brankoXM 1212 Napisano Jul 9 MK SO Zandarmerije, 858 postova Lokacija: Smederevska Palanka Motocikl: SUZUKI VSTROM 650 XT,SYM SYMPHONY 125sr Prijavi odgovor kao problematičan pa videcu sutra sta ima ispod... ako nema nista fik fik. ne mogu da nosim levak sa sobom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 7377 Napisano Jul 9 Ne silazi, 5300 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan I bre, ima kod braće kineza super praktičnih, u veselim bojama https://share.temu.com/4080TglAGPB Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brankoXM 1212 Napisano Jul 9 (promenjeno) MK SO Zandarmerije, 858 postova Lokacija: Smederevska Palanka Motocikl: SUZUKI VSTROM 650 XT,SYM SYMPHONY 125sr Prijavi odgovor kao problematičan hahaha,evropske nijanse. ovde gde ja sipam rade samo devojke,mozda ne umeju ... dzabe levak isti problem i sa njim Promenio Jul 9 član brankoXM 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 7377 Napisano Jul 9 Ne silazi, 5300 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da će problem ostati, iako skineš šipkicu. Da bi napunio rezervoar, pištolj mora da se odigne na njegovu visinu, i opet mora polako. Inače će da ti sipnu tipa 2l. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 12882 Napisano Jul 10 Ne silazi, 3126 postova Lokacija: pvo Motocikl: Connect gy6 125,E bike Prijavi odgovor kao problematičan Ta precaga je I na mom kinezu.treba valjda da naslonis pistolj na nju,I polako sipas.3-4 litre zacas utocis. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brankoXM 1212 Napisano Jul 15 MK SO Zandarmerije, 858 postova Lokacija: Smederevska Palanka Motocikl: SUZUKI VSTROM 650 XT,SYM SYMPHONY 125sr Prijavi odgovor kao problematičan probao sam danas da li staje ispod sedista jet kaciga(bas mala skoljka) . ne staje. nista,morace koferce. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brankoXM 1212 Napisano Jul 21 MK SO Zandarmerije, 858 postova Lokacija: Smederevska Palanka Motocikl: SUZUKI VSTROM 650 XT,SYM SYMPHONY 125sr Prijavi odgovor kao problematičan razgledam kofere,pa sam uz pomoc AI-ja probao i ovo. ne deluje lose Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uketic 513 Napisano Utorak u 21:55 Zainteresovan, 522 postova Lokacija: novi bgd i zvezdara,united blok 70 kineska četvrt Motocikl: TDM 3vd , Honda CBR 1000 f Prijavi odgovor kao problematičan Ozbiljno se razmišljam da uzmem ovaj sym simphony 125 ili 200 za BGD , saobraćaj je postao nepodnošljiv. Imam službeni auto 24/7 i moj sport touring motocikl od 1000 kubika. Sa kojim idem i na pijac do grada itd. Po gradu se usija jednostavno nije predviđen za takve stvari , Honda je to pa trpi sve junački ali žao mi motora a ja i mošnice se kuvamo na njemu. Ovo je spas za grad, sve sam bliži toj odluci, treba mi pouzdana radna raga od tačke A do tačke B. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Juan 330 Napisano Utorak u 23:37 Zainteresovan, 471 postova Lokacija: Nis Motocikl: Sprint Prince 125 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam na nekih 2000km sa 125icom, 3 puta izvlacim prosek na 2,1l/100km, ovako max 2,4-2,5 grad (Nis). Iz istog razloga sam kupio ovo "radno magare", jer mi bilo zao zzr-a da vrti ventilator non stop. Za sad samo reci hvale. Lagan je pa je i zivahan na gasu, mene sa 80kg vuce pristojno. Znam da ide znatno bolje od recimo honde pantheon 125cm³ 2008-9. godiste, jer sam gledao dve pre no sto sam se odlucio za nov sym. Cisto poredjenja radi. Lidl, maxi, alat, posao, sta god, 20x dnevno pali gasi, ne smeta mu nista. Ide max 100-110 kako vetar duva. Mada preko 80 ne idem.Kriterijumi su mi bili: ravan pod, veliki tockovi, uspravno sedenje, efi, vazdusar, obicna svetla ne led, znaci sto jednostavnije, sto prostije, i naravno da nije skup.Nije veliki kapacitet rezervoara, 5,4l, na pumpu svratim na 160-170km.Da ga ne ureknem, topla preporuka za SymceSent from my 2201117PG using Tapatalk 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 12882 Napisano Sreda u 04:36 Ne silazi, 3126 postova Lokacija: pvo Motocikl: Connect gy6 125,E bike Prijavi odgovor kao problematičan Mozda je verzija 200 ,vazdusara zilavija i malo jaca? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Juan 330 Napisano Sreda u 05:02 Zainteresovan, 471 postova Lokacija: Nis Motocikl: Sprint Prince 125 Prijavi odgovor kao problematičan Sigurno da jeste, mozda bi mu za Bg 200 bio pravi izbor. Vidim i sad je na akciji sa koferom, i povoljna cena...Sent from my 2201117PG using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skyrunner 5865 Napisano Sreda u 07:59 Drug član, 1987 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Imao sam istu dilemu Snaga im je ista, Sloba @slobasuper9 može da ti da preporuku. Mislim da vuče na 125 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 7377 Napisano Sreda u 08:09 Ne silazi, 5300 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Vazdušare sa oznakom 200 imaju malo veći obrtni moment u nižim obrtajima. Deluju zato malo jače pri startu i manjim brzinama po gradu. 125-ice vodeno hlađene su slične snage, za nijansu izraženije kad se više razvrte. Sve u svemu, slično je to, nijanse i finese su u pitanju. SYM baš ima sad agresivne i povoljne cene, za kvalitet koji nudi. Dobra kupovina! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milomir22 4582 Napisano Sreda u 11:20 Malinar u pokusaju, 1926 postova Lokacija: Kg Motocikl: piaggio x9 amalfi, triumph tiger 1050 Prijavi odgovor kao problematičan Manja je razlika nego što mislite, taj 200 je ustvari 169. Ako imaš drugi, jači motor, a imaš, mislim da nema potrebe gledati nešto jače od 125. Ovi novi stari sym modeli, su po meni, best buy trenutno, da se nisam emotivno vezao za x9 koji je kod nas od juna 2012. uveliko bih gledao sr 125 za 2090 evra. Mislim da je on vazdušno hlađen i to mu nije mana. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uketic 513 Napisano Sreda u 14:05 (promenjeno) Zainteresovan, 522 postova Lokacija: novi bgd i zvezdara,united blok 70 kineska četvrt Motocikl: TDM 3vd , Honda CBR 1000 f Prijavi odgovor kao problematičan @milomir22 Mislim da su tu nijanse u pitanju što se tiče "snage" , potrebno je da bude fluidan za grad i lagan za provlačenje, penjanje na ivičnjake, prelaz preko rupe itd. 125 vs 200 (169) cm mislim da tu nema velike razlike. @cezarpa Vazdušara svakako ,što spartanskija mehanika -elektrika , ne vidim da je to mana rekao bih čak i prednost ,imao sam vazdušaru kratko 150cm keeway speed slatko se navozah sa njim ,leti nikad ni jedan jedini problem po gradu. Kad mogu sa CBR -om 1000 F da se provlačim i vozim "dinamično" po gradu sa njegovih 270kg+100 kg moje težine ovo bi bilo pesma terati. Cena je sada extra za symphony 200 vazdušara sa vizirom i koferom. Mislim da nema bolje za te pare Promenio Sreda u 14:27 član uketic 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 12882 Napisano Sreda u 15:43 (promenjeno) Ne silazi, 3126 postova Lokacija: pvo Motocikl: Connect gy6 125,E bike Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam vazdusaru naveo kao prednost i vecu kubikazu oko 169ccm zbog konjaze i obrtnog momenta. A vala kad citam sta Urke80 radi sa tim motorom,divim se. Promenio Sreda u 15:44 član cezarpa 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brankoXM 1212 Napisano Sreda u 16:04 MK SO Zandarmerije, 858 postova Lokacija: Smederevska Palanka Motocikl: SUZUKI VSTROM 650 XT,SYM SYMPHONY 125sr Prijavi odgovor kao problematičan ja sam mojim prezadovoljan,svaki dan na posao sa njim kada je lepo vreme, do grada kad zatreba,lagan,okretan,ne greje me, snaga zadovoljava, videcu koliko tacno potrosi jos sam na prvom rezervoaru. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bobni 796 Napisano Sreda u 16:13 Zainteresovan, 626 postova Lokacija: Nis Motocikl: Apn 6 Prijavi odgovor kao problematičan Smatram da je 125 sasvim dovoljno za grad.svidjaju mi se sim skuteri,steta je samo sto finansije trenutno ne dozvoljaju da imam dva motora ali je svakako najbolja kupovina.U Nisu jeste guzva u udarnim terminima ali ne moze da se poredi sa Beogradskom guzvom.Prekjuce sam u uleteo u 15:30 na Slaviju kolima,haos. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uketic 513 Napisano Sreda u 16:19 (promenjeno) Zainteresovan, 522 postova Lokacija: novi bgd i zvezdara,united blok 70 kineska četvrt Motocikl: TDM 3vd , Honda CBR 1000 f Prijavi odgovor kao problematičan Kod mene će finansije da se nategnu zahvaljujući tome što imam službeni auto mufte pa mogu nekako da plivam. Koliko videh za SR 125 ima opcija napr. 620e učešće i rata na 84mes - 21e. Jedino što ću da vidim kako će žena da reaguje ....mada je i ovako digla ruke od budale tjst mene tako da nije ni važno Svakako ovakva jedna sprava kao što reče jedan kolega ovde u temi je postala nasušna potreba i svaka kuća koja drži do sebe treba da ima po jedan ovakav skuter pogotovo za užasni BG saobraćaj ,od ovoga bolje nema za ove pare. Promenio Sreda u 16:25 član uketic 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 10079 Napisano Sreda u 16:46 Ne silazi, 3993 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 1000 Kiklop aka Belka, Sym ST200 aka Robb Prijavi odgovor kao problematičan 5 hours ago, milomir22 said: Manja je razlika nego što mislite, taj 200 je ustvari 169. Ako imaš drugi, jači motor, a imaš, mislim da nema potrebe gledati nešto jače od 125. Ovi novi stari sym modeli, su po meni, best buy trenutno, da se nisam emotivno vezao za x9 koji je kod nas od juna 2012. uveliko bih gledao sr 125 za 2090 evra. Mislim da je on vazdušno hlađen i to mu nije mana. Ima razlike u snazi, povlačenju. Svakako ga po gradu voziš 50-70... Pogotovo ko nije u Vojvodini, ja mislim da ima prednosti u 169cc.. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 7377 Napisano Sreda u 17:20 Ne silazi, 5300 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan U odnosu na SR 125 vazdušar, da, ima razlike. A ST 125 je vodeno hlađen, moderniji agregat sa 4 ventila, pa su tu negde po performansama. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uketic 513 Napisano Četvrtak u 06:41 (promenjeno) Zainteresovan, 522 postova Lokacija: novi bgd i zvezdara,united blok 70 kineska četvrt Motocikl: TDM 3vd , Honda CBR 1000 f Prijavi odgovor kao problematičan Testirao je onaj tip sa YouTube ridewithAlex sym 125 vodenjaka VS 200 vazdušara ipak ima razlike u ubrzanjima, nešto bolja dvestotka . Znači to po gradu dosta. Promenio Četvrtak u 06:44 član uketic Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 7377 Napisano Četvrtak u 07:08 Ne silazi, 5300 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Pisali smo već u drugoj temi, pa se ponavljam... Glavna fora je što je vazdušar 200 stari tip agregata, sa 2 ventila. Nije toliko bitna ni kubikaža, nego arhitektura. Dvoventilci mnogo lepo povlače iz mesta i pri malim brzinama, takav im je obrtni moment, a 4-ventilci su zato efikasniji na višim obrtajima, tj. većim brzinama, tiši su i kultivisaniji u radu... Za po gradu i na ovako malim kubikažama, zato stari dizajn ima prednosti. A taj agregat u SYM 200 vazdušari je "prastar", odavno preležao sve dečije bolesti, doteran i jednostavan, ne kvari se. Zato ima smisla itekako. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uketic 513 Napisano Četvrtak u 07:14 Zainteresovan, 522 postova Lokacija: novi bgd i zvezdara,united blok 70 kineska četvrt Motocikl: TDM 3vd , Honda CBR 1000 f Prijavi odgovor kao problematičan Najbolja kupovina je onda symphony 200 sa vizirom i koferom 2690 e.Meni je cilj što jednostavnija mašina , bez keyless i ostalih gluposti , to me ne zanima.I ovaj SR 125 je ok. 200 malo lepše izgleda i ima vizir što dosta znači u gradskoj vožnji, imao sam Piaggio free sa vizirom , razlika je čak i na tim manjim brzinama dosta komfornije se vozi zimi. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 10079 Napisano Četvrtak u 07:30 Ne silazi, 3993 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 1000 Kiklop aka Belka, Sym ST200 aka Robb Prijavi odgovor kao problematičan 21 minutes ago, boza_kg said: Pisali smo već u drugoj temi, pa se ponavljam... Glavna fora je što je vazdušar 200 stari tip agregata, sa 2 ventila. Nije toliko bitna ni kubikaža, nego arhitektura. Dvoventilci mnogo lepo povlače iz mesta i pri malim brzinama, takav im je obrtni moment, a 4-ventilci su zato efikasniji na višim obrtajima, tj. većim brzinama, tiši su i kultivisaniji u radu... Za po gradu i na ovako malim kubikažama, zato stari dizajn ima prednosti. A taj agregat u SYM 200 vazdušari je "prastar", odavno preležao sve dečije bolesti, doteran i jednostavan, ne kvari se. Zato ima smisla itekako. ...mda... Samo se u džaku 'ičaka ja za ljabinu latio.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...