Mc SREMac 1178 Napisano April 27 (promenjeno) Zainteresovan, 593 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: MS 1000DS, Apeninac Prijavi odgovor kao problematičan MK Srem slavi 50. rodjendan, susret se ove godine vraća na Hipodrom u Sremskoj Mitrovici... Promenio April 27 član Mc SREMac gramatika 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dane Deda 2954 Napisano April 28 Drug član, 1269 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1100R Prijavi odgovor kao problematičan Srecan rodjendan, zdravi i veseli uvek bili. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pedja1971 294 Napisano Ponedeljak u 13:12 Svrati ponekad, 100 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Чудно да нема ни једна реч о скупу, који је био јако добар, по мом мишљењу. Много гостију, лепа атмосфера, и домаћински потез из МК Срем са бесплатним, а врхунским печењем. Ни слике ни разгледнице... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 23535 Napisano Ponedeljak u 14:06 Integrisan, 7578 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Kwikasfuki 600 Prijavi odgovor kao problematičan Ne idem vise. A vecina su Caci svakako Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ske 1464 Napisano Ponedeljak u 14:32 Zainteresovan, 544 postova Lokacija: bg Motocikl: k9 Prijavi odgovor kao problematičan Caci? Nisam znao za njih Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 23535 Napisano Ponedeljak u 14:44 Integrisan, 7578 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Kwikasfuki 600 Prijavi odgovor kao problematičan Pa ne znam konkretno za njih, kazem da vecina jesu. Tako da me ne zanimaju ti susreti. 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 15514 Napisano juče u 09:23 Integrisan, 3302 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125, Scarabeo 400i, Kawa ER5, trenutno Honda CBF 600 SA Prijavi odgovor kao problematičan Imao sam želju da dođem (bio ranije), ali vremena baš malo, jbga... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NIKOLA 1 1214 Napisano juče u 10:31 (promenjeno) MK Obrenovac, 624 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Bio sam na skupu i bas sam se odusevio. Jedan od boljih skupova u zadnjih par godina. Odlicna lokacija, motora i ljudi je bilo u ogromnom broju, domacinima svaka cast, odlicna organizacija, kamp, muzika, cene pica, go go igracice, igre ,svirka....... Jedina zamerka je sto su predvece Sabcani turirali ko blesavi. Predgrupe su svirale extra ali dinosaurusi su pobedili, YU GRUPA je dovela atmosveru do usijanja....Toliko energije, sa toliko emocije i tako u ritmu sviraju a toliko godina imaju..... duboki naklon, bas sam uzivao. Noc u satoru hladnjikava, osvezavajuca..... Svaka cast domacinima a i Yu grupi Promenio juče u 10:39 član NIKOLA 1 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deys 112 Napisano pre 7 sati Svrati ponekad, 174 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Zontes 703F,Africa twin rd04, Prijavi odgovor kao problematičan On 4. 5. 2026. at 15:12, Pedja1971 je napisao: Чудно да нема ни једна реч о скупу, који је био јако добар, по мом мишљењу. Много гостију, лепа атмосфера, и домаћински потез из МК Срем са бесплатним, а врхунским печењем. Ни слике ни разгледнице... Prasece pecenje vrhunski ni za slavu nije bilo onako lepo ukusno ..drustvo vrhunski... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pedja1971 294 Napisano pre 2 sati Svrati ponekad, 100 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Стварно нигде нисам приметио ћацизам... Не бих да огрешим душу - мислим да би ћацисти били далеко више видљиви. Бемлига.... Мени било супер. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...