Ibivan 228 Napisano Utorak u 11:57 Svrati ponekad, 146 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Kawasaki en500c Prijavi odgovor kao problematičan Just a moment... WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM Motor sa linka na prodaju, za clanove foruma i ozbiljan popust Sent from my motorola edge 40 using Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vojakis 127 Napisano Utorak u 22:08 Svrati ponekad, 172 postova Lokacija: KRAGUJEVAC Motocikl: Kavasaki EN450A Yamaha Diversion 900 Prijavi odgovor kao problematičan Nista se ne vidi. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaxiS 3326 Napisano Utorak u 23:25 (promenjeno) Drug član, 1761 postova Lokacija: Niš Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Bas sam hteo danas da napisem, ali nisam hteo da se oravim pametan jer nisam kupac. Oglas je los. Slike su katastrofa. Navedi opis u redove po stavkama. Da bude preglednije i jasnije sta poseduje i sta si radio... Promenio Utorak u 23:26 član MaxiS 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ibivan 228 Napisano juče u 04:11 Svrati ponekad, 146 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Kawasaki en500c Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam kako da ispravim slike, postavio sam ih direktno sa telefona i tek kad su objavljene vidim da je katastrofa. Imate link ka PA on radi bar meni radi tamo je sve lepo objasnjeno sa boljim slikama Izvinjavam sa. Sent from my motorola edge 40 using Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ibivan 228 Napisano juče u 05:14 Svrati ponekad, 146 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Kawasaki en500c Prijavi odgovor kao problematičan I ovaj Tapatalk mi redukuje rezoluciju opasnoSent from my motorola edge 40 using Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ibivan 228 Napisano juče u 05:22 Svrati ponekad, 146 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Kawasaki en500c Prijavi odgovor kao problematičan Ali evo :Motor je kod mene 16000, prodajem zato sto mi ne trebaju dva,Nove gume michelin road 6 nove imaju mislim oko 3000km,Ulje bardhal xtc,Filter ulja, filter vazduha, antifriz isto bardhal, sve je uradjeno pre oko 3000km, touring vizir, uz njega ide i fabricki, kilometraza 29000, ozbiljno dobar motor. Cena na oglasu je 7800, za clanove popust. Inace ima deluxe opremu, centralni stender, grejače rucica, usb... Uz motor idu i podizaci kormana ko hoće ja sam ih stavljo pa sam ih skinuo... Sent from my motorola edge 40 using Tapatalk 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaxiS 3326 Napisano juče u 06:57 (promenjeno) Drug član, 1761 postova Lokacija: Niš Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Motor je kod mene 16000km Nove gume michelin road 6 nove presle oko 3000km, Ulje bardhal xtc, Filter ulja, filter vazduha, antifriz isto bardhal, sve je uradjeno pre oko 3000km Kilometraza 29000, ozbiljno dobar motor. Ima deluxe opremu: Touring vizir, uz njega ide i fabricki, Centralni stender, grejače rucica, usb... Uz motor idu i podizaci kormana E, tako. Slikaj ga sada sa malo vece daljine i iz boljih uglova. Ovo je mnogo blizu i ne vidi se motor lepo, kao da krijes nesto. Imas slike, a zapravo ih nemas. Odi na PA i izmeni oglas, ili ga obrisi i postavi nov sa boljim slikama i opisom Promenio juče u 06:58 član MaxiS 2 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Forsberg 5921 Napisano pre 4 sati Drug član, 1269 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda VFR 800 FI 2000, BMW F800GS 2008. Prijavi odgovor kao problematičan Par puta sam video ovaj primerak i dopao mi se uživo. Sad mi žao što sam popio bio dva piva letos u Zaječaru, pa nisam prihvatio ponudu i da ga provozam Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...