easy and slow 474 Napisano juče u 05:29 (promenjeno) Svrati ponekad, 124 postova Lokacija: Ruma Motocikl: Suzuki VStrom 800 RE Prijavi odgovor kao problematičan Druzenje u Valjevu je bilo ....Fenomenalno, kako imam prilicno godina i staza na dva tocka retko koje okupljanje mi ostane u secanju jer uvek ima "onih" koji pokvare desavanje...E pa ovde to nije bio slucaj, nije bilo turiranja, pucanja, paljenja guma, boja klubova nista...samo iskreni ljubitelji motora. Skupiti na jednom mestu blizu 100 motora istog Brenda, istog modela iz cele Srbije, Bosne, Makedonije...organizovati nagradnu igru sa lepim poklonima u prelepom ambijentu, potom voznju od... oko 150 km sa vise od 70 motora u koloni bez i jednog incidenta je u najmanju ruku MAJSTORSTVO na kojem bi mogli da pozavide vecina klubova. @KoracVa Hvala na odlicnoj organizaciji i vikendu za secanje. Promenio juče u 06:41 član easy and slow 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KoracVa 6 Napisano juče u 05:35 U prolazu, 0 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Suzuki V strom XT Prijavi odgovor kao problematičan Hvala puno na iskrenom komentaru @easy and slow. Drago mi je neko sa toliko stotina hiljada kilometara predjenih na motoru, napiše ovako lepu recenziju. Bilo mi je zadovoljstvo! Vidimo se na sledećoj Stromijadi ️ 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Efendija Skalin 872 Napisano juče u 06:36 Zainteresovan, 385 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki V-Strom DL650 Prijavi odgovor kao problematičan pa kad su stromeri fini ljudi 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slobasuper9 3360 Napisano juče u 08:03 Drug član, 1268 postova Lokacija: Beograd Motocikl: NEMAM Prijavi odgovor kao problematičan Baš mi je žao što sam bio u haosu sa vremenom pa smo prekinuli vožnju ranije a baš sam imao jaku želju da odvozimo ceo krug. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VPetar 332 Napisano juče u 10:54 (promenjeno) Zainteresovan, 388 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: V-Strom DLA 650 Prijavi odgovor kao problematičan 2 hours ago, slobasuper9 said: Baš mi je žao što sam bio u haosu sa vremenom pa smo prekinuli vožnju ranije a baš sam imao jaku želju da odvozimo ceo krug. Spuštanje na Drinu je bilo super! A i kasnija vožnja niz istu, kao na obali mora. Nisam se ranije vozio tuda i baš sam se oduševio. Dejanu svaka čast za organizaciju, a i svima nama što smo bili pristojni Baš osveženje u odnosu na uobičajene skupove. Zamalo da osvojim nagradu, dvojica oko mene osvojili Ovo je jedno od onih dešavanja koje veoma lako postane tradicija i obaveze se organizuju oko datuma Stromijade 2027 itd Promenio juče u 10:55 član VPetar 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1754 Napisano juče u 11:01 Drug član, 2129 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan I ovde da pohvalim Dejana i celo Valjevo. Bas nam je bilo dobro. Ja se pre pola sata vratio kuci tako da je za mene ovo bio trodnevni skup Vožnja I predeli odlični. Ljudi takođe. Vidimo se narednog puta. Ps: Glavna nagrada je dosla kod mene. Hvala organizaciji i naravno sponzoru za odličnu motorolu. Častio sam one koji su vožnju završili u lovačkog domu ( da ne bude prozivke ) 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
easy and slow 474 Napisano juče u 11:18 Svrati ponekad, 124 postova Lokacija: Ruma Motocikl: Suzuki VStrom 800 RE Prijavi odgovor kao problematičan @bopk U zdravlje da te služi 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1754 Napisano juče u 12:00 Drug član, 2129 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Hvala. Da spomenem samo i Raku ( moto dnevnik) koga su izvukli za nagradu od 10000din u motorevolution-u i koji je dzentlmenski odbio i nagradu prepustio sledećem srećnom dobitniku. Svaka čast na gestu. 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...