Jump to content

Moto Zajednica

nova pravila -ne okreces pedale? imas"gas" ? tvoj el.bicikl je postao moped :)

Recommended Posts

• Zainteresovan, 354 postova
  • Motocikl: TDM 900
On 7/10/2026 at 4:00 PM, Luka9905 said:

Postoji li električni bajs sa autonomijom barem 100km i da može da ide 100-120 km/h? 😁

Kad to nađem, razmisliću da uzmem

Moj komsija ima 2,ali 5,6000 evra,po komadu,krajnja brzina manje vise ali ubrzava kao R motor,lici na uvecani bmx bicikl,za autonomiju nisam pitao

• Sviđa mi se 1

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Integrisan, 8769 postova

Da ljudi imaju potencijala napravili bi da Srbija bude makar približno kao CH. No izgleda da nam je ipak onako kako smo pretežno zaslužili da nam bude. 

• Sviđa mi se 1

• Ne silazi, 3164 postova
  • Motocikl: Connect gy6 125,E bike

Ovde biju i ubijaju po ulicama,Namestaju sve sto se moze namestiti,ali ako moze da se iznudi jos neki dinar,otimaj.Kakva CH.

• Tužan 1

• Ne silazi, 3629 postova
  • Motocikl: Honda NC750x

Aj ovde posto je o elektro vozilima.

Izleti mi danas klinac na trotinetu iz sporedne ulice, izleteo je tako da je dosao do linije ako ne i vise i vratio se nazad, bice da je lose procenio kraj ulice pa nije mogao da stane, sreca sto sam bio dalje i stao na vreme, reko pazi sta radis, nista, vidi se da se uplasio a drugi je lepo stao do linije preglednosti. 

Vracamo se na pocetak ko pravi ekcese?Maloletnici bez polozenog.

• Sviđa mi se 1

• Ne silazi, 3629 postova
  • Motocikl: Honda NC750x

I dostava, klinci ne znaju pravila, misle da sve mogu, dostavljaci jure vreme i bonuse. 

• Sviđa mi se 2

• Ne silazi, 1497 postova
  • Motocikl: Honda Africa CRF 1000 L

Kao i sve ovde se ide od pozadi.

Bitna im je samo kinta.

Ludaka na tim električnim sranjima ima koliko hoćeš.

Mora se regulisati i stati na put budalama koje ne znaju ni 3 znaka.

A opet ima i klinaca koji to shvataju kao mi nekad i samo zele da voze.

Eto , moj klinac na primer.

Svaki put kad sedne full face stavi, propise zna od malih nogu jer sam ga trovao.

Imamo motor u garazi koji ne moze da vozi i zato je skupio neku kintu i uzeo ovo da preklopi do 16 godine.

I sad kurčina.

Umesto da pederčine uvedu neko polaganje i poznavanje propisa oni odmah kazne, represije i sva sranja.

Garantujem da su babe i dede sa B kategorijom od pre 40 godina opasnije nego ovi klinci.

Podrzavam i registraciju zbog osiguranja, ali dajte i mogućnost mladima da mogu da budu uključeni u društvo.

Pa jebote mali američki debili sa 16 voze mustange od 600 ks a ovi nasi ne mogu ni Tomosa od 2ks do 16-te.

Klinca je juče zaustavila patrola.

Ispitivali ga o vozilu.

I na kraju ga pandur pita jel ima psp položeno.

Klinac kaze nema jer nije znao da je to moguće i da sam mu ja to pričao da je nekad bilo.

Eto jebeni pandur koji treba da sprovodi zakon nema pojma da psp vise ne postoji.

Kaze klinac , bio sam lagan i opušten i mislim da su presudele kaciga i rukavice sto sam imao.

Pustili su ga i rekli mu da se pazi pandura na motorima jer oni ne praštaju, ajd to je drugarski savet bio pozitivan.

Samo sam mu rekao kao i svaki put, pamet u glavu i nikad nemoj da bezis, uvek fino i kulturno pa šta bude, tata je tu da jede govna sa ćacijima, ti ćeš kad porasteš ima vremena.

Da počne rat njega bi sa njegovih 190 cm i 14 godina poslali na front zajedno sa mnom a ovamo ne moze da vozi motorić od 2 ks .

More marš u pičku materinu.

Promenio član piki
  • Sviđa mi se 7
  • Podržavam 8

pre 15 minuta, misa-pei je napisao:

@piki

Šta imaš protiv deda koji imaju B preko 40 godina?

😀😀😛😛😀😀😛😛

nista efikasno, ahahahahhahahahahaha

• Sviđa mi se 1
  • Haha 4

1 hour ago, piki said:

Bitna im je samo kinta.

Svaki put kad sedne full face stavi, propise zna od malih nogu jer sam ga trovao.

Imamo motor u garazi koji ne moze da vozi i zato je skupio neku kintu i uzeo ovo da preklopi do 16 godine.

I sad kurčina.

Umesto da pederčine uvedu neko polaganje i poznavanje propisa oni odmah kazne, represije i sva sranja.

Garantujem da su babe i dede sa B kategorijom od pre 40 godina opasnije nego ovi klinci.

Podrzavam i registraciju zbog osiguranja, ali dajte i mogućnost mladima da mogu da budu uključeni u društvo.

Pa jebote mali američki debili sa 16 voze mustange od 600 ks a ovi nasi ne mogu ni Tomosa od 2ks do 16-te.

Ispitivali ga o vozilu.

Klinac kaze nema jer nije znao da je to moguće i da sam mu ja to pričao da je nekad bilo.

Eto jebeni pandur koji treba da sprovodi zakon nema pojma da psp vise ne postoji.

Kaze klinac , bio sam lagan i opušten i mislim da su presudele kaciga i rukavice sto sam imao.

Pustili su ga i rekli mu da se pazi pandura na motorima jer oni ne praštaju, ajd to je drugarski savet bio pozitivan.

Samo sam mu rekao kao i svaki put, pamet u glavu i nikad nemoj da bezis, uvek fino i kulturno pa šta bude, tata je tu da jede govna sa ćacijima, ti ćeš kad porasteš ima vremena.

Da počne rat njega bi sa njegovih 190 cm i 14 godina poslali na front zajedno sa mnom a ovamo ne moze da vozi motorić od 2 ks .

Ti gledaš po sebi ali nisu svi takvi. 

@misa-pei Vas matore motoriste volem, a stvarno ove sto se natakare na ova električna sranja a ne znaju ni pravilo desne strane, to ne vredi ni pisati

pre 1 minut, Alekre je napisao:

Ti gledaš po sebi ali nisu svi takvi. 

moguće , jbg , ali treba dati sansu i edukovati .

Ja sam kao klinac od drugog osnovne isao na takmičenja iz saobracaja(1986) svake godine, imali na terenu poligon sa putevima, raskrsnicama , semafori stajali u kabinetu za tehničko, imali karting u skoli(do duse nikad nam nisu dali da teramo, samo jednom:lol3:).

Deca su to volela. 

Vozimo bajseve na tom poligonu spretnosti.

Kako se to sve izgubilo iz skolskog sistema tako se i ova nekultura i bahatost razmnozila na max.

Ja bih voleo da se to vrati.

• Sviđa mi se 1
  • Podržavam 7

• Drug član, 947 postova
  • Motocikl: Africa Twin AS 2024

Takodje sve isto, pony bajs, takmicenja sta znas o saobracaju, testovi, poligon...

kupio prvi motor MZ150 kad sam zavrsio 8.

Klinac sad zavrsio, motori ga ne zanimaju, hoce elektricni trotinet...

• Hvala 1
  • Podržavam 2

• Drug član, 2049 postova
  • Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer, Kawasaki Versys 1000 SE GT
pre 21 minuta, misa-pei je napisao:

@piki

Šta imaš protiv deda koji imaju B preko 40 godina?

😀😀😛😛😀😀😛😛

Uze mi reč iz usta (mada nije higijenski). Ali, Bogdan je u pravu 💯, ne da smo znali saobraćajne propise nego je među dečacima bio blam ne znati. Btw nikada nisam oprostio nastavniku OTO što je prisvojio "zoljicu" koju smo mi đaci osvojili na nekom takmičenju iz poznavanja saobraćaja. Srećom, našao sam brzo utehu u novom APN-cu koji mi je ćale kupio u osmom razredu.  :zvizduk:

• Sviđa mi se 3
  • Podržavam 1

pre 8 minuta, DraganNS je napisao:

Uze mi reč iz usta (mada nije higijenski). Ali, Bogdan je u pravu 💯, ne da smo znali saobraćajne propise nego je među dečacima bio blam ne znati. Btw nikada nisam oprostio nastavniku OTO što je prisvojio "zoljicu" koju smo mi đaci osvojili na nekom takmičenju iz poznavanja saobraćaja. Srećom, našao sam brzo utehu u novom APN-cu koji mi je ćale kupio u osmom razredu.  :zvizduk:

bas to,sramota, kod nas je bilo i devojčica 

Promenio član piki

• Drug član, 2049 postova
  • Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer, Kawasaki Versys 1000 SE GT

Ne može društvo da počne da gradi saobraćajnu kulturu kod matorog konja koji je npr. odlučio da sa 25 godina vozi nešto na dva ili četiri točka. To se, što kažete, kreće od malena. Sećam se, nije davno bilo pošto su mi ćerke došle u mojoj 47. godini, kada smo im kupili tepih sa simulacijom raskrsnice, semaforima, zebrama, pa smo se igrali saobraćaja i učili osnove ponašanja u različitim situacijama, počev od onog staneš pa pogledaš levo-desno-levo pa pređeš ulicu na pešačkom prelazu itd....

• Sviđa mi se 3
  • Podržavam 2

Baš rano deca mogu da nauče. Moj stariji klinac od četiri godine razume semafor, pojas i kacigu. Na primer da sedneš auto ili da se odvežeš 100 metra pred kućom odmah će da te opominje. 

E sad šta je problem, Piki je naučio svoje dete, ja sam svoje, Dragan, itd. Zamislite samo koliko ima očeva i majki koji ne znaju da voze ili krše zakon? Imaš bar dve-tri generacije vozača koje su vaspitavali loši vozači a mislim da to ni auto škola ne može da koriguje kasnije. 

• Sviđa mi se 1
  • Podržavam 2

• Drug član, 3443 postova
  • Motocikl: CBR 1000F - Bedevija, Stromčina - Šarac

Što kaže Alekre, od roditelja loših vozača i dete će naučiti da se u saobraćaju ne poštuju pravila, da treba biti bahat i bezobrazan. Auto škole mogu malo (ništa) da učine kad se pred njima nađe "kandidat" koji je već vrlo formirana ličnost (18 godina) i koja je zatrovana lošim ponašanjem u saobraćaju. Isto je kao i u drugim oblastima života. Vaspitanje koje se (ne) ponese od kuće/auta treba da se ispravi kroz 40 časova. Odglumi se na polaganju finoća i odmah se kreće sa onim ponašanjem koje je već usađeno u ličnost.

• Podržavam 4

3 hours ago, piki said:

Bitna im je samo kinta.

I sad kurčina.

Ispitivali ga o vozilu.

sta je vozio klinac kad su ga zaustavili panduri?

• Zainteresovan, 288 postova
  • Motocikl: Yamaha TDM900
On 7/10/2026 at 6:38 AM, VPetar said:

Pa i pešaci učestvuju u saobraćaju. Treba i oni da polažu što je nekad bio PSP.

ako idu preko 25 km/h , treba

pre 28 minuta, cezarpa je napisao:

sta je vozio klinac kad su ga zaustavili panduri?

ovo desno sokoćalo

20260706_195247.jpg

• Sviđa mi se 1

I sta sumu trazili ,kategoriju,kacigu?

Jel skidao blokadu?

Promenio član cezarpa

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja