siskobn 9 Napisano pre 20 sati U prolazu, 13 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: Yamaha Tracer 7 GT Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima uradio sam neki perdonalizovani logo i ne znam gde rade vezove ili tehniku “Treba mi woven back patch sa našivanjem i 3D embroidery za tekst.” Ili neki drugi savet.motivi su 3 vuka ja moja cera i supruga pa vise emocionalno.volio bih da lepo izgleda ubi se trazeci savet ko to radi i kakav vez i sl.pripremu imam Takodje kozna jakna neka preporuka?do 350e Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rajmax63 196 Napisano pre 15 sati Svrati ponekad, 160 postova Lokacija: Bačka Palanka Motocikl: EX Honda CB 750 F Bol dor, EX Honda SW400T, EX Honda Integra 750 DCT ,Trenutno Honda VFR1200X Crosstourer DCT Prijavi odgovor kao problematičan Sve sam na svetu skoro video,ali ovako nepismen tekst nisam. Šta ti zanči to "perdonalizovani". Tražio sam po internetu i nema nigde prevod. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 16043 Napisano pre 10 sati (promenjeno) Cool tip, 3247 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Xjr 1300 black lady Prijavi odgovor kao problematičan Pre 4 sati, rajmax63 je napisao: Sve sam na svetu skoro video,ali ovako nepismen tekst nisam. Šta ti zanči to "perdonalizovani". Tražio sam po internetu i nema nigde prevod. Pa to kolega ima veze sa inteligencijom prvenstveno, da uočiš slovnu grešku, i odmah shvatiš, a ne da nekoga nazivaš nepismenim. Ali to opet ima veze sa tvojim životnim frustracijama... Ima u psihologiji reč za to. Promenio pre 10 sati član sashac 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rajmax63 196 Napisano pre 7 sati (promenjeno) Svrati ponekad, 160 postova Lokacija: Bačka Palanka Motocikl: EX Honda CB 750 F Bol dor, EX Honda SW400T, EX Honda Integra 750 DCT ,Trenutno Honda VFR1200X Crosstourer DCT Prijavi odgovor kao problematičan Idi leči se. Ipak si nepismen. Pogledaj tvoj pisanje bez intrepunkcija i dijakritičkih znakova. Promenio pre 6 sati član rajmax63 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
siskobn 9 Napisano pre 2 sati U prolazu, 13 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: Yamaha Tracer 7 GT Prijavi odgovor kao problematičan Kao prvo hvala na ispravci texta.Meni je drago da umesto saveta prelazis na ucitelja srpskohrvatskog.To sto neko vozi pise jednom rukom ne znaci da je nepismen.Za tvoju info imam 2 faxa govorim 2 strana jezika IT inzinjer sam i smatram da sam dovoljno edukovan.Moj zivotni put nije lak i ako te bas zanima imam 3 stenta i ne dam se godinama jos.Tako da malo smanji tenziju.Sve se bojim da nisi nikad zaboravio znak interpunkcije i slicno.Ako nemas savet prijateljski i ako ti je od zivotnog znacaja pravopis pogresio si forum sigurno 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
siskobn 9 Napisano pre 2 sati U prolazu, 13 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: Yamaha Tracer 7 GT Prijavi odgovor kao problematičan Pre 5 sati, rajmax63 je napisao: Idi leči se. Ipak si nepismen. Pogledaj tvoj pisanje bez intrepunkcija i dijakritičkih znakova. Kao prvo hvala na ispravci texta.Meni je drago da umesto saveta prelazis na ucitelja srpskohrvatskog.To sto neko vozi pise jednom rukom ne znaci da je nepismen.Za tvoju info imam 2 faxa govorim 2 strana jezika IT inzinjer sam i smatram da sam dovoljno edukovan.Moj zivotni put nije lak i ako te bas zanima imam 3 stenta i ne dam se godinama jos.Tako da malo smanji tenziju.Sve se bojim da nisi nikad zaboravio znak interpunkcije i slicno.Ako nemas savet prijateljski i ako ti je od zivotnog znacaja pravopis pogresio si forum sigurno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rajmax63 196 Napisano pre 2 sati Svrati ponekad, 160 postova Lokacija: Bačka Palanka Motocikl: EX Honda CB 750 F Bol dor, EX Honda SW400T, EX Honda Integra 750 DCT ,Trenutno Honda VFR1200X Crosstourer DCT Prijavi odgovor kao problematičan pre 14 minuta, siskobn je napisao: Kao prvo hvala na ispravci texta.Meni je drago da umesto saveta prelazis na ucitelja srpskohrvatskog.To sto neko vozi pise jednom rukom ne znaci da je nepismen.Za tvoju info imam 2 faxa govorim 2 strana jezika IT inzinjer sam i smatram da sam dovoljno edukovan.Moj zivotni put nije lak i ako te bas zanima imam 3 stenta i ne dam se godinama jos.Tako da malo smanji tenziju.Sve se bojim da nisi nikad zaboravio znak interpunkcije i slicno.Ako nemas savet prijateljski i ako ti je od zivotnog znacaja pravopis pogresio si forum sigurno Ovo se odnosilo na sashac ,zato što lupeta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
chaba 109 Napisano pre 1 sat (promenjeno) U prolazu, 13 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: GSF 1250s Prijavi odgovor kao problematičan Verujem da ima i tebi bliža lokacija, lično poznajem samo, vezano za inicijalno pitanje - Happy vez iz Zrenjanina, Karolj, pored ostalog i ljubitelj pristupa životu na dva motorizovana točka. Čest gost na moto-susretima u regionu. Heppy Vez - vezionica | Zrenjanin WWW.FACEBOOK.COM Heppy Vez - vezionica, Zrenjanin. Gefällt 364 Mal · 2 Personen sprechen darüber. Vezionica Heppy Vez se bavi uslužnom izradom mašinskog veza na tekstilu, na gotovim proizvodima... Inače moj rođak i drug iz detinjstva, pa ako uprava Foruma ovu objavu smatra kao komercijani nepotizam, kriv sam... Promenio pre 1 sat član chaba Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
siskobn 9 Napisano pre 39 minuta U prolazu, 13 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: Yamaha Tracer 7 GT Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, rajmax63 je napisao: Ovo se odnosilo na sashac ,zato što lupeta. Skontao...hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...