Tarmi636 581 Napisano Maj 26 (promenjeno) Zainteresovan, 337 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: ADX 300 Sym Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, Prodajem nekoriscene - potpuno nove bocne deflektore za vetar. Predvidjene za Hondu ADV 350 Crna boja. Dolaze sa 3M trakama za fiksiranje. Ja sam uzeo za SYM Adx 300 u nadi da ce se poklopiti ali nije uspelo. Novi su 2200 na Temu-u. Nudim ih za 2000din, moze licno preuzimanje u Ns ili slanje postom. Moze i dogovor oko cene, ako je nekom mnogo. Meni ce svakako stojati. Evo linka, da vidite o cemu se radi. https://share.temu.com/Sv54RSL83NB Promenio Maj 27 član Tarmi636 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jorga83 114 Napisano Jun 7 Svrati ponekad, 171 postova Lokacija: valjevo Motocikl: africa twin rd07a Prijavi odgovor kao problematičan Jesu li deflektori jos uvek aktuelni? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tarmi636 581 Napisano Jun 7 Zainteresovan, 337 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: ADX 300 Sym Prijavi odgovor kao problematičan Jesu, ja sam u Ns. Deflektori su kod mene Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jorga83 114 Napisano Jun 8 Svrati ponekad, 171 postova Lokacija: valjevo Motocikl: africa twin rd07a Prijavi odgovor kao problematičan Super, drugar je zainteresovan za njih koji nije clan foruma, pa ako nije problem da mi das kontakt tel. koji bi bio prosledjen radi daljeg dogovora. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tarmi636 581 Napisano Jun 9 Zainteresovan, 337 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: ADX 300 Sym Prijavi odgovor kao problematičan Moze kljuc. Deflektori prodati jorginom drugaru. U zdravlju da ga sluze. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...