Jump to content

Moto Zajednica

Ово је град у коме нема разлога да 23. маја будеш сам у њему...

Recommended Posts

• BJB Maxi Scooter Club, 2338 postova
  • Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац
Pre 10 sati, tibor je napisao:

Mislio m da je BUS izasao prvi sa planom. Prema tome mislim da bjb treba njima da se prikljuci. Da je kontra, mislio bih obrnuto.

Nema mesta podelama. Neka bjb kontaktira bus i gotovo.

Не видим разлог овоме, ко жели да буде део групе која иде моторима зна одакле је полазак. Део БУС-а је са форума, нема шта да контактирамо. Они организују, или идеш или не.

Мислим да су поделе беспотребне, ко ће са ким. Битно је да се видимо на Славији, са или без љубимаца.

Видимо се 

• Sviđa mi se 10
  • Podržavam 4

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Nemanja Stojanović, 1877 postova
  • Motocikl: Honda GL 500 Interstate + Honda NX500

Neće biti organizovana BJB kolona kao takva, niti ima šta da se delimo i drugačije organizujemo.

Ja lično mogu samo da pozovem sve koji žele da dođu motorom u grupi, da se pokaže masovnost bajkera koji podržavaju studente, da budu između 13 i 14 kod Ikee :)

Druge opcije nema, nit treba da bude, ako se pravi kolona, nek bude jedna i nek bude ta.

Ko ne želi da učestvuje u koloni a želi da dođe motorom, ima svu slobodu sveta da ide kuda i kako misli da treba.

Siguran sam da ima bajkera koji misle da je najbolje doći peške, i to je isto skroz legitiman stav koji podržavam, samo je bitno da se dođe.

Ima štandova, ima i gde će biti parkirani motori i još nekih informacija, ali to sve može mnogo bolje @yogibear da objasni jer je veoma aktivan u organizaciji svega, pa da ne bude glvih telefona i nesporazuma.

Borise molim te napiši šta i kako je isplanirano da znaju ljudi koje su im opcije, da može svako da proceni u kom nivou i u čemu želi da učestvuje.

• Sviđa mi se 9
  • Podržavam 3

• Svrati ponekad, 164 postova
  • Motocikl: Bmw F650gs
Pre 1 sat, Skittles je napisao:

Neće biti organizovana BJB kolona kao takva, niti ima šta da se delimo i drugačije organizujemo.

Ja lično mogu samo da pozovem sve koji žele da dođu motorom u grupi, da se pokaže masovnost bajkera koji podržavaju studente, da budu između 13 i 14 kod Ikee :)

Druge opcije nema, nit treba da bude, ako se pravi kolona, nek bude jedna i nek bude ta.

Ko ne želi da učestvuje u koloni a želi da dođe motorom, ima svu slobodu sveta da ide kuda i kako misli da treba.

Siguran sam da ima bajkera koji misle da je najbolje doći peške, i to je isto skroz legitiman stav koji podržavam, samo je bitno da se dođe.

Ima štandova, ima i gde će biti parkirani motori i još nekih informacija, ali to sve može mnogo bolje @yogibear da objasni jer je veoma aktivan u organizaciji svega, pa da ne bude glvih telefona i nesporazuma.

Borise molim te napiši šta i kako je isplanirano da znaju ljudi koje su im opcije, da može svako da proceni u kom nivou i u čemu želi da učestvuje.

A mozda da konacno jednom prevazidjemo sve te gluposti izmedju nas i imamo poverenja jedni u druge? Pa kome najvise odgovaraju trvenja i ujedanja? Ko najvise profitira iz toga? Daj da se manemo vise i diskusija i razvodnjavanja price. Mnogo je vode proteklo, mnogi su podneli ogromne zrtve, tek nas ceka prava borba, mi se vrtimo u mestu godinu i nesto dana. Kanali komunikacije su uspostavljeni, studentske organizacije imaju poverenja u odredjene ljude i ti ljudi obavljaju svoj deo zaduzenja. Ili se pridruzi i pomozi ako mozes, ako ne, produzi, ne ometaj. Jedna kolona, jedna lista. Sve ostalo je rad za mafiju i SNS svesno ili nesvesno. 

• Sviđa mi se 13
  • Podržavam 2

• U prolazu, 5 postova
  • Motocikl: Kawa Z1000

Nema potrebe da se non stop pise o nekim podelama, nema podela.
Licno mislim da je prolazak kroz masu dobra stvar, i ne treba to da zaobilazimo. Ruta Ikea-autoput-autokomanda-slavija-stara zeleznicka stanica za parkiranje motocikala je odlicna. Narod voli da vidi bajkere i da cuje konverziju benzina u buku.

• Sviđa mi se 4
  • Podržavam 1

• Drug član, 799 postova
  • Motocikl: Honda CRF 300 Rally
11 hours ago, AlekShu said:

Ili se pridruzi i pomozi ako mozes, ako ne, produzi, ne ometaj.

Sazeo si sustinu onoga sto meni licno ubedljivo najvise smeta u toj celoj BUS prici. Jedan potpuno nepotreban i kontraproduktivan stav na kom se insistira jako dugo, rekao bih od pocetka. Posebno ne kontam zasto si sve to napisao citirajuci Skittlesov post koji je apsolutno na mestu.

• Sviđa mi se 3
  • Podržavam 9

• Svrati ponekad, 164 postova
  • Motocikl: Bmw F650gs
Pre 2 sati, Hacky je napisao:

Sazeo si sustinu onoga sto meni licno ubedljivo najvise smeta u toj celoj BUS prici. Jedan potpuno nepotreban i kontraproduktivan stav na kom se insistira jako dugo, rekao bih od pocetka. Posebno ne kontam zasto si sve to napisao citirajuci Skittlesov post koji je apsolutno na mestu.

Citirao sam njega da se nastavi niz samo. Apsolutno se slazem sa njim u svemu sto je napisao, ali smatram da nema potrebe da se stalno nekom nesto objasnjava i dokazuje. Istu bitku vodimo i mi ovde u Novom Sadu. Pola energije trosimo na objasnjavanja i medjusobna pravdanja i mnogo kvalitetnih ljudi smo zbog toga izgubili.  A opet, cujem da je takva situacija i medju studentima, zborovima, veteranima... Da smo normalni i da umemo jedni sa drugima, ovi bi visili odavno...

• Sviđa mi se 3

• U prolazu, 37 postova
  • Motocikl: Honda Shadow
Pre sat vremena, AlekShu je napisao:

Pola energije trosimo na objasnjavanja i medjusobna pravdanja i mnogo kvalitetnih ljudi smo zbog toga izgubili.  A opet, cujem da je takva situacija i medju studentima, zborovima, veteranima... Da smo normalni i da umemo jedni sa drugima, ovi bi visili odavno...

Postoje ljudi kojima je posao da ne budemo jedni sa drugima.U pogonu su jos od 90ih i Jovicevog SNO-a.U stanju su da pocepaju jedinstvo bilo koje vrste ,stranacko,studentsko,opoziciono,pa i bajkersko i veteransko.Jbg...dobro su nas procenili.Cena obraza nije velika,a guzica je uvek bila jeftina.

• Sviđa mi se 2
  • Podržavam 3

• Никад не једи жути снег!, 1049 postova
  • Motocikl: Јаворка (ФЈР 1300)
On 5/7/2026 at 1:22 PM, Влајко said:

Како нас је УДБА разјебала (пардон мај френч) на форуму, стати па гледати...

...

• Sviđa mi se 1

• Pana, 805 postova
  • Motocikl: Yamaha XV535

"На Славију се не зове 

на Славију се иде "   

као и обично ,  ми из унутрашњости - колима докле може а онда   форсирамо као пешадија. 

Па се виђамо !    

• Sviđa mi se 14

• Никад не једи жути снег!, 1049 postova
  • Motocikl: Јаворка (ФЈР 1300)

Добро, добили смо одговоре. Тема иде под кључ.

Sent from my 24117RN76E using Tapatalk

• Sviđa mi se 1
  • Hvala 1

Gost
Ova tema je zaključana za nove odgovore.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja