ivandeka 297 Napisano pre 23 sati Svrati ponekad, 168 postova Prijavi odgovor kao problematičan Na žalost, danas dva smrtna stradanja na motociklima... oko 11h na putu Kg-Kv kod skretanja za Ljubić momak na R1 Kv tablice sustigao Megan koji je skretao u levo i udario u zadnji deo auta.... Oko 19h na autoputu kod Ljiga, momak iz NS na 1300 GS udario u zaštitnu ogradu i pao.. obojica stradala na licu mesta... Tuga Sent from my moto g54 5G using Tapatalk 1 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slobasuper9 3289 Napisano pre 21 sati Drug član, 1260 postova Lokacija: Beograd Motocikl: NEMAM Prijavi odgovor kao problematičan Danas porodično do Avale išli. Gledam motore i kukam ženi kako mi se vozi, a onda sam komentarisao da je ovo baš nezgodacija. Lep dan, gužva haos, neki su tek otpakovali motore i krenuli da voze, kao pušteni sa lanca... Sunce tek granulo, hladan je beton još. Ostali nisu još skapirali da smo tu... Šteta. Dva mlada života u danu. Dođe mi da ne sedam na motor više... Послато са POCOPHONE F1 помоћу Тапатока 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 16719 Napisano pre 21 sati Integrisan, 8489 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Devet ljudi... To nije normalno. Pokoj im duši svima ali devet ljudi za prva dva topla vikenda... Jedan je previše a kamo li devet ljudi. 8 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 9330 Napisano pre 21 sati Ne silazi, 3755 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 1000 Kiklop aka Belka, Sym ST200 aka Robb Prijavi odgovor kao problematičan Zna li neko nešto više?? Kako se zove momak iz NS? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivandeka 297 Napisano pre 12 sati Svrati ponekad, 168 postova Prijavi odgovor kao problematičan Zna li neko nešto više?? Kako se zove momak iz NS? Bojan Babić, 1982. godišteSent from my moto g54 5G using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 15914 Napisano pre 8 sati Cool tip, 3244 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Xjr 1300 black lady Prijavi odgovor kao problematičan Pre 4 sati, ivandeka je napisao: Bojan Babić, 1982. godište Sent from my moto g54 5G using Tapatalk Zadnji snimak na fb kako vozi 160 magistralom, preticanje preko pune, makazice, jurcanje sa ortacima...Jbg, a mlad otac dva sina koliko vidim...Kasno sad... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 16719 Napisano pre 7 sati Integrisan, 8489 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Taj GS je potpuno promenio imidž. Od globalnog ADV motocikla do jurilice sa tri kofera, gelenderima i svetlima kao viljuškar. Malo-malo pa neko nagrabusi kao nekada sa R-ovima. Čoveku pokoj duši. Videh profil na FB, deca... Ne dao Bog nikome. 2 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
m.milivojevic 2096 Napisano pre 6 sati Drug član, 1154 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS 2009 K25 Prijavi odgovor kao problematičan Zadnji snimak na fb kako vozi 160 magistralom, preticanje preko pune, makazice, jurcanje sa ortacima...Jbg, a mlad otac dva sina koliko vidim...Kasno sad... Sin i cerkica…No sad to vise nije ni bitno…Njega nema…Nek’ su mu siroki putevi…Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 11946 Napisano pre 6 sati Hronični Motociklopata, 7852 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Frezer 600 Plavi Grom Prijavi odgovor kao problematičan pre 20 minuta, Alekre je napisao: Taj GS je potpuno promenio imidž. Od globalnog ADV motocikla do jurilice sa tri kofera, gelenderima i svetlima kao viljuškar. Malo-malo pa neko nagrabusi kao nekada sa R-ovima. Čoveku pokoj duši. Videh profil na FB, deca... Ne dao Bog nikome. Motori su se promenili, ali ljudi nisu na žalost, sad je možda još i gore, svi hoće da budu zvezde, da stave što zajebanije snimke na društvene mreže... 2 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uketic 277 Napisano pre 6 sati (promenjeno) Zainteresovan, 482 postova Lokacija: novi bgd i zvezdara,united blok 70 kineska četvrt Motocikl: TDM 3vd , Honda CBR 1000 f Prijavi odgovor kao problematičan Tuga šta napisati, i sam sam imao pad na autoputu velika brzina , isključivo moja greška ,2019. godine. Iskreno vozio sam izuzetno ofanzivno u 90% vožnji i svaki dan sam vozio po BG-u, nikad ništa ali jednom se desilo. Bog me pogledao pred moje troje dece i ostavio živim, posle toga sam se dobro zamislio ... kako ću dalje i kojim tempom živeti i ponašati se....smanjiti gas zauvek.. Tuga velika , iskreno saučešće porodicama Promenio pre 6 sati član uketic 5 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gajo Sevojno 2325 Napisano pre 5 sati Drug član, 1532 postova Lokacija: Staze i planine Motocikl: Suzuki gsxs1000, aprilia tuareg 660 rally, Beta 350rr Prijavi odgovor kao problematičan Стаза... Прво те спусти одмах кад видиш како људи возе, схватиш да немаш појма са вожњом а онда се издивљаш тамо па ти се на улици или не вози или возиш али због других задовољства, јурњава ти не пада на памет.. а можемо ми да паламудимо до сутра, ништа се неће променити. Гинуће се увек са мотора, саставни део хобија. Треба се чувати и имати среће... 9 9 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 9808 Napisano pre 5 sati Ne silazi, 2619 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, sashac je napisao: Zadnji snimak na fb kako vozi 160 magistralom, preticanje preko pune, makazice, jurcanje sa ortacima...Jbg, a mlad otac dva sina koliko vidim...Kasno sad... ako mislimo na isti snimak , a verovatno mislimo - zestoko si preterao. kad neko cita ovo ispada da je covek kamikaza bio. makazice nisam video , a preticanje preko pune , jurcanje s ortacima i 160kmh na magistrali - ako neko ovde s foruma nije vozio taj laze. a ako ne laze omasio je forum 4 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 15914 Napisano pre 4 sati Cool tip, 3244 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Xjr 1300 black lady Prijavi odgovor kao problematičan Ako sam preterao izvinjavam se, kad pretices sa 150 preko pune a vozilo kad se vratis u traku proleti za sekund, meni je makazica. Meni je ovo opravdavanje kad ti je neko ortak ravno idiotizmu. A i cemu pravdanje, nisam nikoga napao, samo sam video zadnji snimak, i napisao kako jeste. Model ponasanja u saobracaju nije dobar. Kao pa svi mi to radimo. Pa onda smo svi kolektivno idioti, i ko nas jebe sto ginemo. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 9808 Napisano pre 4 sati Ne silazi, 2619 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan ma nije mi ortak , samo znam snimak... niti opravdavam niti bilo sta, ali ne bih da bude - vozio je ovako pa , ko ga jebe... da se pita moj komsija retard - svi koji voze motor a ne auto treba da poginu...mani me tih "svetac" moralnih fora...nikad nisi malo poterao? ajde jbg 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4687 Napisano pre 4 sati Ne silazi, 6901 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan Bojan je bio retko mio, drag čovek, jedan od nekoliko vrhunskih vozača i sa velikim iskustvom. Koliko sam saznao, uhvatio ga je vobling od turbulencije pri obilaženju auto na auto putu, izgleda da je udario u stub bankine i to je bilo fatalno. U svetu se dodaje dupla bankina upravo da bi se sprečile ovakve tragedije, ali ko što reče kolega, ovde vlada sadizam: pre 9 minuta, Darko Mihajlovic je napisao: da se pita moj komsija retard - svi koji voze motor a ne auto treba da poginu... Jako teško mi je da stisnem u kontaktima delete. Neka mu je laka zemlja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 15914 Napisano pre 4 sati Cool tip, 3244 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Xjr 1300 black lady Prijavi odgovor kao problematičan 41 godina na 2 tocka bez ijednog incidenta stoji iza mene. Ono sto odgovorno tvrdim, nikad nisam pretekao preko pune linije, nikad nisam jurcao sa drugarima, pa kao preticemo se i te budalastine, naravno da sam prekoracio brzinu, ali u za po mene kontrolisanim uslovima, znaci pravac bez vozila u mojoj traci zbog kojih moram da preticem, uz obzervaciju i poznavanje tog puta. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 9808 Napisano pre 4 sati Ne silazi, 2619 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan svaka cast , sta drugo da kazem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draki 3297 Napisano pre 4 sati Vozac A kategorije :D, 1073 postova Lokacija: Beograd - povremeno Bijeljina,RS Motocikl: Suzuki V Strom DL 650 Prijavi odgovor kao problematičan А када се Влада појави на телевизији да прича о проблемима у саобраћају многи мотористи доћу и кажу ма шта он само кења, себи прави рекламу и узима паре. Милион пута сам рекао, живот нема цијену и није вриједан да се угаси због 30 секунди вожње брзином која није предвиђена за ту дионицу пута. Нека је лака црна земља страдалима а нама нека је за опомену и наук. 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 15914 Napisano pre 4 sati (promenjeno) Cool tip, 3244 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Xjr 1300 black lady Prijavi odgovor kao problematičan Ako je vobling uzrok nesrece, moramo da shvatimo da ni najsavremeniji motocikli, nisu izuzeti od istog. Moze biti do kofera, do bocnog udara vetra, kovitlaci iza velikih vozila, neravan put, pritisak u gumama, pogresna procena esa preloada, vizir, lose rasporedjena tezina...A mi samo zavrnemo gas i ne razmisljamo o tome, verujuci Bmw-u. Ali najvaznije od svega- nasa brzina kretanja... Promenio pre 4 sati član sashac 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 16719 Napisano pre 4 sati Integrisan, 8489 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Te duple zaštitne ograde koje treba da spreče podletanje, konstruiše i proizvodi naša firma koja ih izvozi u inostranstvo. Naši nadležni to nisu prepoznali, osim Alvirovića i SAT emisije. Ljudi su ipak novinari, rade koliko mogu. 2 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4687 Napisano pre 3 sati Ne silazi, 6901 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan Kod nas je na žalost restriktivna politika in, što se kaže, nemoj da voziš i neće ti biti ništa, a izgleda da nema ni empatije, ono, "ako, ko ga j..." 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 9330 Napisano pre 3 sati Ne silazi, 3755 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 1000 Kiklop aka Belka, Sym ST200 aka Robb Prijavi odgovor kao problematičan Nemam socijalne medije... Jel ima neko sliku momka? Jako mi je poznato ime. Isto imam sina i ćerku.. Kao malj sad da me je udario... Sedim čitam i nemam daha.. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sharky - Alex 8143 Napisano pre 3 sati Drug član, 2307 postova Lokacija: Beograd-Borča Motocikl: CFmoto 800MT Prijavi odgovor kao problematičan Kad god sednete na motor, vi niste bitni, ali setite se da uvek postoji neko kome ste potrebni, deci, zeni/muzi, roditeljima…. 5 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...