Jump to content

Moto Zajednica

Adventure motor za početnika

Recommended Posts

• Zainteresovan, 393 postova
  • Motocikl: V-Strom DLA 650

Šta god da kupiš kajaćeš se :D Ja sam uzeo Stroma 650 i prezadovoljan sam, ali bih voleo da je maalko lakši za van puta i sad ide gledanje sledećeg motora.. A opet, šta god da uzmeš, ako ne bude stalno pokvaren, naravno, uživaćeš u vožnji :D

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• U prolazu, 6 postova

@VPetar

@andrej.

@XRV RD04

@VPetar

Pa iskreno, ja se te težine motora najviše plašim. Za početak mi je da ne bude baš neko slonče sa kilažom. 

A što se tiče vožnje, napisao sam u manjem gradu živim, i tu nema neke gradske gužve, a i ne bi mi baš koristio za vožnju po istom. Već mi je želja neko putovanje vikendom, tipa neka planina, otvoren put najviše i možda malo makadama do pojedinih vidikovaca, pošto sam za tim fanatik. Ne sad offroad neko divljanje itd, tako da mi možda od 100% vožnje zatreba max 20% makadama. 

Prelistao sam oglase uzduž i popreko, pa ćemo videti oko 15.6. mi je polaganje pa ćemo videti. Imam u planu jednog kle da odem da pogledam preko nekog prijatelja kaže da je u korektnom stanju da nije sahranjen, pa ću videti. 

Takođe mi je bitno da nije bataljuga. Sad da li je kawasaki ili yamaha ili neka treća marka nije mi toliko ključno. 

Jer verujem da ću vremenom skontati šta mi odgovara, ne mislim na marku nego pozicija sedenja, neka očekivanja od motora generalno.

• Sviđa mi se 1

Prvi motori koje sam vozio godine kada sam položio bili su DR 125 i Liberti 125 :D Suzukijem sam sa tadašnjom devojkom išao u danu od Igala do Ade Bojane i nazad. Tako da sve može i sve je neki kompromis. Posle nekih godina sam kupio PCX 125 za Beograd i sa njim išao za NS, mada moram priznati da nisam naročito uživao, nije mi bilo baš udobno, ali bilo je i hladno pa je možda to razlog nezadovoljstva haha. Kupim Stroma 650 srećan kao malo dete, ali sada bih i neki off i slično i devojka mi stalno zvoca nemoj sa tim motorom sjebaćeš felne bla bla, kupi motor drugi i ja sad razmišljam između Stroma 800 DE i Aprilie Tuareg, a Voge 800x reli se tu gurka kao povoljnija opcija. A prošli vikend sam išao na Stromijadu i prešao skoro 450km u danu i bio sam presrećan, uživao sam toliko da me danima držala euforija.

To je neki moj put, pa ako ti šta pomogne, super :D 

• Enduraš, 6731 postova
  • Motocikl: 450MT
1 hour ago, VPetar said:

devojka mi stalno zvoca nemoj sa tim motorom sjebaćeš felne bla bla

Kad nadje devojku koja zvoca, posle je lako :D

Loše je kad zvoca za sve. Kada kaže nemoj sjebeš motor,, kupi bolji, nije ni loše haha

• Haha 1

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   1 član

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja