Skittles 6655 Napisano pre 18 sati Nemanja Stojanović, 1820 postova Lokacija: youtube.com/@motoriiplanine Motocikl: Honda GL 500 Interstate + Honda NX500 Prijavi odgovor kao problematičan E ovako, već neko vreme imam 3D štampač i štampao sam svašta što sebi što drugima. Palo mi je na pamet da mogu nešto korisnije od igračaka sa njime zapravo. Prvo da vam objasnim ideju: Ja vam štampam šta god želite, koliko god sitno ili krupno bilo (ako staje u 18x18x18cm). Vi platite samo materijal, i moja preporuka još barem toliko ili na humanitarne SMSove (ili na račun humanitarne organizacije, ili pomozite nekome nekako kako vi cenite). Neću nikome kontrolisati uplatnice i skrinšotove - vama je na dušu ako tu uštedite par stotina dinara. Takođe prihvatam da neko uzme boju koju nemam pa ostavi da mu se štampa sve sa te rolne. Ja dajem rad struju itd. sa moje strane, pomognem ovde prijateljima, pomognem nekome kome treba kroz vas, svi srećni. A sad da vam objasnim šta sve mogu da štampam: Bilo kakve dodatke za motore, nosače za kacige, nosače za kamere za kacige Sebi sam štampao quadlock nosač za džojstik za dron da bih mogao da ga držim na kormanu i brzo stavljam / skidam. @RankoBg87 sam štampao neki deo za far za auto. @jasminko VIR sam štampao poklopac za navigaciju. I tako dalje, postoji par sajtova za pretragu modela, šaljite mi linkove i sve se to sredi. Pored delova oko motora, štampao sam dosta stvari za po kući, od dodataka za board gameove, do saksija, ukrasa, držača za telefone, kablove, organizere, kutije itd. Pustite maštu na volju i tražite modele. Pozivam i kolege koji isto imaju veće štampače (pošto manji od mog ne postoji) da se priključe ovome. Ne košta ništa a pomaže svima 19 4 9 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 7069 Napisano pre 17 sati Ne silazi, 3183 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan A ko ce da crta Ja mogu da nacrtam nesto prosto a i to je pitanje vremena, kolegi sam radio neki nosac za krevetac i da kazem brzo resio a onda sam zapeo bas dugo oko nekog dela za slavinu, em gužva na poslu em nisam mogao da vidim koji je navoj i naravno omasio i sad opet treba da jurim da prepravim crtez. Nema taj neki 3D program, koristim Solidworks koji moze da izveze STIL file. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skittles 6655 Napisano pre 17 sati Nemanja Stojanović, 1820 postova Lokacija: youtube.com/@motoriiplanine Motocikl: Honda GL 500 Interstate + Honda NX500 Prijavi odgovor kao problematičan Ja ništa nisam nacrtao, sve šta mi je trebalo postoji već na internetu 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kockica55 428 Napisano pre 17 sati Svrati ponekad, 146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Drag Star XVS250 Prijavi odgovor kao problematičan Sto ne stampas one nosace za reg nalepnice,siguran sam da bi nas dosta uzelo i ujedno pomoglo deci , Evo ja se prvi prijavljujem 6 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SrdjanRadivojev 1036 Napisano pre 16 sati Svrati ponekad, 268 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Transalp750 / Tomos Tori / GL500 / VFR750 Prijavi odgovor kao problematičan Moze 5kom, vrh inicijativa. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skittles 6655 Napisano pre 16 sati Nemanja Stojanović, 1820 postova Lokacija: youtube.com/@motoriiplanine Motocikl: Honda GL 500 Interstate + Honda NX500 Prijavi odgovor kao problematičan Hoću, kao što rekoh, šta god vam padne na pamet Ima više različitih modela, to je sitno, lako i brzo se štampa. Pusti mi poruku 0605002354 i odštampam ti kolko već sutra! 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tumbe 5482 Napisano pre 15 sati Drug član, 531 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: KTM 690 enduro, BMW R1250RT Prijavi odgovor kao problematičan Nemanja, svaka čast. Stvarno, u današnje vreme ovakva inicijativa je pa maltene neverovatna. 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tumbe 5482 Napisano pre 15 sati Drug član, 531 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: KTM 690 enduro, BMW R1250RT Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, kockica55 je napisao: Sto ne stampas one nosace za reg nalepnice,siguran sam da bi nas dosta uzelo i ujedno pomoglo deci , Evo ja se prvi prijavljujem Drug, okači neku sliku ovih držača. Interesantno mi zvuči, a ne znam na šta misliš... Mislim, do mene je, pa pomagaj... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kockica55 428 Napisano pre 15 sati Svrati ponekad, 146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Drag Star XVS250 Prijavi odgovor kao problematičan Evo primer ,mada kako mi @Skittles kaze ima vise modela 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 15843 Napisano pre 5 sati Cool tip, 3241 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Xjr 1300 black lady Prijavi odgovor kao problematičan JEL PRAVIS DILDICE? Pitam za drugaricu... 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 9126 Napisano pre 4 sati Ne silazi, 3696 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 1000 Kiklop aka Belka, Sym ST200 aka Robb Prijavi odgovor kao problematičan Čekaj, imam ja 2kom koje mi je drugar odštampao... Sad ću ga pitam za link. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dule2812 1793 Napisano pre 4 sati Zainteresovan, 279 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Zontes 350 E Prijavi odgovor kao problematičan Ево овакве ствари нама требају, не мислим на неку корист, него једноставно на нека добра дела. Дечка ни не познајем али ми је улепшао дан, тј сам његов гест и решеност да некоме нешто учини! Немања свака ти част, Бог ти здравља дао! 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krmco 3113 Napisano pre 4 sati Drug član, 1088 postova Lokacija: Beograd,Zvezdara,Ub Motocikl: yamaha super tenere 1200 Prijavi odgovor kao problematičan @Andrej_Hotstepper na koju objavu misliš Poslato sa MNA-LX9 pomoću Tapatoka 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bobni 566 Napisano pre 10 minuta Zainteresovan, 464 postova Lokacija: Nis Motocikl: Apn 6 Prijavi odgovor kao problematičan @Skittlesdaj linkove sajtova da ne lutamo Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...