoga zbog auta ili motora, slobodan si da to uradiš i sada, snosićeš jednake posledice i u Srbiji kao da si i u Teksasu, nema nikakve razlike.

Sve jasno ali ne bih mnogo plakao za lopovom.

Cak bih i voleo da vidim ucmekanog lopova.

• Podržavam 1

• Malinar u pokusaju, 1916 postova
  • Motocikl: piaggio x9 amalfi, triumph tiger 1050
On 10. 7. 2026. at 20:31, Pedja Ča je napisao:

za tog drugog ne znam...ali za ovog sam siguran da nisu znali od koga kradu...jer da jesu sigurno ga nebi pipnuli...Takvu imam informaciju...ogroman razlog vise da ih ni slucajno ne uhvate...jer ako ih uhvate najmanji problem ce im biti policija i sud...Toliko.

Ovo me podsetilo na priču o mom komšiji, s kraja osamdesetih, početkom devedesetih je vozio mazdu 323F koju su mu ukrali ispred zgrade. Naime komša je bio jedan od jačih mafioza u Kragujevcu, svi koji su odrasli u KGu su čuli za njega, jednostavno je poznat i držao je pola grada, lokali, klubovi,... Uvek dobar auto imao. Što je najjače, da su znali da je njegov auto, ne bi ni pomislili da ga ukradu, nego nisu znali jer je tih dana promenio kola (sa bmw kockice prešao na tu mazdu 323).

Elem drpe je jednu noć i odmah sutra pokušaju da je prodaju liku koji je prepozna, odmah im je rekao da se pomole Bogu da prodju samo sa jačim batinama. Ove uhvati panika ne znaju šta da rade, još skakali po haubi, sjebali je. Ostave oni auto negde u gradu i reše da se naprave ludim, ovaj naravno sazna, nahvata ih i celu ekipu pokrivi od batina. I uzme im još 2 takve nove mazde u parama.

Promenio član milomir22
  • Sviđa mi se 1
  • Haha 2

• Zainteresovan, 507 postova
  • Motocikl: Tomos Automatik 50, Peugeot Ludix 50, piaggio fly 150, Honda SW 400, Honda CBF 1000
10 hours ago, Danko said:

Ne pucas ti zbog auta ili motora, nego sto ti je zivot ugrozen. Kad ti je motor u garazi zakljucan ili u dvoristu zakljucan, tu vecinom imas jos zastite, psa koji laje ali nijne dostupan lopovu da ga povredi, tu ti je kao alarm, onda svetla na senzor, dojava na mobilni, ti istrcavas da vidis o cemu se radi i naleces, obicno u mraku, na nepoznatu osobu sa ne ko znam kojim namerama, ili ce taj pobeci ili krenuti na tebe, ako krene na tebe, sta smes da uradis u toj Americu koju spominjes, da li smes da ga upucas?

Plus jos sto je garaza sastav i deo same kuce gde direktno iz sobe ulazis u garazu i garaza se pravno racuna kao kuhinja ili soba. Tako da ne stitis ti imovinu nego svoj zivot, nemas obavezu da se povlacis i beziz na svom imanju samo zato sto taj neko ima oruzje.

• Sviđa mi se 1
  • Podržavam 1

• Svrati ponekad, 214 postova
  • Motocikl: Yamaha FZ8
5 minutes ago, keš said:

Ne pucas ti zbog auta ili motora, nego sto ti je zivot ugrozen. Kad ti je motor u garazi zakljucan ili u dvoristu zakljucan, tu vecinom imas jos zastite, psa koji laje ali nijne dostupan lopovu da ga povredi, tu ti je kao alarm, onda svetla na senzor, dojava na mobilni, ti istrcavas da vidis o cemu se radi i naleces, obicno u mraku, na nepoznatu osobu sa ne ko znam kojim namerama, ili ce taj pobeci ili krenuti na tebe, ako krene na tebe, sta smes da uradis u toj Americu koju spominjes, da li smes da ga upucas?

Plus jos sto je garaza sastav i deo same kuce gde direktno iz sobe ulazis u garazu i garaza se pravno racuna kao kuhinja ili soba. Tako da ne stitis ti imovinu nego svoj zivot, nemas obavezu da se povlacis i beziz na svom imanju samo zato sto taj neko ima oruzje.

Malo manje Holivudskih filmova...

• Sviđa mi se 1
  • Podržavam 7

• Drug član, 563 postova
  • Motocikl: k9

Jbt, pricate o ubistvu drugog coveka kao da je igrica u pitanju... Ako bih trebao da biram dal da ga upucam il da mi ukrade, izabrao bih da mi sve ukrade...

• Podržavam 5

• Motocikl: Tomos Automatik 50, Peugeot Ludix 50, piaggio fly 150, Honda SW 400, Honda CBF 1000

Danko@ Najlakse je izbeci odgovor u temi. u kojoj si se sam ubacio

Promenio član keš

1 minute ago, ske said:

Jbt, pricate o ubistvu drugog coveka kao da je igrica u pitanju... Ako bih trebao da biram dal da ga upucam il da mi ukrade, izabrao bih da mi sve ukrade...

To je tvoj stav. Meni licno je bitniji moj motor od bilo kog ko zelu da mi ga ukrade, bitniji mi je i bicklo od 20 eura, tek toliko. Zivot tog ko zelu da mi ukrade nesto sto sam zaradio mukom meni vredi kao kesica bombona, nismo svi isti.

• Sviđa mi se 9

• Hronični Motociklopata, 7967 postova
  • Motocikl: Frezer 600 Plavi Grom

Lopove treba tamaniti kao bubašvabe, zato su se i nakotili jer se ne tretiraju kako treba.

• Sviđa mi se 5

Život najmanje vredi tamo gde je nivo obrazovanja i životni standard jako nizak. Npr favele u Rio de Žaneiru.

Standard je u pojedinim zemljama toliko nizak da crnčenjem možeš možda da obezbediš goli opstanak ili ni to. Dodaj narkotike u jednačinu i eto ti oružanih pljački koliko voliš.

Apropo SAD-a, svi bismo voleli da uzmemo zakon u svoje ruke i da ne odgovaramo, ali nije baš ni kod njih to toliko liberalno. Čak u velikom broju država nije dozvoljeno civilno nošenje oružja, kao i kod nas.

Ima država gde se pištolj kupi na trafici, a dozvola za nošenje istog dobije za 2 sata, ali obzirom na njihov intelekt, meni to liči na "majmun u tenku" scenario. Neka hvala, ne živeo im ja tamo. 

• Sviđa mi se 3
  • Podržavam 2

• Drug član, 627 postova
  • Motocikl: Honda CBF 1000
Pre 1 sat, ske je napisao:

Postujem tvoj stav. I mislim da je dobar. Isto mislim da smo danas gde jesmo zbog manje vise takvih stavova. 

• Sviđa mi se 1
  • Podržavam 1

• Drug član, 1626 postova

@Pedja Ča

Pa nije baš tako jednostavno. 

Da nije ovako kako je bilo bi puno onoga "ovaj mi smeta....daj da ga pozovem u lov".

Mislim ne bukvalno u lov ali verujem da je jasno na šta mislim 

• Zbunjen 1
  • Podržavam 1

• Integrisan, 7919 postova
  • Motocikl: Kwikasfuki 600

Ja sam za vece poreze ali da se zatvorenici ne pustaju ranije jer drzava nema mesta ili uslova za njihovo izdrzavanje.

Rado bih pomogao u izgradnji jos zatvora.

• Svrati ponekad, 377 postova
  • Motocikl: FJR1300A

Malopre mi iskoči ovo, Irska:

WWW.INSTAGRAM.COM

26K likes, 624 comments - bikeireland on July 10, 2026: "This happened to me earlier today on the way to howth, happened just outside clarehall roundabout, I’d like some attention to...

I to nekom kome je skoro kraden motor

WWW.INSTAGRAM.COM

1,594 likes, 97 comments - rteradio1 on July 10, 2026: "Albin's motorbike had already been stolen once, and yesterday at the Clarehall roundabout in Dublin, it almost happened...

• Zainteresovan, 582 postova
  • Motocikl: Apn 6
WWW.KUPUJEMPRODAJEM.COM

GPS lokator GF07 traker Magnetniza vozila, bicikle, motocikle, sa GSM GPRS kontrolom kretanja u realnom vremenuUputstvo...

Ja mislim da bi ovo zavrsilo posao samo tako.

I da ga nadju on vam je poslao zadnju lokaciju na kojij je bio.

@Motorcyclistcuo sam razne price za kombi ali nije mi jasno kako ga utovare,nije lak bas za nosenje.

Pre 5 sati, Bobni je napisao:
WWW.KUPUJEMPRODAJEM.COM

GPS lokator GF07 traker Magnetniza vozila, bicikle, motocikle, sa GSM GPRS kontrolom kretanja u realnom vremenuUputstvo...

Ja mislim da bi ovo zavrsilo posao samo tako.

I da ga nadju on vam je poslao zadnju lokaciju na kojij je bio.

@Motorcyclistcuo sam razne price za kombi ali nije mi jasno kako ga utovare,nije lak bas za nosenje.

Ovo je ok ako ideš na neku dalju turu u rizična područja, za svakodnevnu upotrebu nije praktično, jer mora da se dopunjava baterija svakih deset dana.

Drugo, ne šalje baš preciznu lokaciju, pa ako se predmet nalazi u gusto naseljenom području, nije baš moguće sa sigurnošću locirati isti. 

Nije skupo, ali jbg, ako ga povežeš da se puni non stop, lako će ga lopov otkriti i baciti. Ako hoćeš da zaista bude korisno, moraćeš da budeš rob uredjaju i da ga dopunjuješ svakih 10 dana. 

Promenio član milomir22
  • Sviđa mi se 1

• -, 1964 postova
  • Motocikl: /

Moze lokator da se sakrije vrlo lako i da ga nadju tek kad raskopusaju motor ili auto.

Problem je sto blokator gps signala kosta 3500din, pa i najgori amateri ga nose sa sobom kad idu u akciju

• Sviđa mi se 2

Pre 5 sati, aca-pn je napisao:

Itchy boots dva puta krali motor, oba puta ga našla pomoću tag-a.

Pre 11 sati, milomir22 je napisao:

Ovo je ok ako ideš na neku dalju turu u rizična područja, za svakodnevnu upotrebu nije praktično, jer mora da se dopunjava baterija svakih deset dana.

Tamo gde ona putuje mobilni telefon gledaju kao 8. svetsko čudo, dobro da je i imalo signala za mobilni da ga pronađe.

• Hronični Motociklopata, 7967 postova
  • Motocikl: Frezer 600 Plavi Grom

Imala je sreće, prvi put su joj krali Teneru u Iraku, u nekom gradu i Kurdskom delu, i tamo imaju kakvu takvu mobilnu mrežu pa je našla.

A drugi put su joj ukrali novu Teneru 700 u Engleskoj kad je bila na turneji za knjigu, a tamo naravno ima mob.mreže pa je još brže našla.

• Drug član, 627 postova
  • Motocikl: Honda CBF 1000
On 12. 7. 2026. at 11:25, Bojan_Jgd je napisao:

@Pedja Ča

Pa nije baš tako jednostavno. 

Da nije ovako kako je bilo bi puno onoga "ovaj mi smeta....daj da ga pozovem u lov".

Mislim ne bukvalno u lov ali verujem da je jasno na šta mislim 

I tvoj stav postujem,ali mislim da je omasio sustinu...ne radi se o tome dal se neko nekom svidja...to je pitanje estetike.

Radi se o tome da moze danas bilo ko da ti udje u dvoriste,kucu i da krade ako je jaci od tebe sve i da si prisutan...ne smes mu nista.

Jedan umesio lopova koji mu usao u stan...ovaj ga tuzio i dobio na sudu odstetu.

Licno sam gledao kada covek zaustavi auto ispred trafike otvori zamrzivac izvuce kutiju sladoleda,ubaci u auto i ode...Zna da nemogu da ga tuze...kamere su estetika...

U mom komsiluku redovno nocu uskacu u dvorista,cimaju brave od auta ako nije zakljucan pokupe sve sto im pod ruku padne...

Neka ih,zive duse....ali dok ga ne navatam...onda ce biti samo duse.

• Sviđa mi se 3

Sistem štiti lopova, to je činjenica. Priča mi drug, do skoro je radio u jednom trgovinskom lancu, da su imali ogroman problem sa lopovima, to su relativno sitni iznosi koje kradu, do 1000-2000 rsd i bukvalno mu ne možeš ništa osim da galamiš i eventualno ga malo izblamiraš kad ga nahvataš.

Jednom zvali policiju ovi im se smejali.

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   1 član

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja