p0cket_AA 0 Napisano April 22 (promenjeno) U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, Treba mi pomoc oko kacige, trenutno se dvoumim izmedju full face i modular. Od full face modela sam nasao: AGV K3, HJC i71 Od modularnih: LS2 Advant X, Scorpion EXO-TECH EVO PRO Gledam da bude dobra i u gradu i na otvorenom putu. Motor kawasaki versys 650 Svaki savet je dobrodosao, ako imate nesto drugo da je bolje u tom cenovnom rangu slobodno predlozite. Hvala! Promenio April 22 član p0cket_AA Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SikiNs 112 Napisano April 23 U prolazu, 23 postova Lokacija: Ronchi dei Legionari Italia Motocikl: Benelli TRK 702 X Prijavi odgovor kao problematičan Imam Hjc i71 i zadovoljan sam al opet zavisi od glave do glave ne legne svakom isto kaciga , moje misljenje samo full face ko nije glavom udarao u beton ne zna sta znaci , probao sam Schuberth i Scorpion al nije za moju kockastu glavu U svakom slucaju probaj pa sta ti najbolje lezi 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Efendija Skalin 843 Napisano April 23 Zainteresovan, 378 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki V-Strom DL650 Prijavi odgovor kao problematičan imam ls2, caberg i hjc. hjc bas tu i71. kvalitet stepenica iznad u odnosu na ls2, isto tako kvalitet je stepenica iznad u odnosu na skuplji caberg. to je moje iskustvo 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Petar_Božo 2 Napisano Sreda u 08:20 U prolazu, 3 postova Lokacija: Gornji Milanovac Motocikl: Suzuki V-Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Imam LS2 Advant X. Ja sam prezadovoljan jer mogu da je otvorim, a vratim vizir dok vozim nižim brzinama. Sigurno da je bučnija od full face, ali spreman sam na to ako imam mogućnost opuštenije vožnje po gradu na velikum vrućinama. Drugar je ove godine kupio HJC F100, nisam je probao, ali deluje odlično. Dosta je lakša od prethodnog modela i100. Možda i bolja od LS2 Advant X. Tako da uzmi i nju u razmatranje, ako već nisi nešto kupio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...