sst 748 Napisano pre 22 sati Svrati ponekad, 173 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Transalp XL750 Prijavi odgovor kao problematičan Znam da nam je Španija bogu iza nogu, ali interesantna ideja Just a moment... WWW.LARUTA47.COM Prave turu koja vodi u krug kroz celu Španiju, on i offroad. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Forsberg 5948 Napisano pre 13 sati Drug član, 1275 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda VFR 800 FI 2000, BMW F800GS 2008. Prijavi odgovor kao problematičan Nije nam Španija bogu iza nogu, nego skupo im gorivo već sam par puta maštao o vožnji tamo, ali skupo mi trenutno. Hvala za ovaj sajt, doći će i Španija nekad na red, do tad ide u bookmarks Edit: ovo može biti interesantno @m.milivojevic 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gajo Sevojno 2370 Napisano pre 10 sati Drug član, 1533 postova Lokacija: Staze i planine Motocikl: Suzuki gsxs1000, aprilia tuareg 660 rally, Beta 350rr Prijavi odgovor kao problematičan Возио сам се у Шпанији десетак пута. Већином Пиринеји и планински ланац који се наставља на Пиринеје, Пикос Европа. Једном приликом сам возио и читав круг око Шпаније, укључујући и Португал, наравно без метра ауто-пута, бирајући максимално планинске ланце. Лепа је Шпанија. Фасцинирало ме је колико имају маслина.. невероватно. Храна је добра и приступачна, хотели јефтини. 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...