Vitez Koja 302 Napisano pre 19 sati Zainteresovan, 201 postova Lokacija: Selevac Motocikl: F800GS Prijavi odgovor kao problematičan Nisam nasao temu, pa me zanima da li neko koristi neku kinesku? Ako koristi da li je zadovoljan. Jer sam ja letos moj telefon sprzio na suncu. Pa bi mozda kupio neku da probam. Bitno mi je da moze navigacija i muzika Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sharky - Alex 8088 Napisano pre 19 sati Drug član, 2290 postova Lokacija: Beograd-Borča Motocikl: CFmoto 800MT Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da ima tema: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 9126 Napisano pre 3 sati Ne silazi, 3696 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 1000 Kiklop aka Belka, Sym ST200 aka Robb Prijavi odgovor kao problematičan Ja skoro kupio ovo. Za sad je ok, al šta, 2x sam je upalio.. https://share.temu.com/KHZZCO2DIdB Nosač me nervira jer trese, to ću morati nekako da rešim. Meni ne treba navigacija dok idem, treba najviše kad stignem negde, na adresu da dođem, to me ubija, stani, skini rukavicu, izvadi telefon iz džepa, pa tako svaku drugu raskrnicu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan_Jgd 1804 Napisano pre 3 sati (promenjeno) Drug član, 1408 postova Lokacija: Jagodina,Serbia Prijavi odgovor kao problematičan Ne vredi. Kako-god da se okreneš dupe ti pozadi. Probao sam svašta i na kraju mi se gmaps pokazao najbolji. Problem je naravno kada izgubi internet (ne pravim off line mape). Da bi to rešio moram da kombinujem. U Kurvingeru napravim mape pa ex u Osmand (imam plaćen) pa kada tražim tačnu adresu onda se vadi telefon i pale gmaps (ako mi je t ča adresa shaping point). Ali mislim da će ipak da padne neki Toma. Promenio pre 3 sati član Bojan_Jgd Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...