Jump to content

Moto Zajednica

STROMIJADA 2026

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 124 postova
  • Motocikl: Suzuki VStrom 800 RE

Druzenje u Valjevu je bilo ....Fenomenalno, kako imam prilicno godina i staza na dva tocka retko koje okupljanje mi ostane u secanju jer uvek ima "onih" koji pokvare desavanje...E pa ovde to nije bio slucaj, nije bilo turiranja, pucanja, paljenja guma, boja klubova nista...samo iskreni ljubitelji motora. Skupiti na jednom mestu blizu 100 motora istog Brenda, istog modela iz cele Srbije, Bosne, Makedonije...organizovati nagradnu igru sa lepim poklonima u prelepom ambijentu, potom voznju od... oko 150 km sa vise od 70 motora u koloni bez i jednog incidenta je u najmanju ruku MAJSTORSTVO na kojem bi mogli da pozavide vecina klubova. @KoracVa Hvala na odlicnoj organizaciji i vikendu za secanje.  

Promenio član easy and slow
  • Sviđa mi se 6

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• U prolazu, 0 postova
  • Motocikl: Suzuki V strom XT

Hvala puno na iskrenom komentaru @easy and slow. Drago mi je neko sa toliko stotina hiljada kilometara predjenih na motoru, napiše ovako lepu recenziju. Bilo mi je zadovoljstvo! Vidimo se na sledećoj Stromijadi ✊

• Sviđa mi se 1
  • Podržavam 1

• Zainteresovan, 388 postova
  • Motocikl: V-Strom DLA 650
2 hours ago, slobasuper9 said:

Baš mi je žao što sam bio u haosu sa vremenom pa smo prekinuli vožnju ranije a baš sam imao jaku želju da odvozimo ceo krug.

Spuštanje na Drinu je bilo super! A i kasnija vožnja niz istu, kao na obali mora. Nisam se ranije vozio tuda i baš sam se oduševio.

Dejanu svaka čast za organizaciju, a i svima nama što smo bili pristojni :) Baš osveženje u odnosu na uobičajene skupove. Zamalo da osvojim nagradu, dvojica oko mene osvojili :lol: 

Ovo je jedno od onih dešavanja koje veoma lako postane tradicija i obaveze se organizuju oko datuma Stromijade 2027 itd :)

Promenio član VPetar
  • Sviđa mi se 1

• Drug član, 2129 postova
  • Motocikl: Strom 650 xt

I ovde da pohvalim Dejana i celo Valjevo. Bas nam je bilo dobro. Ja se pre pola sata vratio kuci tako da je za mene ovo bio trodnevni skup 🙂 Vožnja I predeli odlični. Ljudi takođe. Vidimo se narednog puta. 

Ps: Glavna nagrada je dosla kod mene. Hvala organizaciji i naravno sponzoru za odličnu motorolu. Častio sam one koji su vožnju završili u lovačkog domu ( da ne bude prozivke 🙂 )

• Sviđa mi se 2

• Drug član, 2129 postova
  • Motocikl: Strom 650 xt

Hvala. 

Da spomenem samo i Raku ( moto dnevnik) koga su izvukli za nagradu od 10000din u motorevolution-u i koji je dzentlmenski odbio i nagradu prepustio sledećem srećnom dobitniku. Svaka čast na gestu.

• Sviđa mi se 7

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja