bradivoje 19 Napisano pre 21 sati Svrati ponekad, 128 postova Lokacija: Niš Motocikl: BMW F650, ex KLE 500, ex Honda Trans Prijavi odgovor kao problematičan Prešao sam 330 km, još mi se nije upalila rezerva, i kada sam ponovo sipao, ostalo mi je još 6 litara... pa se pitam: da li je moguće da moj Milenko troši ispod 5 l ???? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nuk 835 Napisano pre 21 sati Zainteresovan, 776 postova Lokacija: NS Motocikl: Voge SR3, Aprilia Scarabeo 125, Voge DS625X Prijavi odgovor kao problematičan Pa pitaj Milenka 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ske 1495 Napisano pre 19 sati Zainteresovan, 555 postova Lokacija: bg Motocikl: k9 Prijavi odgovor kao problematičan Pa moguce je. Ja sam slusao ljude da im motori trose i po 3L, cak i manje. A tek za auta kako malo trose, daleko ispod fabrickog minimuma... tako da i tvoj moze da trosi ispod 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 17374 Napisano pre 19 sati Integrisan, 8646 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Passat 2.0 TDI koji troši 5 do 5.5 po gradu. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AlekShu 478 Napisano pre 17 sati Svrati ponekad, 153 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Bmw F650gs Prijavi odgovor kao problematičan Moze i manje. Kad se ne vozi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bradivoje 19 Napisano pre 11 sati Svrati ponekad, 128 postova Lokacija: Niš Motocikl: BMW F650, ex KLE 500, ex Honda Trans Prijavi odgovor kao problematičan Sasvim ozbiljno... a kad vi ne umete da razlikujete šalu od zbilje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 9749 Napisano pre 10 sati (promenjeno) Ne silazi, 3907 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 1000 Kiklop aka Belka, Sym ST200 aka Robb Prijavi odgovor kao problematičan Ajmo ovako. Ko je milenko? Bmw 650? Edit: Ja koristim aplikaciju Fuelly već 10 godina.. Pratim i pišem svako sipanje, sve troškove, kad sam šta menjao... Meni je versys 650 na otvorenom putu, lokalni putevi, kad je brzina 70-90 trošio i 4. Evo ti statiska svih sipanja. E sad. Efikasnost samih agregata je skoro ista, najveću razliku u potrošnji prave razlike u radu, tj. pritisak u gumama pravi ogromnu razliku, masa i otpor vetra, stil vožnje, dal si konstantan ili imaš puno gas/kočnica. Ne vidim zašto bi gs650 imao problem da bude ispod 5L. Grad i gradska vožnja su uvek značajno veća potrošnja, rad u mestu i konstantno stani kreni. Promenio pre 10 sati član Andrej_Hotstepper 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...